Wednesday, January 5, 2011

Nota Buat Semua Peserta Cabutan Bertuah Itu


adehh...online memalam ni buka jek blog nengok ada 20 komen kena moderate...agagaga...banyaknya...semenya kat entry keputusan di bawah ni...adehhh....baca komen satu persatu buat aku jadi tersentuh...ishh...siyes la...kalu akuada banyak adiah, aku nak kasi kepada semua pengunjung setia blog aku ni...TERUTAMA sekali mereka yang rajin memberi komen kat setiap entry aku ni...siyes, aku sangat hargai komen kalian walau kadang tu komennya kelaut...tapi aku suka gitu...

dan serius lagi sekali, aku lebih suka mereka yang dekat dengan aku dari yang jadi silent reader...sebab kalu blogger cam gini, aku akan sentiasa ingat dan wat kunjungan balas ke blog dia...gitulah aku nak...sebabnya aku berpegang pada kata2 DO KNOW ME...bukannya DON'T YOU KNOW ME....
dan awal bulan 1 ni aku akan naik cameron highlands lagi sekali...on da way nak balik penang...so maybe aku akan belikan sesuatu tuk mereka2 yang ikhlas baca blog aku ni....mungkin FM bagi mereka2 yang gemar mengumpul FM cam aku...atau maybe cenderahati2 comel atau apa2 lah...

so aku harap bagi yang lum pernah dapat apa2 dari aku...stay tuned ok...insyaAllah, korang pun akan dapat jugak...jangan sedih2 ek...korang bukan tak bertuah...korang bukan tak menang...cuma adiah yang aku ada skang hanya ada 5 jek...tu aku kena wat 5 cabutan jek dari 97 penyertaan...gi pun aku rasa GA aku ni paling senang kan...dan lepas ni AKU JANJI akan ada GA dari aku lagi ok....syaratnya simple cam gini gak...tak perlu la nak nyusahkan orang...aku takmo guna konsep memaksa....

dan aku harap, korang jangan kecik ati ek...tunggu aku adakan GA lagi...jangan mudah mengaku kalah...love you all ok...cehh...tetiba aku jadi jiwang...hahaha....

notadijariku: sevunation, tolong email address ko kat akak jap...nak kasi kad jemputan...adik akak suruh...tiba2 jek...

email kat sini... comot81@gmail.com

21 comments

Tuesday, January 04, 2011 10:12:00 PM

yieha..nati buat lagi GA eh.. ai masuk je. teheheheh

Wednesday, January 05, 2011 1:49:00 AM

sy antara pengkomen setia pe? hohohoho

thanks gak sebab sudi blogwalking n komen my blog

Wednesday, January 05, 2011 7:20:00 AM

nk gk rezeki FM dr cameraon plak:-p

Wednesday, January 05, 2011 7:20:00 AM

salam izan..

selamat pagi..

Wednesday, January 05, 2011 7:56:00 AM

nk wat GA ..ok join..

nk blk penang ka..?

Wednesday, January 05, 2011 8:04:00 AM

pagi Zan...

Wednesday, January 05, 2011 8:29:00 AM

erkkk..kad imputan ape?????
bukan ke aritu ckp die da kawen??

Wednesday, January 05, 2011 8:32:00 AM

baiklah!!!!...cik bebel akan nantikan GA seterusnya...thanks cik mot.....

Wednesday, January 05, 2011 8:36:00 AM

eehe..lupe lak..ape alamat emailnye..

Wednesday, January 05, 2011 8:40:00 AM

hehehhee...
syoknyer..
usaha tangga kejayaan!

Wednesday, January 05, 2011 9:02:00 AM

Salam...nama pun "tuah"
semua terletak pd rzki...
insyaALLAH,klu ada nama Tuah x k mana..:)

Wednesday, January 05, 2011 9:21:00 AM

owh lewat plak baca blog akak..dh umum pemenang..xde rezeki sy tapi xpela..tggu next time plak huhu

Wednesday, January 05, 2011 9:56:00 AM

wow nak ikut g CH gak bolehhh..??

Wednesday, January 05, 2011 9:57:00 AM

http://eima-contest.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

kak aku tag ko

Wednesday, January 05, 2011 10:01:00 AM

kak aku nk bnatai strawberry tau ...
hehehe

aku tau kak ko sedih aku tak dpt yg lucky one dlm GA ko ari tuh .. tu yg ko nk gak bg hadiah ...tul tak ...kikiki

Wednesday, January 05, 2011 10:04:00 AM

Morning Cik mot, dah sarapan?...ahaks...ada makna tuh..:-)

Wednesday, January 05, 2011 10:19:00 AM

nak hahahaaadiahhhhh
:-)

Wednesday, January 05, 2011 10:59:00 AM

aku pun nak jugakkk!!

Wednesday, January 05, 2011 11:10:00 AM

nak gak FM dari Cameron.... hehehe...

Wednesday, January 05, 2011 1:23:00 PM

sy tgu yer..hehe

Wednesday, January 05, 2011 1:46:00 PM

bestnyer nk p jejelan...
nk jalan jugak nih...tp laki den bz la plak..,.huhu

Post a Comment