Wednesday, January 5, 2011

Model Sup Ekor


korang suka makan sup???aku suka...aku suka...dan dulu aku suka makan sup campur...tapi tah jaman bila tah aku terjebak ngan sup ekor...memula makan tu cam rasa geli tekak gak ar...ye ar selalu nampak lembu dok libas² ekor dia, sekali kita leh layan lak ekor tu wat sup...owhhh...tidakkk!!!

tapi sejak terjatuh chenta ngan sup ekor ni, kalu p memana restoran sure order sup ni...tapi paling aku gemar surelah kat RESTORAN CEMPAKA RIMBA tu kan...sup dia memang terbaek...bagi aku la kan...aku bukan kaki jalan² cari makan...dah tau situ sedap, hari² ulang p sana pun takpe...hahaha...(gelak jaat)

selain sup ekor lembu ni, aku lum pernah cuba lagi sup bahagian lain...tak terjangkau dek akal aku weii...

ok ni rupa sup tersebut...cam biasa² jek...motip, anak aku suka hirup sup...tah bila aku nak pandai wat sup gini tah...asyik dok malas jek nak masak skang ni...hahaha...

dan sangat sedap dilayan denga nasi panas...aku makan tak cerewet...janji berkuah sudah...tak berkuah pun takper, tapi kena ar ada budu ke, cencalok ke, sambal ke...asal aku leh wat kuah...ishh senang citer kena ada kuah la...kan kan...

owhh, benarnya ni sup ekor masa aku ponteng keje ngan opismate aku ni ha...dalam lebih kurang jam 11 pagi kita orang p meronggeng ke sana...jangan korang salah anggap ye, dia ni baik, aku yang racun dia suh ikut aku...hahaha...ate, bos kami dua² takde...so banyak masa lapang, baik isi p jejalan kan...ada gak pengisian rohani...cehh...nak jugak tuuu...hahaha...

hai nama saya naz...ini belog SAYA...berumur 23 tahun dah tahun ni...
hahaha, amik ko naz, ahkak siap promote lagi...arghhh, bukan selalu ko nak menempek kat sini kan...
ate ni blog akak, takkan nak buh gambar ko hari²...hahaha...ko sentap ke dik...
sentap kalu, p sana...:p

sekian, tu jek citer aku pasal sup...eh pasal sup ke pasal budak ni...tah, korang nilaikan sendiri la...
larikkkkkkkkkkkkkk....

22 comments

Wednesday, January 05, 2011 10:45:00 AM

sy dulu geli jugak tp lama2 berhantu ngan sup ekor...
*sup ekor nie bgs utk org laki hihi*

Wednesday, January 05, 2011 10:46:00 AM

yumieeeeeee! sup ekor memang sodappp! :)

Wednesday, January 05, 2011 10:47:00 AM

badan2 x sihat gini..mkn sup ada selera sikitkan??

Wednesday, January 05, 2011 10:51:00 AM

sedap ke sup ekor ni?? abg kita suka laa..kita tak teringin lagi nak rasa..hihihi

Wednesday, January 05, 2011 10:51:00 AM

uwaaaaaaa... tak berhagak.. mOdel sUp ekOr la PUlak kui2.. adehh.. kak nOri..malU lewr..da macam gangster da lengan bersingsing hak2.. time kaseh la ye bkn sng nak masOk enterprem blOg akak ni ngeh2.. ;)

Wednesday, January 05, 2011 11:09:00 AM

sedap tu sup ekor... rugi la sape yg x mkn... hehehe...

Wednesday, January 05, 2011 11:12:00 AM

kak bila ko nk promote aku plak ... hahah

o0o penggemar sup ekor ek ... sup buntut ...kekeke


org kate sup ekor @ buntut nih ...
utk kuatkan batin fungsi die sama cam sup turpedo cuma kurang power ckit je ....

haaaa kantoi ....kantoi.....

Wednesday, January 05, 2011 11:15:00 AM

saya suke sup tulang dr sup ekor..hehe..cam geli lak ekor tu... ;P

Wednesday, January 05, 2011 11:29:00 AM

x penah makan pun sup ekor.hehehe. cam geli jer rasa. kaki hayam pun sy tak makan. dulu time kecik2 suka gak tapi bila dah besar dok tgk hayam dok kais TAH 1, terus jer x lalu.huhu

Wednesday, January 05, 2011 11:31:00 AM

sup ekor fav my husband kak.. :)

p/s : cantik nye blog die...

Wednesday, January 05, 2011 11:38:00 AM

i like sup ekor too~

Wednesday, January 05, 2011 11:49:00 AM

sedapnye hirup sup time2 cenggini.. leh hangatkan badan.. ofis ni sejuk sangat laaa

Wednesday, January 05, 2011 12:17:00 PM

sedapnyer....my feveret sup ekor....

Wednesday, January 05, 2011 12:18:00 PM

@mrs_zura
eh bagus camner tu...hhehehe...

@Ieda Al-Habsyi
sedap kan...jom ieda kita pekena semangkuk...syurrpppp

@LYaFRINA
tul tuh...nak tambah tenaga...bestnya...

@Sricahaya
sedap...cubalah rasa...

@CCI
hahaha...saje promot ko...:P

@zue @ annaleeya
tul tu kak zue...rugi ar kalu saper tak makan...rugi satu nikmat...hahaha...

@eima
erkk...promot ko tuk apa...ko dah kwin, ada nak...tak leh nak pomot dah...hahaha...
banyak la ko weiii...lempang kang...

@ummiaqeef
hahaha...akak pun dulu geli geli gak...skang...layannnnn....

Wednesday, January 05, 2011 12:20:00 PM

@SafaRi09
ishhh mung ni...wat tekak aku kembang doh...tp kaki ayam memang aku pun dok makang...dok berahi..kuis TAH 1 tu...hahaha

@deelira
akak komen sal blog jelah...mekasih...ekekeke...

@eMMe
kan kan...sedapppp

@bunga
jom bunga...akak belanja...ko bayar...weeee

Wednesday, January 05, 2011 12:25:00 PM

yup. aircraft punyer.hehehe

Wednesday, January 05, 2011 12:25:00 PM

izan,

ena lom pernah cuba lagi.. agaknya dah cuba sekali cam izan gak agaknya.. heheh

Wednesday, January 05, 2011 1:25:00 PM

eh, restoran tu kat mana? terliur dh ni ..haha

Wednesday, January 05, 2011 1:45:00 PM

akak..pasni wat model sup UK ngan sup meletop plak..hehe

Wednesday, January 05, 2011 2:09:00 PM

ku & hb suka mkn sup ekor..hahaha..

Wednesday, January 05, 2011 3:16:00 PM

Kat mana lokasi nya cik mot? Nak gak gi try sup sedap nih.

Wednesday, January 05, 2011 3:36:00 PM

@Ena
hehehe...try la ena...mana tau terpikat, terus terlekat...hehehe

@Pn. Zana
owhh..ni restoran kat dalam PKNS Bangi tu...sebelah kfcM...hahah...namanya RESTORA CEMPAKA RIMBA...

@eT
hahah...urat ketin tu lama dah tak p...tapi sup tu pung beh...

@zura@iwan
hehehe...dua dua suka lagi sedap...berebut rebut kan...:P

@fiza
ni yang kat restoran cempaka rimba dalam PKNS Bangi...sebelah kfcM...:P

Post a Comment