Monday, January 3, 2011

Kereta Dan No. Flat Pendaftaran...Bagai Irama Dan Lagu


AMARAN!!!
Entry yang sangat panjang...sampai cecah lantai la...jom kita nengok sesama...
ni entry amik mud nak mulakan keje...arghhh...SAKIT KEPALA....
eh jap...aku amik gambar ni seme dari fb Oh! Media sana...

tuk safari09

hehehe...TAH 1...nengok lelaju jadi TAHI...weeeee

AY 4= dah jadi cam AYA plak

NAS 1 = di dekatkan jadi NASI 

BEN 10 = kartun kegemaran bebudak...aku syak pemilik kete ni kipas susah mati citer ben 10 kut...tak pun anak dia...hehehe...

DAK 1=banyak daki ni...:p 

MAM 4= owhh MAMA...

MAW 1 = kete MAWI ker???

MAX 15 = agaknya kete ni owner dia pemilik MAXIS kut....

KAR 1 = sure owner dia suka makan KARI ni..hehehe

MAR 1 = mari mari mariiii....

NAJ 15= hurmm...no komen...nampak cam NAJIS dah

PEP 51=weee...PEPSI...

CAS 10=pemilik kete ni suka jam CASIO kut...

BAC 4= ni bagus...BACA lah di atas jalan raya sekalipun...

ABC 123= aku suka yang ni...giler simple kan

K155- jadi KISS dah...so suittt...

PEN 15= yang ni nampakcam PENIS lak...agagaga...

MAF 14= setahu aku ni kete milik azhar sulaiman kut...tapi azhar tu idaklah nampak cam MAFIA kan...haihhh...

KR 1515=kalu didekatkan jadi cam KRISIS jek...hehehe...macam² kan

TAP 41=ni maybe owner dia pengusaha TAPAI kut...

PAG 1=kete ni kuar PAGI jek...memalam tido...hehehe

NAN 4=NANA, ko patut amik plak kete ni...hehehe...

AL 1=maybe owner dia nama ALI...hahaha...pepandai aku jek kan...

eh ada banyak lagi la...korang leh nengok kat fb Oh!Media tu...

pepun kete aku kai flat PUTRAJAYA jek...tu pun kena bayar RM210...kalu flat² di atas ni tak tau la baper banyak kena bayar...huhuhu....

notadijariku: masih tercari² kereta yang menggunakan no pendaftaran WTF 69...ada sesapa pernah jumpa???hahaha...

23 comments

Monday, January 03, 2011 11:39:00 AM

aku pun sayang no skrg..yg bernilai 210 jerk..

tapi hati ini mau jugak mdm7781....ehehehehehee

Monday, January 03, 2011 11:42:00 AM

@~aSHa~
sha, ce ko tanya ayang la...no flat melaka skang baper dah...leh jek kalu ko nak...hehehe

Monday, January 03, 2011 11:43:00 AM

cik mot..plat kita biasa2..hik2..yg kecik2 maksud kayo rayo la tuh..huhu..

Monday, January 03, 2011 11:45:00 AM

macam2 adooooooooooooo... :D

ena duan2nya pakai je yg dah diberi.. huhuhu..

Monday, January 03, 2011 11:47:00 AM

kenapa dgn wtf69?

Monday, January 03, 2011 11:55:00 AM

sbr je la nk cr no plate WTF 69..18SX tu:-p

Monday, January 03, 2011 11:57:00 AM

aku ms mula2 bli keta konon2 ejen proton nak dptkan plat putrajaya..aku pun tak kesah byr bape..skali mcm2 helah kate tak leh tu la..tak leh ni la..hampeh tul..last2 plat wilayah yg aku pakai skang..

Monday, January 03, 2011 12:05:00 PM

bestnya no2 diaorg ni..lawak pun ade kan..hahahhaa

Monday, January 03, 2011 12:08:00 PM

teringin gak nak bt ni plat khas..hihihi

Monday, January 03, 2011 12:12:00 PM

kak, daki ngan penis tu yang tak tahan, hahahahah! :)

Monday, January 03, 2011 12:19:00 PM

mcm2 no plat kete ek...nak yg spesel...klu sy nak no 3777 x tau lar bila dpt hehe

Monday, January 03, 2011 12:45:00 PM

nape dgn WTF 69 tu??

Monday, January 03, 2011 12:47:00 PM

la... keta merah tu dah macam nama akak la pulak...glemer tu...hahaha

Monday, January 03, 2011 1:01:00 PM

hahaha suwiitt yang KI55 tu huhu

Monday, January 03, 2011 1:08:00 PM

ada lagik..JEJ 41...JEJAI...AL 1..X KAN ALI MAJU PAKI HONDA JEK..TGK HRI TU MERCSEDES KETA DIA..

Monday, January 03, 2011 2:28:00 PM

adatak yang guna TAH 1 ex?
hahaha

Monday, January 03, 2011 2:45:00 PM

aku kalu nmpk plat WTF ni..mcm ala2 carut omputih je hah..hahahaha

Monday, January 03, 2011 2:48:00 PM

plat RM 210 tu dah abis tak dak dah ..

Monday, January 03, 2011 2:58:00 PM

hahaha.tq cm

Monday, January 03, 2011 3:34:00 PM

casio yg paling cantik tu.. huhu

Monday, January 03, 2011 5:12:00 PM

banyak duit.. bleh je kan.. klu saye ni.. terima jela no yg jpj bagi hihihi

Monday, January 03, 2011 8:40:00 PM

heheh ada nama aku PLAK musti mahai plak tu
aku pon mencarik kete plak WTF yg hampir2 wat aku eksiden mmg sajak WTF tu

Tuesday, January 04, 2011 11:43:00 AM

yang plat MAW1 tu owner sebelah opis aku yg punyer...

Post a Comment