Wednesday, January 12, 2011

Orang Lain Dah Lama Berfesyen...Tapi Aku Baru Terhegeh-Hegeh Nak Mencuba...Hehehe...


semalam petang, balik dari keje...aku balik awal ok...terus singgah pasar malam,...
hajatnya nak beli sayuran jek..tapi tetiba bleh plak menyinggah kat bahagian jualan baju-bajuan tu...
belek² tudung, pastu berkenan nak mencuba shawl pelangi ni...hehehe...
tulah kan, sian kat aku ni...orang lain dah lama berfesyen...aku plak baru terhegeh² nak mencuba...
huhuhu...

shawl pelangi-pelangi alangkah indahmu...RM10 jek...dah murah rege shawl skang...sebab ada shawl TERBARU di pasaran...tu lum sampai seru aku nak cuba pakai...hahaha...
eh shawl jenis gini kena pakai ngan inner kan, baru nampak cung...so KIV dulu ar...sebab inner yang sesuai lum ada...tunggu si ayun kat jualan hujung bulan ni...
nak li inner kaler kuning, pink, biru, merah, hitam, pepel...eh banyak lagi la...
seme kaler yang ada aku nak beli ar...:p

pastu jalan jalan jalan lagi...berkenan plak ngan shawl ada manik ni...manik tu beads kan???
ke aku salah...hok jenis cotton gini pun tunggu beli inner dulu la...baru sedap pakai...
kalu idak melekap jek kat kepala...
kelepek jek...hehehe...eh ni pun rege RM10...kalu kat jalan tar sana sure lagi murah kut...paling murah sure leh dapat RM8...tapi nak p sana tah bila tah...

notadijariku: maka bertambahlah koleksi shawl aku kat umah...kena beli penyangkut shawl yang baru ni...:p

25 comments

Wednesday, January 12, 2011 1:19:00 PM

okey! selamat memakai shawl! :D

Wednesday, January 12, 2011 1:27:00 PM

aku dah beli shawl subangmcm ko, tapi belum ada keberanian nak pakai... huhuhuhu

Wednesday, January 12, 2011 1:28:00 PM

teringin tp tak sesuaaiii 4 me..huhu..ingt nak tgk model menggayakan, non ado plak picnye..hehe..

Wednesday, January 12, 2011 1:29:00 PM

tgk org pakai cun jer. tp buat masa ni x tbuka lg hati nk pakai.. sbb kalo pakai, nnti asya asyik duk tarik j manik2 y bling2 tu...

Wednesday, January 12, 2011 1:31:00 PM

makin vogue la pasni..hehe..

cantik tu, nk bli gak la..

Wednesday, January 12, 2011 1:44:00 PM

hehehehe...
tengah 'imagine' muka cik mot dgn shawl... ;p

eh... tudung style Yuna tak nak try?

Wednesday, January 12, 2011 1:44:00 PM

tengok orang pakai cantik jerk, tapi kalu kat kepala sendiri ni ntah camane la jadiknyer..

Wednesday, January 12, 2011 1:46:00 PM

CM pakai la tudung pepun mesti cun punyer...betul tau, tak tipu nyer.

Wednesday, January 12, 2011 1:46:00 PM

cantik la kaler pelangi. kompom cantik emnarik ko mmg debom

Wednesday, January 12, 2011 1:50:00 PM

nk p jln tar jgn lupa ajk mak ye..mak nk borong shawl..hahaha

Wednesday, January 12, 2011 1:53:00 PM

pergghh gile ar gempak huhu ;)

Wednesday, January 12, 2011 2:00:00 PM

sy masih setia ngan tudung minah..tudung mcm nie husband sy x bg pakai..dia xgemar huhu

Wednesday, January 12, 2011 2:03:00 PM

eh murah plak..

Wednesday, January 12, 2011 2:03:00 PM

@fathiahRAIHANA
hehehe...terima kasih...

@Lynn
aler, aku nak tunggu ko pakai ni...:P

@mamalieyna
eh, try la dulu, mana tau sesuai...
pic model???hahaha...tungguuu...

@LYAfrina
tulah, nengok orang pakai cung jek...sendiri pakai lum tau lagi ni...

@Mama Hanim
akak beli banyak2 ek...kasi adiah kat saya satu...anibersary nak dekat dah ni...

@ejaMaria
hahaha...masa akak imagine tu kan, ada rupa hana tajima tak...:P

@maszmadi
tulah tu...ni pun tak tau gimana rupanya...

@CWM Safari
ishh...ayat bodek mung ni...:P

@Afne
eh ko pun bodek jugak...nah amik doposen ni...

@MrS.F!zA
hahaha...tah bila omak nak p ni maknya...

@CCI
ekekeke...nak gak cantik cam ko...:d

Wednesday, January 12, 2011 2:03:00 PM

selamat berpesyen kak..kiter dah cube..hahaha

Wednesday, January 12, 2011 2:07:00 PM

wah.. aku pun dalam proses wei.. tapi tak berani tunjuk muka lagi kat blog... pakai luar je.. hehehehe

Wednesday, January 12, 2011 2:21:00 PM

shawl yg last sekali tu comel betoi la kak :)

Wednesday, January 12, 2011 2:31:00 PM

welcome to the club.. hahaha

Wednesday, January 12, 2011 2:49:00 PM

selamat memakai shawl, muka akak ni amat tak sesuainya nak pakai shawl, jadik bulattt semacam aje

Wednesday, January 12, 2011 2:51:00 PM

murah la weh...
kat tempat ct rm16 sbb nak mai sini kena naik feri

Wednesday, January 12, 2011 2:55:00 PM

@mama_auni
hahaha...akak kan ketinggalan ketapi...:p

@Echa
ni tak sabar nak nengok gaya ko bershawl ni...

@Ieda Al-Habsyi
aler, akak yang comel ko tak nampak...huh...

@MRS.K
club orang2 pakai shawl ke???

@MAMASYAZA
aler, kak, belum cuba blum tau...
mana tau cung...

@siti nurkhijah
ct dok penang ke sampai kena naif feri ni...hehehe

Wednesday, January 12, 2011 3:38:00 PM

shawl jenis kedut2 tu lom ada koleksi lg..aritu g tgk asyik pegang letak..pegang letak...ntah belum rasa bekenan nak beli...tp akan bekenan jgk bl dh ramai org pakai...hahaa

Wednesday, January 12, 2011 3:53:00 PM

ala..
chumelnyew warna warni!

Wednesday, January 12, 2011 6:38:00 PM

ahahhaha sib baik akak x minat pakai :)

Wednesday, January 12, 2011 10:39:00 PM

RM10 je ..mak aih murah nye ...aku tgk kat yg jual2 time gaji kat opis ni ..mau dekat 25 paling murah

Post a Comment