Thursday, January 13, 2011

Kak Fizah Berhari Raya


ok, ari tu aku cek kat nuff...nengok ar kata kekunci fofular...sekali tertacap pada kata kekunci dalam kotak dibawah ni...jadi tanda tanya aku ni tau...

ishh...saper plak kak fizah berhari raya ni???aneh sungguh....saper search gini kat blog aku baik ngaku cepat...tapi aku perasan ada 4 fiza yang rajin singgah, tinggal komen kat blog aku ni...mereka adalah...





semenya orang yang berlainan tau...tapi guna nama seakan serupa...memula pening jugak mak...ingatkan orang yang sama...bila p blog mereka, memang orang yang berbeza ye...hehehe...

kak fizah berhari raya apa nye tengah bulan januari ni...raya thaipusam ek...:p

13 comments

Thursday, January 13, 2011 10:19:00 AM

hahaha
sape fizah tersebut ..saspen

Thursday, January 13, 2011 10:20:00 AM

@eima
hehehe...tah, leh wat tajuk filem tuk tahun depan ni...
ganti antu kak limah...hehehe

Thursday, January 13, 2011 10:31:00 AM

ahahahha..

saper la si gerangannya tu.. :D

Thursday, January 13, 2011 10:48:00 AM

hahahahahhaha....tiba2 menjelma yer..pelik!!!

Thursday, January 13, 2011 10:51:00 AM

fiza mana tu???

**saper la y cari kak fiza tu yer???

Thursday, January 13, 2011 11:05:00 AM

seb baik nama aibaks bukan fiza.. haha..

Thursday, January 13, 2011 11:18:00 AM

Sangat aneh disitu..saper eh fizah tue..

Thursday, January 13, 2011 11:21:00 AM

lawak la..raya lmbt lg..hehehe

Thursday, January 13, 2011 11:27:00 AM

hantu kak fizah berhari raya kot..

ntah2 Mamat khalid nk buat movie sekual baru yg pki tajuk tu kot

Thursday, January 13, 2011 11:32:00 AM

hahah tak tahan keyword tu.. nak search hantu izan balik rumah lah.. ekeke kompom kena :p

Thursday, January 13, 2011 12:07:00 PM

hahaha.....sapa kena mgena tu..adeiii..

Thursday, January 13, 2011 12:08:00 PM

eh mcm bleh buat tajuk filem jek
"misteri kak fizah berhari raya"
kekee

Thursday, January 13, 2011 1:22:00 PM

hehee...nama kita di sebut...sedikit glamer di sini...

Post a Comment