Tuesday, January 25, 2011

Nengok Gambar² Ni, Buat Aku Pasrah..Dia Bukan Milik Aku!!!


cehh...tajuk macam pasrah sangat la kan...tapi siyes la...suka nengok gambar kawin ayu raudhah ni...perghh...cantik tertarik kau memang da bomb...tak salah kalu aku kata SAMA CANTIK SAMA PADAN...aku syak, si aidil sure telan air liur jek nengok gambar diri dia lagi satu kawin...sebabnya dia dulu tak pat pun merasa gitu...kalu tidak, sure jadi hot topic...kembar MALAYA kawin serentak...hehehe...jangan tertukar pasangan sudah time tu kan...tapi rasanya derang berdua ni ada beza kedudukan tahi lalat kut...landing tak sama tempat...☺

aku amik gambar ni dari blog abang NARA sana...

apa hubungan anak beruk ni ngan diorang aku tak tau...korang carilah jawapannya sendiri...
siyes aku pun masih tertanya2 lagi ni...

hurmm...nyenyak jek anak beruk tu tido...sure tengah high ni...erkk...

suka nengok time ni..cantiknya...baju cantik, pelamin cantik, orangnya pun cantik...pendek yang kata seme cantik la...

pose cam gini pun cantik...

jelingan manja...

zaquan kontrol agak macho disitu..dalam hati dok ngomel "bilalah nak malam ni...hahaha...

sama cantik sama padan...

jangan pandang²...jangan syegan²...

zaquan : adehh...lambat lagi ke???

ayu: sabar bang...tak lama lagi tuu...
soklan CEPUk EMAS tuk korang yang datang melawat...
dimata korang la kan...antara AIDIL ZAFUAN dan ZAQUAN ADHA... saper lagi ENSEM...ce jawab ce jawab...
notadijariku: nak kawin semula la kalu gini...hahaha...

20 comments

Tuesday, January 25, 2011 11:25:00 AM

diorg mmg same2 lawa..moge kekal...

Tuesday, January 25, 2011 11:27:00 AM

hahahha! tgk org kawin memang terasa nak kawin balik, ekekke! apakah mitos sebalik encik nyet tu kak weh?? ;p

Tuesday, January 25, 2011 11:34:00 AM

mmg cantik kan! Suka gk tgk..:)

Tuesday, January 25, 2011 11:41:00 AM

kata hati yang tak tahan aku baca... hahahhaha

Tuesday, January 25, 2011 11:43:00 AM

bertuah badan dapat jejaka macho idaman mak dara :p

Tuesday, January 25, 2011 11:43:00 AM

memang sama cantik :-)

Tuesday, January 25, 2011 11:54:00 AM

email kat cni:
pink_frogy33@yahoo.com

Tuesday, January 25, 2011 11:55:00 AM

ermmmm apa motif anak beruk tu

Tuesday, January 25, 2011 12:04:00 PM

apsal sibuk sgt anak beruk tu ekkk

Tuesday, January 25, 2011 12:05:00 PM

hensem nye laki org itu

Tuesday, January 25, 2011 12:21:00 PM

aidil zafuan laki rita rudaini tu la ensem ...

aku suka cara ko olah gambar2 tuh ..lawak ....

comey nye anak beruk tuh ...
aku rasa motif nye ...prektis sblm branak pampering baby ...hahha

Tuesday, January 25, 2011 12:22:00 PM

rasa macam nak kawin balik..? hehehe...

ada org buat..sempena anniversary mereka...try la buat...hehe.. ;)

hmm..cantiknya...baju..pelamin.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SI PENGGEMAR NASI GORENG

Tuesday, January 25, 2011 12:25:00 PM

salam..
yang empunya blog bila
pulak nak bergambar begitu?
he he..

Tuesday, January 25, 2011 12:36:00 PM

monyet tu kan haiwan kesayangan si zaquan...


SURE LA AIDIL YANG ENCEM!!!

Tuesday, January 25, 2011 12:38:00 PM

zaquan!
tak dew maknenyew akak!
sy kowt lagi hensem dr depa!
haahah..
boleh tak???

Tuesday, January 25, 2011 1:18:00 PM

sweet !

Tuesday, January 25, 2011 1:33:00 PM

jeles2..nk wat posing cm ni gk le..haha...

sm cntik sm pdn...
hehe..

Tuesday, January 25, 2011 2:17:00 PM

kalo x silap beruk tu anak angkt dorang..terbaca kat paper ari tu..

Tuesday, January 25, 2011 3:08:00 PM

entah la jan...sape lawa...xdapet nak nolong.. moge deme dua2 tu kekal sampe anak cucu pon jadik la...hahah

Tuesday, January 25, 2011 3:18:00 PM

ambo lagi ensem drp due orang tu la cikmot..haha

Post a Comment