Monday, January 31, 2011

Nuffnang Dah Tak Sayang Blog Aku Lagi...


hurmm...sedih la...bila blog ini tidak disayangi lagi...
sampai ati nuffnang...tak pernah sekali pun aku menduakan kasihnya...
sob sob...sejak munculnya pihak ketiga (iklan CPA/CPC) abis seme BE aku diturun pangkat menjadi ME...
dan kini...nan ado satu pun BE yang tinggal...uhukss...

ni aku jadi ilang semangat nak berblog ni...huhuhu...
arghh tipu jelah...pe de hal dengan BE kan...kalu ada ianya satu bonus la...
kalu takde, tak per...USAHA TANGGA KEJAYAAN...
selagi jari ni masih mampu menaip dengan kelajuan 100w/pm...aku akan terus menaip hingga ke titis akhirnya...hahaha...cam poyo jek bunyi kan...

tapi kekadang rasa malas jugak nak menaip...
rasa malas nak kerahkan idea tuk dipaparkan kat dalam blog ni...
dan ketika malas itu datang...aku hanya mampu berdiam diri...

dan kalu entry aku banyak kopi paste citer panas di suratkhabar, maksudnya aku sedang mengalami kemalasan yang amat sangat la tu...haihh...

klah, nak jejalan BW jap...sok aku akan bersiaran dari tanah tinggi Cameron...
ada sesapa nak pesan ole2 dari sana tak???ok daa tata....babai semuaa....

10 comments

Monday, January 31, 2011 8:38:00 PM

Ala sok2 ada la tu.hehe
jgn lupeole2 utk saye yer.

Monday, January 31, 2011 8:42:00 PM

@eT
hehehe...ko nak ole2 apa ni...
akak kalu ibu ngandung dah minta tak sampai ati kalu tak tunaikan...hehehe

Monday, January 31, 2011 8:46:00 PM

ala cik mot...nnti esok2 ada la BE tu..hehe

Nak..Nak...jgn kasi lama org kata..ehehe

Entri Terkini : Place Your Free Ads From KakLong Aina

Monday, January 31, 2011 8:56:00 PM

huwaaaaaaaa akak punnn x der BE .. dah lama dahhh huhuhuhu
sedihhh sgt2 tapi buat donooo jewwww :))

Monday, January 31, 2011 9:04:00 PM

lama x nak BE CM? huhu..
camne nak tau dah dapat??

Monday, January 31, 2011 9:20:00 PM

ok lah 2.. rezeki..

Monday, January 31, 2011 9:45:00 PM

sebab skang dh ramai blogger trafik tinggi²..

Jadi nuffnang terpaksa bayar kepada ramai bloggers w/p produk tak laku..

jadi depa stop dulu bg BE kt certain blog..hehe

Monday, January 31, 2011 10:09:00 PM

pnstoberi nak buah stoberi je.. bley??? tehehehehh

Tuesday, February 01, 2011 2:36:00 AM

nak order percuma stroberi sekotak boleh? hehehe

Tuesday, February 01, 2011 9:55:00 AM

BE akak pun merajuk gak...

Post a Comment