Wednesday, January 26, 2011

Bila Mereka Sedang Bergembira...Di Jepun Sana..Ada Yang Berduka Membawa Diri Ke Bali Memakai Bikini!!!


wahhh tajuk...agaknya kena ngan gambar aku nak buh sini...sonok plak aku nengok...dan cam biasa, gambar ni aku cilok tanpa kebenaran kut sebab tak tau nak minta dari saper, tapi jangan riso watermark dah terang² ada kat atas gambar tu dan memang benar aku cilok dari OH!BULAN sana...hahaha...

keluarga besar jejai..lama tak jumpa Tan Sri Ramli Ngah Talib ni...
dulu selalu nengok lesen PPL dia...jangan tak tau, dia ada lesen juruterbang tau...hehehe...

kalu adik pasha nengok, sure hancur luluh hati dia...sob sob...
mesranya nora...jangan dekat²...:p

kasihnya bapa pada anaknya...walaupun perhubungan suami isteri dah putus...tapi ikatan antara anak dan apak tak pat dipisahkan...anak still membawa  nama apaknya kemana sahaja dia pergi...kan kan...

macam keluarga bahagia kan adik pasha...aku dok tengah imagine ni, naper adik pasha tak join sekali...ishh...kalu idak sure LAGIII meriah tauu..

lalala...jangan marah akak...orang lain kongsi gambar ni...akak pun nak buh jugak sini...sukalah nengok gambar²...huhuhu....adik pasha tak marah kan kan...

lagi gambar korang nak cuci mata...p nengok OH!BULAN...

notadijariku: sampai ati oh bulan ni tau...sian kat adik pasha tuu...hahaha...

12 comments

Wednesday, January 26, 2011 11:55:00 AM

smart arghh tgk nora ni..kalo fasha arghhh mencik mak

Wednesday, January 26, 2011 11:58:00 AM

hahahaha..lagi BERANGIN kalo si SANDA tu tengok...

suka tgk nora..kalo diaorg berbaik semula pun ok..sian anak dia..

Wednesday, January 26, 2011 12:13:00 PM

OMG! tajuk tu mmg tak bole blah hehe...rs2nya nanti cik fasha akan bg komen x psl gambo ni huhu...ohhh mungkin akan berperang di twitter lg

Wednesday, January 26, 2011 12:16:00 PM

manatau.. kot2 hubungan keluarga ni blh bertaut kembali...

what u give.. u get back1

Wednesday, January 26, 2011 12:21:00 PM

aku pelik,sbb si fasa tu aku rase x mungkin blh sayang anak jejai dgn nora nih..cariklah jantan lain

Wednesday, January 26, 2011 12:46:00 PM

betu smart..aku suka tgk gaya die...

Wednesday, January 26, 2011 1:15:00 PM

you look more gorgeous with PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

email : rosesared81@yahoo.com
ym : rosesared81
blog : http://ros3sar3d.blogspot.com
hp:0129561236

Wednesday, January 26, 2011 1:35:00 PM

huhu sian pulak si fasha tu...hehe

jodoh nora dan jejai kuat tuu..pasni tgu jela berita baik dr dorang..konfemm..!

Wednesday, January 26, 2011 1:42:00 PM

kasih ibu membawa ke syurga... kasih ayah berkorban nyawa... mana ada org lain bole ganti... ;p

Wednesday, January 26, 2011 4:37:00 PM

nora danish makin hot and cool. :D

Wednesday, January 26, 2011 6:28:00 PM

tgh memikir.. cam ner hubungan diaorang dah putus.. tp bole pegi jalan2 gitu.. baik kawin balik laaa...

Wednesday, January 26, 2011 11:49:00 PM

perrhhh.. berapi la dia tgk nih..

Post a Comment