Wednesday, January 19, 2011

Kata Nak Boikot ISRAEL...Tapi Tanpa Sedar, Kita Guna Jugak Produk Alam Maya Diorang...Haih...Sib Baik Aku Tak Guna...


aku dapat info dari BLOG ARC13 ni ha, sal seruan dia....katanya jangan guna MYLIFESIGNATURE tu...
aku mulanya tak paham gak la...tapi bila aku p klik blog si arARC ni, barulah aku paham...
owhh...ni signature yang ada bawah entry tu ek...
fuhh...sib baik aku tak guna...dan memang tak pernah wujud pun kat blog aku selama aku jadi blogger ni....
menurut kat blog si ARC tu, mylifesignature tu sebenarnya website kepunyaan orang israel...camner beliau tau, korang bacalah kat blog beliau yang aku link kan kat atas tu...hurmm...pandai tul orang ISRAEL ni ek..diam2 jual produk alam maya pulak....macam2 hal...bijak bijak...

so bila korang dah tau ni, pe korang nak lakukan???terutama sekali bagi blogger yang ada guna signature yang dimaksudkan kat blog sendiri...yang betul2 amik dari mylifesignature tu...hurmm...kata nak boikot apa sahaja yang berkaitan dengan israel tu...so dah tau ni, apa lagi, moh la boikot skang jugak...huhuhu....

aku tau ni pun dari forum syoknya blogging la...sana ramai otai2 jugak la...yang tau selok belok blog ni...dan dari situ la ceduk ilmu mana yang patut...rapatkan ukhwah kan...bukan takat berforum jek...eh bak kata abang BIL yang tengah femes ada awek pramugari tu...LU FIKIRLAH SENDIRI....


notadijariku: BERSAMA BANTERAS KEJAHATAN...
hai en ben, bila nak join syoknya blogging...tak sudi ek...hahaha....

18 comments

Wednesday, January 19, 2011 1:22:00 PM

hakhak..seb baik dah kna remove dlu sebelum bca entri ni...haha

Wednesday, January 19, 2011 1:36:00 PM

oooh yeke..herm..nak kena cek dgn peng'create' signature dulu la, camna dia buat signature kt blog kite tu..hehe,.,

Wednesday, January 19, 2011 1:52:00 PM

owh yer ker, dulu ada gak ingat nak guna, tp x jadi.. seb baik.. hehe

Wednesday, January 19, 2011 1:58:00 PM

harap2 org xsalah anggap entri aku dengan entri revealing freemason dan illuminati ahhaha

Wednesday, January 19, 2011 2:00:00 PM

sek bek ai x guna gadget2 nie..kurang minat sgt psl takut blog berat lak! Ishhh leh beratkan blog ker klau taruk benda nie eh!

Wednesday, January 19, 2011 2:00:00 PM

sek bek ai x guna gadget2 nie..kurang minat sgt psl takut blog berat lak! Ishhh leh beratkan blog ker klau taruk benda nie eh!

Wednesday, January 19, 2011 2:01:00 PM

hahaha... konon boikot produk israel... tapi minum gak coke... pakai gak syampu dove... guna gak losyen johnson... beli jugak seluar levi's... ;p

Wednesday, January 19, 2011 2:03:00 PM

ooo ye ker??? melopong jap

Wednesday, January 19, 2011 2:05:00 PM

@MrS. F!zA
hehehe....

@mamalieyna
ha, baik p cek...klik jek terus ke signature tu...akan kuar link dia eyna...

@maszmadi
tah la, aku pun baru tau jek...

@ARC
siyes la bro...sampai sudah aku tak paham apa maksud freemanson tu.ce ko terangkan sikit...

Wednesday, January 19, 2011 2:07:00 PM

yeke... tapi aku tak boleh boikot starbuck.. sob sob sob.. tak boleh nak reject lar... hari2 mau..hehehe

Wednesday, January 19, 2011 2:08:00 PM

nasib baik x guna. hampir2 dah baru nie.hehehe.

btw, produk israel dah lama ada kat sini. myB ada yg guna kat umh kot. cotoh dier, tool box. cam ner tau??

dulu keje kdai hardware (ACE) TB black & decker. baik chek kat umh.hahaha

Wednesday, January 19, 2011 2:27:00 PM

Fuh!!!! selamat.... semalam baru je niat nak buat sign tu..terima kasih akak sb kongsi info ni

Wednesday, January 19, 2011 2:32:00 PM

isk nak kene padam nih..
**Facebook pun israel punye ye...hehehe... :P

Wednesday, January 19, 2011 2:38:00 PM

huhuhu.. xtau plok. Tp lya mmg x minat nak guna signature tu :-)

Wednesday, January 19, 2011 2:49:00 PM

apa mende tu kak?huhu
cam xfemes jek lagik..:p

Wednesday, January 19, 2011 3:08:00 PM

xtau pon bende tu izan,hehehe,tp mmg bykkk produk kt dunia ni atas name yahudi & israel, hmmm..

Wednesday, January 19, 2011 3:20:00 PM

aku tak minat guna mende alah tuh ...
rimas

Wednesday, January 19, 2011 4:21:00 PM

eik?aku cm ader ni . jap nak remove..:)

Post a Comment