Monday, January 31, 2011

Dengan Hot Ticket...Cuma Bayar RM1 Je Tuk Makan Pizza...Lalala...


ok, semalam dikala ujan turun tanpa henti, lepas zohor, hubby ajak p makan pizza....lapar katanya...mana tak lapar aku tak masak pung....hahaha...nak masak per kekdahnya...takde pe pung yang hendak dimasak...dah dia ajak makan kat luar...aku bagai orang ngantuk disorongkan bantal la...siapkan diri sendiri, dan anak² terus gerak p sana...sebenarnya hubby ajak makan pizza sebab dia ada dapat 2 HOT TIKET yang mana setiap satu dapat makan pizza personal 4 pisces punya...jadilah tuk kami berempat...yang pulun lebih mak ngan apaknya jek...

dengan hot tiket dapat makan pizza...eh prosperity pun ada tau...

model hot tiket of da day...sibuk nak pegang pastu suh ibu amik gambar dia...layan jelah...

ni adik ni...banyak dia makan itu hari..sonok tul nengok bila anak kuat makan gini...nengok sampai dagu pun dah berlipat ni...hehehe...

so semalam disamping dapat 2 pizza dengan RM1...tambah la menu lain...amik kids meal yang ada meatball tu...sup, dan garlic bread...total seme semalam RM22 lebih...sib baik ada hot tiket...hehehe....

cam biasa, kalu adik ngan ibu, kakak ngan abi la...

budak ni kidal...melayan makan eskrem...enjoy...

yang ni plak layan dok makan garlic bread...abislah dia sorang dalam 2 putung...

lepas makan seme, masuk jj jap...cari cari cari barang yang hendak dibeli...perghh, ramai giler orang dalam tu...nak bayar pun kena Q...ye ar, orang lain nak beraya, orang lain yang sebuk...hahaha...nak wat camner...kita kan 1 MALAYSIA...

so dah siap aktibiti membeli belah, layan MEREKA main kete tu dulu...kalu p suping mall, menda nilah yang derang cari...sekali sekala layankan aja...kalu berkali kala, takde maknanya lah kan...:p
nengok tuuu, sekali apaknya pun tumpang jugak...

kakak plak, gembira la dapat naik kete racing..aku suka kalu nak naik kete ni, siap ada mesin pertukaran token...so takdelah masalah kalu anak2 royan nak naik kan...layan jelah...

dah siap seme, baru lah mau balik...tu pun ujan masih belum berhenti...sejukkkk....

4 comments

Monday, January 31, 2011 1:42:00 PM

nak hot ticket 1 hehe ;0

Monday, January 31, 2011 2:21:00 PM

aritu hubby akak tunjuk gk hot tiket tp bkn yg dpt pizza..sebab yg dpt pizza ni kena bli yg rm30 kn

Monday, January 31, 2011 4:33:00 PM

cedapnyer nak cikittttttt

Monday, January 31, 2011 4:36:00 PM

hot tiket ko gayut ngan sape kak ??

Post a Comment