Thursday, January 13, 2011

Malam Jumaat Yang Semakin Hari Semakin Sepi...Hingga Tidak Diambil Peduli...


salam semua...eh malam ni malam jumaat???pejam celik pejam tak celik2 lagi, dah malam jumaat....tapi baru semalam rasa malam jumaat...hahaha...banyak la kan...benarnya apa aku nak citer ni...tah, aku pun tak tau...ikut sedap kepala berfikir, dan ikut kelajuan jari ini menaip sudah...

anak2 dah sudah nak menampakkan tanda2 nak beradu...eh si kakak dah lena pung...adik masih terbuai2...jap lagi lena la tu...apak derang plak masih kat luar...goreng apa tah...si omaknya sibuk berblog ni ha...ekekeke...bertuah punya bini kan...:p..ekseli aku pun ada rasa tingtong gak paler ni...tadi aku bantai telan 2 biji ubat selesema...padahal kat situ suh telan 1 biji jek...tapi aku nak rasa kesan yang cepat tu yang bantai telan 2 biji tu...hahaha..walhal aku bukan selesema pung...tapi resdung yang masih beraja kat dalam diri aku ni....asal sejuk jek bersin...asal habuk jek bersin...bersin lak bukan sekali dua...berpuluh kali la...sampai rasa cam nak rompong dah lubang idung aku ni...kalu rompong tak cantik dah la aku....hahah, ayat perasan mestilah ada...perkara biasa tu...panggg...amik penampar satu....

eh, korang wat per malam ni???ingat dulu masa kat hostel sekitar tahun 1999-2002 masa menuntut di UiTM jengka dulu...time malam jumaat jek mesti ada bacaan yassin kat depan bilik...seme blok wajib la...kadang2 aku ngan budak bilik, banyak gak ngelat...arghhh biasalah  remaja baru nak naik time tu...malas banyak...fikir nak berpoya-poya jek...nak p dating curi2 memalam kat padang bola belakang...p skodeng orang tengah dating...tak pun tolong member bilik cari katak....huhuh...nyesal tul...tapi skang, bila dah kawin, lain plak erti malam jumaat ek...eh bagi aku hari2 malam jumaat la...hahaha...ini aku tipuuuuuuuuuuuuu...korang jangan imagine yang bukan2 ok...tu ayat tuk jadikan penyedap rasa jek....
beselah, aku banyak berimaginasi...nak jadi penulis tak de talent...tu yang jadi gitu tu...hahaha....

klah, aku dah janji ngan diri aku ni...takmolah bebel panjang2...aku tau, bukan ada yang baca pun...
just drop by sekadar baca tajuk pastu blah...takpelah, aku hargai korang2 seme tu...
pada yang rajin tertinggal lesen kat sini, mekasih banyak2 ye...kadang2 aku sempat nak balas seme komen tu...dan kadang2 takde masa...moderate komen pun aku curi2 bilamana banyak dokumen aku kena taip dan masa menaip tu jugak la bos ada dibelakang aku...spoil tul la...aku nak mengular kat alam maya pun tak pat...hahaha...nak wat camner...dah keje aku menaip jek...kata kuli bos...huhuhu....

eh ni betul2 ok ni...selamat malam sayang...ecececehh...tetiba jadi pezal tahir plak...:p

notadijariku: yey, besok katanya sarapan pagi kat opis ditaja..ada pulut kuning dah kari ayam....eh ye ke kari...tah aku lupa...yang pasti ada pulut kuning...best best...dah lama tak makan2 free gini...hehehe...

5 comments

Thursday, January 13, 2011 8:59:00 PM

org skang mlm jumaat je point 'tutt' jer.. kan?? apapun benda tu x semestinya malam jumaat jer.. byk lg benda lain afdal di buat mlm jumaat

Thursday, January 13, 2011 9:38:00 PM

rindu malam jumaat kat asrama ~
huuu

Friday, January 14, 2011 2:39:00 AM

kelakar...hehe

Friday, January 14, 2011 7:50:00 AM

Malam jumaat tadi dah berlalu..

so salam pagi Jumaat Izan.. ;D

Friday, January 14, 2011 8:48:00 AM

salam pagi jumaat di hari cuti di kedah..hehe..

Post a Comment