Sunday, January 30, 2011

Kalu Korang Nak Ole-Ole Dari Cameron Highlands...


salam semua...
selamat malam...malam ni aku nak tido awal...ngantuk giler...d
ah baper kali tersengguk kat depan lappy ni...
just nak inform kat korang yang berminat SAHAJA...
ha, kalu korang nak ole-oleh dari CH terutamanya...
pe kata sok pepagi, korang wat tekaan...
teka apa???kita tunggu sok pagi...sebab aku nak wat FAST CONTEST...yang mik masa dalam 2-3 jam sahaja...

berminat???nak dapat adiah free???ha, tunggu esok ek...pepagi dah ada...hehehe...
babai semua...aku nak beradu dulu...ngantuk giler ni...

niweii..THANKS for drop by...daaa....

4 comments

Sunday, January 30, 2011 11:31:00 PM

tak sabaq nak tunggu esok pagi

Sunday, January 30, 2011 11:55:00 PM

woww..adiah lagi..bes2

Sunday, January 30, 2011 11:55:00 PM

woww..adiah lagi..bes2

Monday, January 31, 2011 12:07:00 AM

nk gk ole2 dr cameron..kena teka..hrp2 teka bkn berpandukan gmbr ler...cz opis blok..huhuhu...hrp2 leh la teka byk kali...jgn lupa bg clue...heheheh

Post a Comment