Monday, January 10, 2011

Kalu Orang Dah Jenis Ada PHD...Tak Leh Nengok Kejayaan Orang Lain...Ginilah Jadinya...


hurmm...pagi tadi, aku nengok, kebanyakkan blog sana sini dok up sal AJL 25...cam biasa, ramai yang tak puas hati dengan keputusan semalam...kalu ditanya aku, aku takde perasaan...sebabnya semalam beria aku tengok...sanggup ar berjaga tido lewat..sekali termiss sal keputusan...sebabnya terlena depan tibi...sedar² jam dah 12:30 pagi...adehh...tak sempat ar nengok pengumuman pemenang...ni tau saper yang juara pung dari radio HOT FM tu jugak...

dan hari ni, nama ana rafali disebut...yang paling tak tahannya, siap ada fanpage yang menentang kemenangan lagu beliau...apalah jenis orang gini...ko sibuk² tak puashati kemenangan dia pun, dia tetap menang...dan duit RM35k tu pun dia gak yang dapat...ko tak dapatnya der..tapi sib baik FB lum ditutup, so leh buat fanpage gini...hahaha...

pastu siap ada page yang menentang plak dengan page diatas...hahaha, aku mampu gelak jek ngan gelagat orang cam gini...tak paham pun ada...ce korang bitau sini...kalu korang wat page gini, korang dapat dalam RM10k gitu, aku pun nak wat page gak...hahaha...gelak jaat...

pastu ada lagi...page cam gini plak...agagaga...pe motipnya...dah rezeki lagu dia nak menang...terima jelah ngan hati terbuka...think posititf....aku tau ramainya yang tak puashati dengan keputusan semalam...aku pun tak nafikan agak terkejut...tapi aku rasa mungkin bagi juri lagu dia ada SESUATU yang kita tak tahu...haluuu...AJL tu tuk anugerah juara lagu ok..bukan anugerah penyanyi lawa, ensem seme...so bukakan hati, lapangkan minda...

yang pasti, korang berpage² ni seme...dalam pada tu, menaikkan nama ana rafali jek...
eh aku bukan peminat ana ok...aku tak minat sesape...hahaha...aku lone ranger jek...eh ana rafali takde BLOG ke???hehehe....

notadijariku: beselah susah nak PUASKAN hati seme orang...selamat beramal...

26 comments

Monday, January 10, 2011 1:57:00 PM

tp lagu die sedap a..sweet lyrics..not too bad..ehe

Monday, January 10, 2011 2:03:00 PM

hahahaha ;)

Monday, January 10, 2011 2:05:00 PM

hahahhah..i dah tau!!

Monday, January 10, 2011 2:05:00 PM

tulah pasal... mcm2 hal la klu dah ader PHD nih... mmg tak snang duduk jerlah....

akak pon no hal lah keputusan semlm... ok jer ana raffali tuh menang... dah rzki dia kan??? tp kita gengla semlm, sbb akak pon tertido gak... tak smpat tgk kputusan pon... hahahah.....

Monday, January 10, 2011 2:10:00 PM

nasib baik x minat sangat ngn pertandingan2 gini.lalalala.

tapi pelik gak kan ngn org2 yang x puas hati tu.payah2 napa diri sndiri x jadi penyayi ex?

Monday, January 10, 2011 2:14:00 PM

@sevunation
yeye...sedap sedap...

@CahayacintaIllahi
akak syak ko yang create fanpage tu...hahaha...

@eLYies
yelah, ai dah bitau awal2...

@Zue AnnaLeeya
beselah...orang...

@CWM Safari
ni namanya takde keje cari keje der...

Monday, January 10, 2011 2:18:00 PM

ntah la dorang ni...mcm2......aku x minat betui bab2 ni pon nk buat fanpage..apa kes..bleh dpt duit bjuta2 ka....hahaha

Monday, January 10, 2011 2:20:00 PM

koser kan dorg ni
ana rafali sedap jek tgh soping kot ngan 35K tu

Monday, January 10, 2011 2:25:00 PM

betul tu, watpa la nak kecoh2 camtu... bukan dpt apa pun... seposen pun tak dapat... org tu dah selamat kot dapat duit...

tapi tu la, terkejut gak la ngan keputusan semalam. tapi idak le rasa nak bantah ke apa... frust sket2 tu ada la... hehe

Monday, January 10, 2011 2:33:00 PM

hahahha...

menang ker, kalah ker...KITAKAN RAKYAT MALAYSIA...ngeeee.....

Monday, January 10, 2011 2:33:00 PM

dari dulu hga kini ku kagami siti nurhaliza..

Monday, January 10, 2011 2:37:00 PM

buang masa je kalo pecah2 camtu..nmpk sikit sokongan..kan bagus semua page tu disatukan je.. hahahahahahaha

Monday, January 10, 2011 2:46:00 PM

da agk da..bnda ni msti akan jd..biasala takkan sume yg kite minat nak dpt kan..adat petandingan la tu..

Monday, January 10, 2011 2:48:00 PM

tau takper...PHD ramai

Monday, January 10, 2011 3:01:00 PM

hhahah dikk biasa lah tuuu
nama pun manusia .. ada ajer kelemahan dia .. kalau akak x kesah punn sape2 yg menang sbb akak x sempat tunggu lama sbb x daya dah ..
anak2 nak sek kan esoknya .. :)

ps : yang .. nak suh bunag pic kat bawah tuu .. x nak ada lah serabut jer tgk .. dan tulisan tuu leh buat font kecik tak ??

Monday, January 10, 2011 3:14:00 PM

tak kesah pun!
hehehe

Monday, January 10, 2011 3:23:00 PM

ntah hape2 je kn nk hate2 ni..chewah..

eh blog ye http://anaraffali.blogspot.com

Monday, January 10, 2011 3:36:00 PM

huhuu ramai betul pengkritik kan.. yang pasti duit dia dah dapat/... huhu

Monday, January 10, 2011 3:41:00 PM

ape pun org nak cakap, duit 35k tu tetap milik dia. mm.. redhakan aje la ek

Monday, January 10, 2011 3:46:00 PM

ishhh..
smpai g2 skali.. dh rezeki dia.. tp lirik lagu dia mmg best!

Monday, January 10, 2011 4:20:00 PM

ku redha..rezeki ana rafali..kt duk bangkang pun bkn leh tarik balik keputusan tu..nie bknnya pilihan raya hehe

Monday, January 10, 2011 4:40:00 PM

patutla komen tadi 'aka senyum je' hihihih...

menentang tidak, dah rezeki dia, cuma lagi suka kalau FT menang, tu je haahhaaha..

eh, betullah, nak marah2 pun tak guna kan, sebab duit tak dapat kat kite pun ihhihi

Monday, January 10, 2011 6:22:00 PM

haha...redha je lah...rezeki dia nak buat macam mana,,,

Monday, January 10, 2011 10:06:00 PM

skarng ni skit2 tk suka wt fanpage..sok2 fb nk tutup tk ke mn jugak..hehehe

Tuesday, January 11, 2011 3:19:00 AM

amboi2..fnatik btol sampai wat page gitu erk...

Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

Latest entry :
Join Amazing Race Malaysia Style-Food Challenge sblm 12 January!!

\^__^/

Tuesday, January 11, 2011 4:24:00 PM

yer..mmg PHD byk..cian yg x bersalah...ana tak mintak menang pun huhu... rezeki berpihak kpd dia =D

Post a Comment