Tuesday, January 18, 2011

Gadis Youtube...Bakal Menjadi Pesaing Ana Rafali...Dialah Si Najwalatif


salam semua...selamat malam sayang...ceh, tetiba jek kan...hahaha...malam2 gini, cam biasa, tak tau nak wat per...aku jalan sana sini dulu...nengok pe yang best sebelum lepak kat forum syoknya blogging...eh, ni kejaan baru aku skang...dah jadi syok plak lepak sana...

dan malam2 cam gini baru berpeluang bukak fb...dari pagi tadi aku tak bukak ok...
arghhh malas la, bagi aku fb dah takde seri...dah kurang bermakna dalam idup aku....
pastu ternengok la kat status hubby aku tu, dia post sal najwalatif punya youtube ni...
lupa pulak, tadi petang masa nak balik keje, aku ada suh dia search kat youtube nama najwalatif ni...
aku tau sal si najwa ni kat blog sebelah...dia ada up sal ni...eh siapa najwalatif ni...jom kita nengok....

aku syak, dia ni leh celen si ana rafali...sebab dia ni pun gadis youtube gak...
saper tau sok2 dia bakal popular berbekalkan dengan suara yang merdu dan kebolehan bermain gitar...
tapi dia berhijab ok...dan najwa ni baru jek berumur 16 tahun...
giler muda tu dik kalu nak di compare kan ngan akak yang dah jadi remaja pencen ni...hahaha...
nak jugak tu...takmo kalah ok...

so aku pun riki2 la dia punya blog...perghh...sehari create dah dapat 500 follower ye kengkawan...rini aku bukak lagi dah 700 lebih...memang ada aura la...eh kalu korang nak tau dengan lebih lanjut kelik jelah nama dia ni...si najwalatif...hai dik najwa...akak izanlatif...hehehe...kira nama ayah kita sama...lalala...

so dek kerana siang tadi susah benar aku nak bukak youtube tu..giler lambat nak loading..pelik aku...masa aku nak nengok video porno maria ozawa laju plak...(giler, wat pengakuan berani matilamak)...eh mak tak songsang ok...
dan malam ni baru leh buka...

pertama kali dengar sore dia...hati berdetik...owhhh not bad...kalu digilap lagi, leh menang AJL27 ni...hehehe...tak caya???korang dengo sendiri la kat video bawah ni....
ni lagu ciptaan dia sendiri...CARTA HATI by najwalatif...


so camner???bleh la kan kalu nak dicompare dengan sore aku  ni...lalala...

notadijariku: lately, makin banyak lak gadis youtube yang muncul...owhh dah jadi cam fenomena la plak...cikgu syida pun femes dowhhh....

17 comments

Tuesday, January 18, 2011 9:10:00 PM

nanti jgn lupa search v.clip saya plak cm. mesti meletop.hahaha

Tuesday, January 18, 2011 9:11:00 PM

hai najwalatif...
hi izanlatif...

akak... marialatif... ;p

Tuesday, January 18, 2011 9:21:00 PM

@CWM Safari
hahaha...der, mung wat bidiyo klip menda pulok??
porno ke dok..kalu porno aku search sekarang...HAHAHA...gelak jaat

@ejaMaria
hahaha...nak jugak tu...
takmo kalah ek

Tuesday, January 18, 2011 9:27:00 PM

alah.. mcm xde identiti lak.. lepas sorang berjaya, muncul pulak ber orang2 yg menampilkan imej sama.

Tuesday, January 18, 2011 9:31:00 PM

maner kelas porno2 nie cm. hahaha. lagi masyuk tau. v.kelip anok itik tokV

Tuesday, January 18, 2011 9:38:00 PM

@THE LEKAT LEKIT STORY
ini kan satu fenomena....
ada pasang surutnya...

Tuesday, January 18, 2011 9:38:00 PM

@CWM Safari
baik mung wat bidiyo cam cikgu shida...buleh gok glamer weii...hahahaha

Tuesday, January 18, 2011 10:23:00 PM

wow!! not bad juga dia nie... sedap suara dia.. pandai dan kreatif...

cikgu shida tak tergolong ker?? cian dia, penat je terkinja2, takde pon org nak iktiraf...

Tuesday, January 18, 2011 10:57:00 PM

wah~ hebat2 nice! kan best dapat awek cam gini ley nyanyi utk aku hari2. hik3. tersipu2 malu aku~

Tuesday, January 18, 2011 11:17:00 PM

mot, sore dia tak pecah lagi...suara budak, boleh la masuk bintang kecil , hehehehe....try la program realiti, ujibakat dia...

Tuesday, January 18, 2011 11:18:00 PM

akak bila nak jadi penyanyi?

saya sokong nanti...;)

Tuesday, January 18, 2011 11:30:00 PM

@INTANKUTERPILIH
cikgu shida akan glamer gak...join program realiti fbi nanti...

@r-5
hehehe...sure afif terbuai jek nanti...kan kan...

@eMMe
sok sok aidit alfian, uji bakat dialah jadi artis...

@Asrul
dik manis, stop dreaming ok...asben akak kata sore tu aurat...weeeee

Wednesday, January 19, 2011 12:26:00 AM

wow dikk not bad sore dia ..
selalu tuu akak tgk org review x leh bukak .. nie akak dah leh bukak .. sedapp lah lagu nie ..
ermm x lama lagi leh hits nie .. carta hati lagu dia kan .. dia cipta ya ?? :)

Wednesday, January 19, 2011 12:56:00 AM

mmg best

http://www.suarapeople.com/

Wednesday, January 19, 2011 3:26:00 AM

semua nak jadi penyanyi sekarang ni.. alamak lepas ni dah tak laku program realiti tv mcm af dan mentor..haha

Wednesday, January 19, 2011 8:55:00 AM

hahaha bikin jeles saja budak ini hehe ;)

Wednesday, January 19, 2011 9:26:00 AM

semoga berjaya najwa latif!

Post a Comment