Sunday, January 16, 2011

Mood Agak Kurang Sihat...Mood Berblog Masih Belum Pulih...Owhh...What Happen To Me???


salam semua...ari ni aku tak apdet langsung kan...niweii, thanks buat mereka yang sudi singgah...
aku kurang sehat sebenarnya...tu yang jadi takde mud nak berblog tu...
nak menaip pun tak larat...
nak berfikir lagilah...adehh....letih tul bila tak sehat gini...

tapi dalam pada tak sehat tu, petang tadi sempat gak p alamanda...
tujuan utama nak beli pampers si adik...
dapat la 3 beg pampers FITTI sebab rege tengah oper RM24.88...
tu yang amik 3 terus tu....pastu ada plak tertambah 2-3 barang lain...
adehh...tersasar dari tujuan sebenar...biasa dah gini...

esok bos takde...p kelate...dua hari dia takde...hurmm...
bosan la weii kalu dia takde...ngan saper aku nak borak nanti..
oklah tu jelah update ringkas malam ni...
nenanti kita sambung la bila ada mud...
nak upload gambar pun tak leh ni...
makinlah takde mud nak berblog skang...
babai semua...

eh, akhirnya bleh gak upload gambar...
sekeping jadilah...
motip gambar???tah, korang carilah sendiri...:p

notadijariku: kalu dah mula senggugut...adehh...rasa nak tampo diri sendiri jek...huwaaa....

7 comments

Sunday, January 16, 2011 9:39:00 PM

patutlah sunyi je.. rehat cukup2 k..

Sunday, January 16, 2011 10:52:00 PM

rht n mkn obat k.ceria2 selalu^^~

Monday, January 17, 2011 12:45:00 AM

semoga kembali sihat ye...

cantik scuplt Athena tu... ;)

Monday, January 17, 2011 2:28:00 AM

apakah perkaitan antara patung itu dan cik mot? hehehe

suatu hari nanti sure mood berbalog akan dtg balik.. sabar menanti kedatangannya

Monday, January 17, 2011 7:44:00 AM

hehe..

k la tu zan,
upadte juga.. umah kita tu? adeihhh!! rasa nak private jek..

Monday, January 17, 2011 8:46:00 AM

motip gambar...
eh..akak dah pakai inner cantik ler..hehehe...

Monday, January 17, 2011 10:25:00 AM

model of the year hehe..semoga mood kak izan kembali...kalu hilANG x kembali kena gi report polis la...

Post a Comment