Wednesday, January 5, 2011

Cabutan Bertuah Yang TERBARU...Cepat Klik Sini...


hai semuaa...memandangkan tepat jam 12 tengahari tadi...seperti di entry INI....aku masih lum menerima email dari dua orang pemenang...so seperti yang aku janjikan, aku telah buat cabutan yang terbaru ok...muktamad....sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...cam aku kata...SILA ALERT ok...sebabnya give away aku ni mudah sangat...kalu tak alert memang akan terlepas peluang sudah...harap maklong...

eh, ke ada yang tanya kat mana aku dapat  no penyertaan tu kan...nak kepastian leh cek kat SINI...kelik, kelik...

dan no yang bertuah itu adalah....

No. 33 = Mama Hanim

No. 83 = nadiah
 

so kedua nama di atas....sila cepat2 kasi nama dan alamat ke email aku comot81@gmail.com dengan kadar segera sebelum jam 10 malam pada 5 Januari 2011...lambat kalu, aku cabut nama lain...ramai dok menunggu tu...hehehe...

yang lelain no tak naik jugak, takpe, jangan sedih2 ok...kita tunggu GA yang akan datang...just keep in touch wif my blog....weeee......

15 comments

Wednesday, January 05, 2011 12:48:00 PM

weee :) bagi ieda je kak, ieda setia menanti, hahah :)

Wednesday, January 05, 2011 12:49:00 PM

mmg tak ong keng seong aku ni

Wednesday, January 05, 2011 12:49:00 PM

ermmm...tak bertuah laa..

Wednesday, January 05, 2011 12:55:00 PM

nama i biler ni..wakakkakaka

Wednesday, January 05, 2011 1:01:00 PM

Congrets buat si pemenang :)

Wednesday, January 05, 2011 1:10:00 PM

bertuah... ;)

Wednesday, January 05, 2011 1:24:00 PM

tahniah pada pemenang :)

Wednesday, January 05, 2011 1:30:00 PM

salam n terima kasih kerana kemenangan ini..

saya dah email...

no83...

Wednesday, January 05, 2011 1:33:00 PM

tahniah yang pada pemenang....

Wednesday, January 05, 2011 1:44:00 PM

random2...
hehe...meh nk tolong ngaku no..:p

Wednesday, January 05, 2011 2:34:00 PM

aku tgu lagi kak ... tunggu ...& tunggu ....

Wednesday, January 05, 2011 2:58:00 PM

nasib baik cepat2 email smlm.hehehe. arap2 yang terbaru nie red alert la.hehehe

Wednesday, January 05, 2011 3:32:00 PM

pergghh taman cahaya seri alam tu heheh
org pn nak update gak ar pasal ni
lalalalala

Wednesday, January 05, 2011 5:23:00 PM

wah..bestnye..tahniah!

Wednesday, January 05, 2011 8:38:00 PM

horray.. nama i tu.. tq2..

Alhamdulillah.. sori cik mot..hr ni langsung x dan bw..

Post a Comment