Tuesday, January 11, 2011

Dulu Lain, Sekarang Lain...Dahulu Kurus...Sekarang Dah Lain...


13 tahun yang lampau...ni wajah2 jahiliah aku...kuruskan aku???
berbekalkan berat hanya 45kg pada ketika itu...

sekitar tahun 1999...di genting highlands...

agaknya kalu skang aku naik, sure tali ni akan putus...arghhh...

beberapa tahun kemudian...berat badan bagai dipam2....arghh...
eh ni masa ngandungkan irfan...memanglah badan naik...huhuhu...

dan beberapa bulan selepas melahirkan...berat badan tidak nampak akan menurun...sob sob...

masa hari raya aidilfitri yang lalu...arghh...tensi disitu...kata orang aku makin bulat...orang la kata...aku tak kata apa2...aku marah dalam hati jek...

dan ni GAMBAR TERBARU dan PALING TERKINI aku...eh makin gemukkah aku???ke makin BERISI???

arghh...tolong ingatkan aku...aku nak kurus cam zaman remaja dulu...ni azam tahun 2011...huwaaa.....

16 comments

Tuesday, January 11, 2011 8:44:00 PM

yang penting hepi, ;)

Tuesday, January 11, 2011 9:03:00 PM

takde nampak pun gemuk...mungkin berisi sikit kot tp comey je,janji kita sihat sentiasa..aminn

Tuesday, January 11, 2011 9:15:00 PM

same la kak..kite pun dah gemuk skarang..nyampah!

Tuesday, January 11, 2011 10:43:00 PM

hehe..teringt plak..azam last year..kekunun nak kurus, bila hitung2 hujung tahun baru ni, lg bertmbh berat adoo...hoho..

nape la dl kurus skrg leh gemuk eh,,,like me ni..huhu..

Tuesday, January 11, 2011 11:10:00 PM

Sama la kita...Nak kurus gak cam zaman anak dara dulu !!! Uhuk,uhuk,uhuk...

Tuesday, January 11, 2011 11:16:00 PM

aku rindu zaman kekurusan aku.. Sekarang aku pun dah jadi cam ko.. chubby!

Tuesday, January 11, 2011 11:23:00 PM

hihihi..
ingatkan amoi mana tadi..
lain benor muka cik mot dari zaman muda2 dulu...

TAPI...

sekarang MAKIN CUN APA! BERSERI-SERI MUKA! SB HIDUP BAHAGIA KAN???

Wednesday, January 12, 2011 12:49:00 AM

ok r tu..comel..hehehe

Wednesday, January 12, 2011 7:05:00 AM

slim melim..tp skarng pn maintain..idok ler beso mn

Wednesday, January 12, 2011 8:05:00 AM

time balik bagus nak kurus adalah time berpantang ye kak...kalo terlepas.....ko tgu la next berpantang....ha time tu jaga la betul2...apa2 kita amalkan 40 hari kan berkesan...sbb tu tuhan bagi tempoh 40 hari jaga badan luar dan dalam...

Wednesday, January 12, 2011 8:10:00 AM

yg penting suami sukeee...ngeeeee

jom2 kita berusaha menurunkan berat badan...ngeeeee

Wednesday, January 12, 2011 10:01:00 AM

sama la kita ... nak nagis tengok gambar lama.. baju banyak tak muat.. sadis tul..

Wednesday, January 12, 2011 10:10:00 AM

jom diet sesama. bg sy kurus dlu. nnti sy share..huhu

Wednesday, January 12, 2011 10:39:00 AM

yg penting sihat... dan lagi penting suami sayang... ok lah tu... ;p

Wednesday, January 12, 2011 11:54:00 AM

phewiitt.. slim menggoda uu..hehe..

picca last tu mcm kt mid valley.. ada gak picca hanim kt situ rasanya..

Wednesday, January 12, 2011 10:43:00 PM

klu la aku bleh naik berat badan ngan matap cam ko kak kan best ..tah bila la aku nk naik berat nih ...dah mkn dr.rozmey nye produk dah berkotak2 tak jd pun...demmmm

serius kak ko lawa tak bertudung ...sgt cunnnn

Post a Comment