Thursday, January 6, 2011

Hebat Sangat Ke, Mereka Yang Menganjurkan CGL Ni...


wahhhh tajukkk...bikin gempat gitu kan...terutama bagi yang tegar join Contest, Giveaway & Lucky Draw (CGL) ni kan...ekseli dan sebenarnya aku cam terpanggil nak up topik ni memandangkan malam tadi ketika aku asyik dok naik BmW makanya, terbacalah aku satu topik sal dok caca marba yang hebat sangat ke mereka yang asyik2 wat GA...asyik2 adakan kontest...arghhh sentap mak disitu jugak...tapi leh kerana malam tadi agak tingtong, aku dah lupa blog mana satu tah yang up sal ni...maklumlah, BW sesambil blog jumping...gitulah kekdahnya...hehehe...

ok, tetiba aku nak sentap pasai pa kan...eh mestilah, sebab aku salah sorang yang suka wat GA tu...tapi niat aku nak kasi dan share apa yang aku ada...sebab aku tau, aku simpan seme tu pun bukan leh bawa mati...so better aku kasi share2 ngan korang...tapi kan kan kan....eh aku tak hebat la...bese2 jek....dan benornya aku tak tau la blogger tu tulis tujukan kat sape..sebab giler global...maybe dia tujukan pada mereka2 yang suka wat GA ni kut...tetiba aku yang terasa...hahaha....

entahlah, aku tak tau apa motip dia up citer sal ni...maybe dia frust kut sebab tak pernah menang pun CGL yang dia join...hahaha...adik manis, meh join GA akak meh...sure akak kasi ko menang...TAPI, kena bodek lebih sikit la...

dah malas nak ulas panjang lebar...sendiri fikir jelah ek...banyak isu timbul skang ni...isu adiah tak sampai la...penganjur tak umumkan pemenang la...penganjur tetiba berdiam diri la...ishh...macam² hal ok...

pepun ni adiah tuk semua pemenang cabutan ari tu...ada 8 adiah semenya...wahhh banyak tuuuu....


aku siap balut cantik²...ada pelbagai rupa dan gaya...isi cam aku kata itu hari la...hehehe...eh jap yang kotak kuning belakang tu bukan adiah give away ok...tapi adiah pada seorang teman yang dok tepi pantai de nung...dah lama nak anto ke dia...takde masa nak p pejabat pos...so dah alang2 ni aku pos sekali jelah...hehehe...

buat nanizamros, saya anto by hand jelah, sebab awak dekat sangat...rugi duit setem jek nak pos...hehehe...

buat ena, tunggu posmen import khas datang hingga ke muka pintu pejabat anda...:P skang posmen bercuti jaga anak kat umah...hahaha...

buat yang lelain cam nadiah, mama tisya, safari09, mama hanim dan seorang pengomen yang aku pilih sevunation, aku pos lelaju ok...tapi minggu depan la...hehehe...minggu ni takde masa, aku sibuk...dengan anak tak sehat la, dengan bos ada kat opis la...macam²...

what ever pung...thanks pada semua yang sudi menyokong...

22 comments

Thursday, January 06, 2011 10:44:00 AM

kak ko nk sentap kenape... aku ptt sentap hahah
hadiah diorga ku tak anto lagi ...keh keh keh... bkn tak mo hanto tp mmg tak sempat nk nk pej.pos ....nk beli setem tambah ..... gile bz skrg nih ...
hai mingu selalu lupe nk balik sampul2 surat tuh ...

Thursday, January 06, 2011 10:48:00 AM

ooo... CGL tu contest, giveaway,luckydraw rupenye.. kekeke.. jenuh aku pikir L tu ape... hahaha

Thursday, January 06, 2011 10:52:00 AM

GA tu for me satu cara nak menghargai reader

lainla kalau CGA byk sgt syarat, tu nama saja nak tambah follower

ktxbai

Thursday, January 06, 2011 10:54:00 AM

wahhhhhhhhhh..

best tu dihantar khas oleh cik posmen yg khas.. ekekeke... TQ

Thursday, January 06, 2011 10:55:00 AM

hm terserah la pada yang menulis tu.....
taun lepas selalu gak join CGL walo x berapa nak menang, tp ok jerk..... saje suke2 nak join, x nak sudah..

Thursday, January 06, 2011 11:13:00 AM

hahaha... suke join... tak nak udah... ;p

Thursday, January 06, 2011 11:13:00 AM

yelaj sebab dia tak pernah menang kot.. klu tak suke GA baik tak payah masuk.. usha skit.. dia ada join apa2 GA tak??
GA nie kdg2 tolong trafikk kita jgk..

Thursday, January 06, 2011 11:19:00 AM

haishhhh... dah baca topik gini, takut plak nak anjurkan GA jgk... takut org tak sudi join... huhuhu...

Thursday, January 06, 2011 11:26:00 AM

hehe...
ala...CGL ni bukan la gempak pon...sbb tu yg join pon simple jek...
dak tu dengki la tuh...
xsuka dia je la..:p

Thursday, January 06, 2011 11:30:00 AM

wah mesti kotak kuning tu aku punye kan...eheheh tiba2 perah santan sendiri...ehehehehhehehehehe ada tambahan2 tak...FM ke..coklat cadbury ke...duit ratusan ringgit ke ada letak tak?

Thursday, January 06, 2011 11:36:00 AM

wahaaha..kos penghantaran ditanggung oleh penganjur kan?
anta pos perlahan pon x pe..jnji smpi..x yh laju sgt..nnti eksiden lak.ehe

Thursday, January 06, 2011 11:49:00 AM

sentap...

kfieza punya tkde ehh...hehehe

Thursday, January 06, 2011 12:06:00 PM

ckp dia xyah ler sentap sentap... terus kena senap bru tau...hehehe

Thursday, January 06, 2011 12:09:00 PM

x sentap pun.. sbb nama mama hanim kan terpilih dpt hadiah..hehe..

Alhamdulillah..rezeki..

Thursday, January 06, 2011 12:25:00 PM

haih ada lagi suara2 sumbang yg ckp mcm tu ek
aritu aku dah up dah topik pasal ga2 mengarut seme ni kan
owh ada lagi ek mulut bisa yg bersuara
what ever..........lantak la ko nak cakap apa
tersentap juga aku wei sebab aku tgh wat GA pizzza
sekali org yg ckp tu join GA aku hahahah aku lempang smpai bisu

Thursday, January 06, 2011 12:53:00 PM

tak berani lagi nak bg CGL ni..

Thursday, January 06, 2011 1:04:00 PM

pedulikan mereka..yg penting diri sendiri hepi...gituuu ;)

Thursday, January 06, 2011 1:06:00 PM

Dah habis bace.then tiba2 nak bertanye,sbb belum menemui jawapan...Jadi HEBAT sangat ke, mereka yang menganjurkan CGL???

Thursday, January 06, 2011 1:44:00 PM

aku bodek pakai kipas 5cc tak menang pn hahahaaa

Thursday, January 06, 2011 2:37:00 PM

sy kagum dgn org yg leh hntar ASAP nih..
smlm ade blogger yg hentam sy..even die x bagi link sy.. tp sy taw die tuju kat saya..
sbb sy x post lg hadiah die.. uhuhuhuh tak sempat la.. cane?

Thursday, January 06, 2011 4:51:00 PM

Dah lama tak join CGL nih. Aku pernah kena skali, sampai skang hadia tak dapat²...huhuhu....

Friday, January 14, 2011 11:54:00 AM

hadiah depan sekali tu saya punya kan!!
hehehe suka nya dapat hadiah...
sabar menanti..

Post a Comment