Monday, January 31, 2011

Hadiah Anniversary Yang Aku Terima...Mekasih To My Lovely Hubby...


salam semua...selamat pagi...hehehe...
ok ok...dah jam 11 dah ni...so seperti yang dijanjikan...nilah adiah anniversary tuk tahun ni yang aku terima dari hubby itu...mekasih bang...suka sesangat...yippiee...

memula nengok wishlist aku ni...sure ramai dah bleh agak apa mendanya kan...

ok ok...cakap banyak tak guna...balik keje ari jumaat ritu...tatkala aku sibuk berinternet...hubby pulang ke rumah...lalu menghulurkan beg kertas seperti gambar di bawah...
kaler merah sebab chinese new year kan...

memula aku tak syak apa² pun...sebab tak bajet langsung akan dapat adiah cam gini..
ye ar, hubby wat tak tau jek pun...ucap annibersary secara live pun tak dak...ada pun dalam fb dia ja...
bila nengok isi dalam...wahh...EXTERNAL HARD DISK...tuuu....menyengih aku tanpa dia tahu...hahaha...
suka suka...siap ada cover lagi...behnya...

ok, ni rupa External Hard Disk yang aku dapat itu...
kaler merah lagi...hehehe...
mentang² la masih baru...plastik pun sayang nak buka kan...hahaha...

oleh yang demikian, proses transfer gambar dalam pc ni akan berjalan dengan kadar segera...senang aku nak store kan beribu² gambar yang masih belum dicuci ni kat dalam EHD ni...huhuhu...
dan peneka yang berjaya meneka dengann tepat adalah...eh yang teka hard disk pun aku terima jugak...
* mamatisya
* MrS. F!zA
*tasyanadia
*eima -memandangkan ko baru pulang dari CH...so akak carikan adiah dari penang la...
* elyies

kepada semua pemenang di atas...sila emailkan nama, dan alamat anda di comot81@gmail.com
lepas raya aku pos ok!!!...

23 comments

Monday, January 31, 2011 11:05:00 AM

so sweet

Monday, January 31, 2011 11:10:00 AM

eh nama aku pun ade ek ... yeay ...
hepi weh ..
aku kompom tau sbb aku kan ikut perkembangan ko kak... lalala

vacuum tak dpt lagi ek ...

jam tgn xdak dlm list ???hehe aku buntu td tak tatau nk teka ape sampai 3 ...huhu
lebiu kak

Monday, January 31, 2011 11:10:00 AM

yeay!!!best2...lepas ni leh laa simpan gambar byk2 n dondlod lagu ke movie ke byk2 heheheehehe......

senyum sampai ketelinga laa dpt ape yg diidamkan kak .....

Monday, January 31, 2011 11:16:00 AM

alhamdulillah btul..best bole simpan byk2 gmbr dlm tu

Monday, January 31, 2011 11:17:00 AM

yahooooooooo..tersenarai gakkkkkk..tima kasih zan!

Monday, January 31, 2011 11:17:00 AM

nk FM dr CH..bole ..hehehehe

Monday, January 31, 2011 11:21:00 AM

hehe salah aki main tibai je tak jumpe carik ko nye whislist

Monday, January 31, 2011 11:23:00 AM

wah
tahniah2!!!!!!
best sgt2!!!
dapat hadiah..
sweettt

Monday, January 31, 2011 11:30:00 AM

weeeeeeeeeeeee...kak, org nak FM yg ada gmbr lori atau truck CH tu..yg bunga atau stoberi takmo tau..hehehehe..

Monday, January 31, 2011 11:37:00 AM

fiza siap request gtu lg..akak pn sama ye nk mcm fiza request..kalo penganjur bole bg ler...sebab dh ada gk FM yg ada bunga strawberry,,,tq penganjur...ehhehe

Monday, January 31, 2011 11:49:00 AM

http://mysweetzlife.blogspot.com/2011/01/berjaya-teka-utk-fast-contest-by-cm.html

Monday, January 31, 2011 11:55:00 AM

waaahhhh...merah lagi gitu.....

Monday, January 31, 2011 12:03:00 PM

tq ek kak....

Monday, January 31, 2011 12:04:00 PM

so sweet...tahniah sbb dpt hadiah..hehe

Entri Terkini : COMEBACK GA - lalalalalaaaaaa

Monday, January 31, 2011 12:06:00 PM

saloh teka ar plok... padahal akak pon baru jer jgk beli hard disk nih... huhuhu...

Monday, January 31, 2011 12:10:00 PM

Huhuhuhu...aku nak teka tu tadi, tapi dah ramai yg teka, aku try menda lain plak...cissss...

Monday, January 31, 2011 12:24:00 PM

huhuu padan la maen belasah je teka mana nak mengena..hahaa...

woo best nya..kfieza ni dok pakai pendrive lg...agak full sgt malas nk beli baru..delete je pic lama2..

Monday, January 31, 2011 12:32:00 PM

hahaha..jwpn jauh menyimpang..tahniah buat mereka!

Monday, January 31, 2011 1:49:00 PM

tahniah pd mereka..cantikla HD tuoren..time sy beli memula aritu ada silver ngan hitam jek

Monday, January 31, 2011 4:35:00 PM

wah bestnyerrrrrr......tahniahh
tak lambat lagi kan??epi anniversary

Monday, January 31, 2011 4:45:00 PM

izan sori akak tak perasan contest ni dah tutup.. sori.. tak yah la publish jawapan akak tu.. sebab akak cuma bukak entry sebelum ni.. sekali bila akak refresh dah banyak entry ko rupanya. akak jer tak persan.. sori ek

Monday, January 31, 2011 5:42:00 PM

cantik extHD ko..kale oren lg..

tahniah pd yg teka tu..

Monday, January 31, 2011 6:28:00 PM

dah kata dah... mesti hubi nko belikan punya... next beday dapat la vakum pulak... ;p

Post a Comment