Wednesday, January 26, 2011

Fenomena Iklan Merah Yang Sedang Melanda


salam semua...
selamat malam...
jom malam ni kita lepak SYOKNYER BLOGGING...
kita sesama meriahkan forum tuk blogger2 semua...
yang belum daftar, meh la join...
tak rugi join sana...banyak ilmu sal dunia blog kita leh dapat..selain dapat kenal blogger2 di luar sana...
so apa tunggu lagi..aku sudah...korang bila lagi..hehehe...

sebelum aku lepak sana, aku nak tanya korang...korang perasan tak skang hampir memana blog ada munculnya iklan ni..perasan tak??tak perasan jugak, ni rupa iklan tersebut...tentu ada yang perasan kan...
so nak tanya korang la kan...bagi yang tahu...ni iklan apa ni...
nak kata BE...owhh tidak sama sekali...sebab tak tercatat pun kat ruangan PENDAPATAN TERUMPUK kat dalam nuff tu..tapi sering bermain2 kat LR dan SS ni...haihh...kalu BE katakan BE, tidak aku ternanti nanti kan...hahaha...

kalulah ni BE...wahhh...masyuk la kan...sebab lama jugak iklan ni dok berjoget2...aku syak dah beberapa hari ianya melekat kat ruangan iklan LR dan SS tuu...

ok, sekian citer pendek aku pada malam ni...jumpa lagi nanti...tetiba...hahaha....

notadijariku: saudara MH a.k.a 5rul daftar semula diri anda kat syoknyer blogging...sebab skang dah tukar hosting baru....jangan lupa ye...saya tahu, anda akan singgah di sini...hahaha...giler konfiden kan...

12 comments

Tuesday, January 25, 2011 9:09:00 PM

hahaha ni iklan cpa la..mksdnya iklan yg kerap ada tp bukan be.. soklan ni ada tnya kt nuffnang dan ini jwpnnya..ada yg kuar bola ada yg kuar arak..naman ada dh buat entri semalam..ekekeke

Tuesday, January 25, 2011 9:12:00 PM

cpa ads

Tuesday, January 25, 2011 9:26:00 PM

semalam ada iklan arak...semua dah cuak dah

Tuesday, January 25, 2011 9:57:00 PM

dah daftar kembali kelmarin..huhuhu

sya duk tunggu2 BE iklan merah ni tapi sampai sekarang cuma sekadar iklan.. tak nak bertukar jadi BE pun

Tuesday, January 25, 2011 9:58:00 PM

iklan milk kot...ntah...bola kot

Tuesday, January 25, 2011 10:01:00 PM

wah, promote...;)

Wednesday, January 26, 2011 12:18:00 AM

mana tak promote ..almaklum la org dah naik Mode....hahaha
tahniah kak...niat murni promosi habisan dihargai

Wednesday, January 26, 2011 2:38:00 AM

=)

Wednesday, January 26, 2011 8:02:00 AM

ha'a lama giler iklan tu menari2 di blog kita..

herm..tiada berkesempatan nak sembang2 santai, masa sgt terhad skrg ni..huhu..

Wednesday, January 26, 2011 8:12:00 AM

betul tu..dah seminggu gark ler iklan merah tu menari2 di blog zana...pergi blog yg lain pun sama camtu gark...ada jer iklan tu di mana2....tp bila check kat nuffnang...takde plak BE baru.....

** tp pagi nie dah tukar iklan pink plak....

Wednesday, January 26, 2011 8:16:00 AM

tu le, moga bertambah2 rezeki ngan nuffnang kan...walaupun tak riban2 mcm blogger famous yg lain, at least ade gak masyuuukkk kan hihihi

Wednesday, January 26, 2011 9:32:00 AM

Aku pon dapat gak ^_^

Post a Comment