Friday, January 28, 2011

Jumpa Blogger Comel...Dapat Beli Inner Sekali...


hari rabu lepas ada jualan...dah biasa, selepas gaji sure ada jualan...bistu camne nak menyimpan kalu cam gini kan...tapi jualan kali ni memang aku tunggu² sangat sebab aku nak beli inner ayunar...dah bermacam inner lain yang aku cuba...tapi kebanyakkannya tidak memuaskan hati...so nak try la inner dari ayun ni...

so jam 12 lebih menapak dari opis ke perbadanan...sebab ayun ada kat sana...ekseli kat MOA pun ada jualan...tapi ayun kat perbadanan sanggup aku dan seorang rakan blogger juga, menapak ke sana dengan jayanya di bawah kepanasan yang tak berapa panas itu...

sampai sana terus p cari ayun punya booth...nampak ayun ngan encik tunang dia tengah sibuk melayan customer...aku nengok jelah, sesambil memilih inner yang berkenan...dalam hati dok kata, comelnya budak ni...eh budak ke??? selalu nengok kat blog jek...rini bertentang mata...cehh...salah seorang blogger fashionista ni...selain fatin, cik epal, shea rasol, rina salleh dan ramai lagi la...

ni ayun...tengah sibuk ajarkan seorang customer cara nak pemakaian shawl button apa tah...aku lum cuba lagi shawl ni...dah ada inner ni, baru semangat nak cuba shawl jenis lain plak kan...hehehe

eh ini aku...ishh, abaikan muka aku kat situ...korang nengok si ayun jek...lelama nengok cam muka scha al yahya pun ada kan...

dan nilah inner yang aku beli ari tu...aku beli 4 helai jek...sehelai RM8...beli dua RM15...so aku beli 4 semenya RM30...kan kan...yang behnya...walaupun aku beli 4 helai, tapi dapat 8 kaler yang berlainan...jimat kan kan...depan belakang bleh guna...
ok, ada kaler chocolate, kuning, lite pepel, dan lite hijau...

dan juga kaler pink, pepel gelap, lite oren dan merah nyer mak ngah...

dan rupa aku ari ni...pakai inner lite pepel..saje amik gambar jejauh...aku bukan nak tunjuk muka...nak tunjuk inner jek...hahaha...sakit ati kan???

sekali cuba inner ni, best la plak...takde dah rupa bulat cam bola muka aku bila kai shawl...hahaha...
dan hari ni 28 Januari 2011, aku nengok kat SINI...ayun ada kat B8,JPM...ingat nak p sanalah kejap...nak cari inner kaler biru dan itam putih...ritu lupa nak beli...balik umah baru teringat...semalam katanya ayun ada kat MOA..aku EL...aku ada kirim kat dak opis suh belikan...sekali dia kata ayun tak de pun...hurmm...punah harapan aku...huhuhu...

 so apa lagi...kalu nak nengok apa yang ayun jual, moh layari blog personal AYUN atau blog biznes AYUNAR...

notadijariku: iklan ini tidak dibayar...harharhar...

15 comments

Friday, January 28, 2011 9:55:00 AM

napa mu tk buh backlink ku kak??smpai ati tk nk ngaku gi ngan ai..uwaaaaaaaaaaaaaa

Friday, January 28, 2011 10:01:00 AM

oit nak ikut g JPM.. semalam ayunar enggak ada di MOA

Friday, January 28, 2011 10:02:00 AM

dah baclink dah fiza

aku nk beli gak la .. tp tak terbeli pun .. hahah lain nk pi ajak la aku jugak bgtau awal2 sbb aku pi keja bw duir RM20 je ....

Friday, January 28, 2011 10:02:00 AM

eh, mcm scha al-yahla lah, cun! :) eh, piza pon pegi sekali ek, hehehe!

Friday, January 28, 2011 10:03:00 AM

wahh bagus gak kan idea beli inner lain2 kale camtu..tp klau dah ada inner, jawapnye kena laa beli shawl pulak ye..

Friday, January 28, 2011 10:21:00 AM

aku ingat inner baju
harharrrrr
rupenye inner tudung
xreti la pakai gaya gini
mau sebesar pasu muka aku

Friday, January 28, 2011 10:21:00 AM

waaa...semakin bergaya kakakku sekarang ini...caya la ibu HNI...

Friday, January 28, 2011 10:36:00 AM

tul la kak..fes time org tgk die nmpk cam scha al-yahya..
ade gak beli inner gitu tp masih x pakai cos x sesuai ngan muke..nmpk pelik ..

Friday, January 28, 2011 11:04:00 AM

ingatkan inner baru...rupanyer tudung....tapi cantik aje bila tengok orang pakai...

Friday, January 28, 2011 11:06:00 AM

same ngn aku nye yg kaler purple tu..1 tu je aku ade yg kaler2..yg lain sume plain..hehehehe..

Friday, January 28, 2011 11:22:00 AM

Yer lah, macam scha ^_^.

Friday, January 28, 2011 11:36:00 AM

haah erk... untung beli inner gini... dpt byk kaler...

klik hb di sini...

Friday, January 28, 2011 1:34:00 PM

pasni bergaya sakan la akak eh..
byk koleksi tuh.. :p

Friday, January 28, 2011 1:40:00 PM

ish2..cun betul la awek ayu tu,hehehe

Friday, January 28, 2011 3:09:00 PM

nnti pki jd mcm tudung yg ayun pki tu ke? jd tinggi2 gitu?

mcm serabut je..ehee

simple will always be sweeeeeeeeeeet :)

p/s kak eh, ko mcm lg comel dr die je..haaha

Post a Comment