Tuesday, January 4, 2011

KEPUTUSAN ::Cabutan Bertuah Sempena Anniversary Yang Ke 5::



No. 7= mama tisya

No. 47= wsnorzehan

No. 71= Ena


No. 88 = SafaRi09


No. 93 = fa10

dan tak lupa adiah misteri buat peserta terawal

No. 1 = nanizamros

adiah akan dipos paling awal minggu hadapan kerana pada minggu ni, aku sibuk sikit...takde masa nak ke pejabat pos...

PERINGATAN!!!
kepada semua pemenang, sila email nama dan alamat anda DENGAN KADAR SEGERA ke comot81@gmail.com  sebelum jam 12 tengahari  pada 5 Januari 2011...sekiranya anda gagal berbuat demikian, cabutan yang baru akan dibuat....kang aku dah bitau awal²...korang kena alert la menda menda gini...

yang tak bertuah jangan kecik ati...ada lagi Giveaway simple dimple cam gini akan aku buat...tunggu aku pulang dari Cameron Highlands, Kuching, Langkawi...sure ada sesuatu tuk anda semua...weee....kasi can kat yang belum menang ok...hehehe....

ok, aku balik dulu ek...daaa...jumpa esok hari...weee....

notadijariku: tadi ada sorang kapten pm aku...dia masih kat LA...dia dah beli FM dari LA tuk aku...behnya...kalu dia beli dua...leh kasi kat salah sorang pemenang di atas...hehehe...

25 comments

Tuesday, January 04, 2011 4:21:00 PM

aduhai..bagai bermimpi..adakah itu no ku...yela tkleh view kalo ada gmbr..tp bc tu namanye mama tisya:-p

Tuesday, January 04, 2011 4:22:00 PM

tahniah kepada semua pemenang :)

Tuesday, January 04, 2011 4:29:00 PM

tahniah kepada semua yang menang... ;)

Tuesday, January 04, 2011 4:32:00 PM

jelesnyerr..

Tuesday, January 04, 2011 4:33:00 PM

wahhhh tahniah pada sume pemenangg

Tuesday, January 04, 2011 4:35:00 PM

wah eryn dah 3 menang arini hehehe

Tuesday, January 04, 2011 4:38:00 PM

congrats pd pemenang!
hope ada rezeki utk GA lepas nih..hik3

Tuesday, January 04, 2011 4:42:00 PM

mencik tak dak nama aku ...hahaha

tahniah kpd pemenang

Tuesday, January 04, 2011 4:43:00 PM

sudah send

Tuesday, January 04, 2011 4:45:00 PM

tahniah ..as usual .x menang gak ..kan ?kasi can la kan ..hehe

Tuesday, January 04, 2011 4:50:00 PM

Tag ... Jom join contest .... http://jombercontest.blogspot.com/2011/01/contest-suka-suka.html

Tuesday, January 04, 2011 4:53:00 PM

waaa mama tisya lagiii !! akak jelesss nie .. hehehe
congrats semua pemenang ..
membara semangat nie :))

Tuesday, January 04, 2011 5:03:00 PM

Congrats pada yg menang :-)

Tuesday, January 04, 2011 5:07:00 PM

kecewa......hiukhukhuk

Tuesday, January 04, 2011 5:29:00 PM

huk huk...takde nombor bertuah. huk huk...

Tuesday, January 04, 2011 5:32:00 PM

tahniah pd semua pemenang ye..

Tuesday, January 04, 2011 5:36:00 PM

uhh...x menang pon :(

Tuesday, January 04, 2011 5:41:00 PM

tahniah yg menang

Tuesday, January 04, 2011 6:34:00 PM

thniah kpd pemenang2~!!

Tuesday, January 04, 2011 7:11:00 PM

huhuhuhu... tak dapat... nak majuk ah... :(

Tuesday, January 04, 2011 8:58:00 PM

tahniah kepada semua pemenang...:)

Tuesday, January 04, 2011 9:39:00 PM

menang ker? hehehe. cam x caya

Wednesday, January 05, 2011 7:14:00 AM

YES I PEMENANG HADIAH MISTERI..
I DAH EMAIL DETAILS TQ SO MUCH

Wednesday, January 05, 2011 8:18:00 AM

Alamak!! sori zan,
rasa semalam dah leave comment.. belum rupanya.. huhu.. sori..

sat g ena email kan yeh!..


Apapun, thanks bebanyak!! tak sangka tersenarai.. yeayyyyyyyyy!!

Wednesday, January 05, 2011 8:39:00 AM

sememangnye aku takde ong...cis..bila la aku nak ada luck ni yerk...ahahahahahaha

Post a Comment