Tuesday, January 25, 2011

Edisi Menternak Lemak Pagi Ini


salam semua...
selamat pagi...
dah sarapan???hari ni sarapan aku berbekalkan nasi lemak lauk ayam (hari² nasi lemak...ni memang kes menternak ni)...kuih kacang dan dadih segar dari rumah...home made gitu...

tah apa mimpi tah, tetiba aku rajin nak buat dadih...aku kan pemalas skang...sib baik dah kawin...kalu tidak tak tau la...sure bf tinggal aku gini...huwaa...tapi dalam malas tu aku rajin jugak weii..takdelah malas goyang badan jek...hahaha...kan abang kan kan....panggg....

sebungkus nasi lemak dan kuih kacang...apa tah nama saintifik kuih ni...tak ingat...sebab tak pernah buat...yang aku tau dalam dia ada inti kacang...

dan beberapa bekas dadih... perasa manggo...aku bawa banyak sebenarnya...tapi tidaklah aku mencekik sendirian...akan diagihkan pada opismate yang bertuah tuu...☺

 ni edisi ternak lemak malam tadi...bersama somi terchenta...hahaha...
kuehtiaw ladna kut...beli kat fudkod seri teja sana...

sekian cerita pendek edisi menternak lemak pagi ni...
jemput makan semua..

notadijariku:
hatiku berbunga riang...yey..HARI NI HARI GAJI...penuh kete kat petrol pam tadi...nak isi minyak pun tak senang...last² aku bawak gak kete dengan lampu minyak menyala lip lap lip lap...huhuhu...

12 comments

Tuesday, January 25, 2011 8:03:00 AM

alamak mcm mana nie !!!
dah tergoda ...
zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cari nasi emak jugak ekekekkeke

Tuesday, January 25, 2011 8:04:00 AM

aku panggil itu kuih nagasari.. sedap tu weh, aku pernah try buat sekali.. lembut di dalam, ranggup di luar.. eh, hari ni gaji ek??? tatau pun. maklumlah dah lama tak menghadirkan diri ke pejabat.. :p

Tuesday, January 25, 2011 8:24:00 AM

sedapnya..siap ada pencuci mulut lg lps sarapan =D

Tuesday, January 25, 2011 8:25:00 AM

wooo sup tu nmpk sedap.. laporrr laporrrrrrrrr

Tuesday, January 25, 2011 8:32:00 AM

kira rajin la tu mot... sempat buat dadih bagai tuuu... makan sejuk2, cuaca panas ni kan... best jerrk..

Tuesday, January 25, 2011 8:41:00 AM

wow sedapnya keowteow sup tu
pagi ni akak breakfast roti jagung n susu aje, nanti tghari ada kenduri n majlis baca yasin, mesti menu best

Tuesday, January 25, 2011 8:42:00 AM

wah...wanita ini sgt gigih ho. Chaiyokkk....kalau yan mau tak sempat.

Tuesday, January 25, 2011 8:48:00 AM

sifu..hulur sikit la dadih tu..jgn KEMUT occay!!..

clap ur hand..sifu RAJIN skang..hahahha

Tuesday, January 25, 2011 8:53:00 AM

kalo gini kena gi gym hari2..hahaha

Tuesday, January 25, 2011 8:55:00 AM

hehe ok la tu...makan2 nnt tak bleh makan menyesal..gaji gaji gaji keh keh keh

Tuesday, January 25, 2011 9:18:00 AM

amboi2. hang kata nak diet ..cm ne tu ?cer cite cer cite..hahaha

Tuesday, January 25, 2011 11:09:00 AM

dah siap2 isi minyak minggu lepas ...lalala

tgu dah lengan br aku pi amik duit ...

Post a Comment