Tuesday, January 4, 2011

Fakta Menarik Pagi Ni


cehhh menarik la sangat kan...just sebagai kenangan buat aku jek...aku kan suka bermonolog cam gini...hahaha...bajet nak jadi penulis...tapi tulah, bakat tak berapa nak ada...eh tetiba plak kan... :p

* pagi ni bangun dengan agak terkejut...rosak mimpi aku malam tadi...cehh...ni seme  tiba² terasa ada kaki kat atas muka...kaki dak irfan la...haihhh...buas tul dia tido...terbaekkk la woookkkk

* biarpun bangun agak awal, sampai opis lewat jugak...sejak dua menjak ni anak² selalu bangun lewat...tapi tidurnya awal jugak...pelik sudah...

* pagi ni hubby anto si adik, aku lak anto si kakak...TERBALIK plak...ni seme gara² adik yang namo naik kete...nak naik motor jek...skang abi jadi pujaan...takpe takpe...ibu takde hal pung..

* jammed tak hengat jalan nak kuar dari skul kakak...arghh...abis segala sumpah seranah terkeluar...sambil menjerit melolong sorang² dalam kereta tadi pagi...menciknya when the skul begin again...arghhhh...

* perut dah mula berkeroncong...dah lama tak makan nasi secara konsisten...

* sorang² kat opis...ramai yang masih lum sampai...

* jalan sana sini nengok blog yang dah update...sesambil wat entry auto published...

* ari ni bos ada sepanjang hari kut...tapi semalam dia kata tahun ni dia nak banyakkan fly...feuwwww....bertambah bosan la bila dia asyik terbang jek...

* ok tu jek fakta pagi ni...

notadijariku: aku L.E.M.A.U

12 comments

Tuesday, January 04, 2011 8:17:00 AM

thun 2011 tahun y rilek siket pagi2 ni.. sbb asya duk kat rmh je dgn mama lya.. kalo x cam sblum ni, setiap pagi bgun pagi, kna siap cpt2.. kalo asya tkejut.. agk tbantut bial nk bdukung k.nangis k..kalo mood ok..ok la.. n nak angkut msk kete. kena molek nangis nk ikut g ofis.

skarang, pg2 x perlu kejutkan dia awl2 sgt.

Tuesday, January 04, 2011 8:27:00 AM

ank laki kena ikut abhi..anak pompuan kena ikut ibu..sok besar leh jadi kawan ngan ibu.. berkongsi cerita dan fesyen..ecehh

Tuesday, January 04, 2011 8:28:00 AM

kak, napa kalau dia fly ko bosan kak

Tuesday, January 04, 2011 8:49:00 AM

pagi ni akak rasa cam nak sesema ja, idung pun asik mintak digaruk garuk ja, tak sukeeeee

Tuesday, January 04, 2011 9:01:00 AM

@LYaFRINA
wah, best ar gitu...tido asya pun tak terganggu...

@Mrs. Fiza
hahaha, fesyen la sangat dak fiza weii..

@WaNiE
eh mestilah bosan...kalu dia takde aku nak borak ngan saper...dia jek lah...hahaha

@MAMASYAZA
kak, baik p makan ubat skang gak...

Tuesday, January 04, 2011 9:03:00 AM

ok pe cam gitu zan...awak byk masa kat mukabuku dan blog..hahahha

Tuesday, January 04, 2011 9:33:00 AM

alahai sian ko..sure tensen ek...sbr2....hikss...

ku pun lemau je rini...huhu

Tuesday, January 04, 2011 9:33:00 AM

dulu masa kecik2 pun suka kalau ayah cik bebl hantar naik motor...kalau naik kea xmau...hahahahah

Tuesday, January 04, 2011 9:55:00 AM

kak aku tak penah borak ngan bos aku ...hahaha
klu nampak die .... aku lari...
aku suka klu die tak dak ... hakikat nye bos aku kak ...baik gile..tp aku je tak kawan ngan die ..hahahha

Tuesday, January 04, 2011 9:56:00 AM

kak, saye pun rase lemau la.. mengantuk.. nak tidoo..

Tuesday, January 04, 2011 9:59:00 AM

sama la ngan dak irfan tu.. eh! kakak pun sama..asal nak naik motor je berebut nak duk depan! nasib baik ummi nye kecik leh angkut 4 org sekali.. kalo terjumpa ngan abg polis mana nak nyorok tak tahu.. hahaha.. nasib baik dekat je ngan umah pengasuh.. kalo tak mesti cam izan gak.. sorang bawak 1.. nanti kalo dah tambah ahli keluarga idok ler merasa nampaknya..

Tuesday, January 04, 2011 1:03:00 PM

fakta diterima.. tq..hehe..

Post a Comment