Monday, January 3, 2011

Lebih Hangat Daripada Biasa...Layan


ha, korang lum tido lagi ek...stalk aku ek...sanggup tu...hehehe...acah jelah...so pe kata korang layan gambar di bawah ni...wat cuci mata bagi yang nak study...aku nak tido dah ni...somi sibuk dok kuis2 kaki ni...aku tipuuuuuuuuuuu...somi dah lama tido...dia demam...kesian kan...
so, agaknya kan...korang kenal tak saper dia ni...aku pun tak berapa nak kenal...tapi artis gak la...suam suam kuku jek...nama dia syella kut...penyanyi rasanya...tapi kurang glamer...
malas citer panjang lebar...moh layan gambar...


low cut punya bra...lebih daring dari julia perez.... 

tak yah pakai anak baju pun ok gak rasanya...sure ramai lelaki yang memandang berdarah idung ni...weee.... 

eh citer penuh korang baca SINI la...sumber gambar dari oh!bulan

5 comments

Tuesday, January 04, 2011 1:38:00 AM

wah, seksinya... ;D

Tuesday, January 04, 2011 7:41:00 AM

amboi tak hengat cekcinye,,,haishh... =P

Tuesday, January 04, 2011 8:05:00 AM

org da tengOk da fb die mang tak berhagak die ni huhu

Tuesday, January 04, 2011 9:59:00 AM

sape ni aku tak kenai pun....
artis low class gini la gaya nye ...

Tuesday, January 04, 2011 2:37:00 PM

ni syela...jadi artis masa umur 16thn lagi rasanya..muda2 dh ada butik..bl gosip ada org bea x nak ngaku..hua hua

Post a Comment