Sunday, January 9, 2011

Owhh...FB Akan Ditutup Pada 15 Mac Ni...Makanya Abislah Kebun Aku...Sesia Jek Usaha Aku Selama Ini...Dah Level 93 Tuu...Huwaaaa....


eh sure dah heboh sal ni kan...ke aku yang terlambat???eh tak pelah, pepun aku nak jugak up sal ni...
kang kalu idak, tak remaja lak...tak tau perkembangan semasa...
on jek blog, sana sini dok up sal FB akan ditutup...
dipetik kata pengasasnya dari SINI...
yang berbunyi...

I don’t care about the money,” said Zuckerberg. “I just want my old life back.”
The Facebook Corporation suggests that users remove all of their personal information from the website before March 15th. After that date, all photos, notes, links, and videos will be permanently erased."

komen aku???aku tak de hal pun...tak kisah...takde terkesan pun kat aku...tapi yang paling kesan kebun aku la...huwaaa...nampaknya  hanya tinggal kenangan ar pas ni...sob sob...kesan lain takde kut...sebab lately aku nengok status kat fb tu banyak dijadikan tempat lepaskan marah, geram, tak puashati dan macam2 la...dah banyak keburukan plak dari kebaikan...hurmm..pikir sendirilah...

kawan kawan lama...kawan kawan sekolah, meh jenguk blog aku meh...aku ada jek kat sini...hehehe...jangan pengasas blogspot pun majuk, stress...dok ugut nak tutup blogspot seme bagai...huwaaa...memang sah time tu aku mati kutu sudah...:p

tapi kalu betul la berita ini...makanya sok blog akan tumbuh makin banyak la...makin banyak persaingan la...dan maybe ada yang akan beralih pada myspace ke, friendster ke...arghh...saper ingat apa akaun fs aku sila bitau...hehehe....

babai fb....nak delete seme gambar la skang....babai moly saada...babai paula...babai lee min ho...babai KHJ...till we meet again...in my dream...sob sob....

12 comments

Sunday, January 09, 2011 8:07:00 PM

hahaha..
tu la.mak kte slalu sgt berkebun lam fb tu.
lepas dier tahu nak tutup nanti,terus macam frust.hehehe

Sunday, January 09, 2011 8:11:00 PM

@Bella Rahim
bella...samalah...akak pun cam frust dah ni..huwaaa.....sedih...

Sunday, January 09, 2011 8:31:00 PM

saya dh lama pencen bercucuk tanam b masak memasak kt fb...balik ke fs semula la...

Sunday, January 09, 2011 8:43:00 PM

sukenya fbook nak tutup!!!
suke2!

Sunday, January 09, 2011 8:53:00 PM

ye ke nk tutup rumous je tuh ....

Sunday, January 09, 2011 9:36:00 PM

Elehhhhh..itu semua dusta semata²..hihihi

Sunday, January 09, 2011 9:55:00 PM

setuju sangat2..penat main game dlm fb tetiba nk tutup lak. xpe2, selagi ada, kita njoy!!

Monday, January 10, 2011 7:47:00 AM

la..ye ker..ryna la plg x update..hehe..ramai ler yg frust..huhu..

Monday, January 10, 2011 8:16:00 AM

kalau nk tutup sangat tutup jer lah...kalau ada FB pun, deactivate sehari, terus active balik kan...hahahaha

Monday, January 10, 2011 8:38:00 AM

http://www.associatedcontent.com/article/6198826/is_facebook_ending_on_march_15_another.html?cat=15....
rumors je la ...heheheh..

Monday, January 10, 2011 10:17:00 AM

dah lama tak berkebun pun, dok sibuk ngan cityville aje...hehehe

Monday, January 10, 2011 11:31:00 AM

herm, sama la... tak terkesan pun kalo fb tutup...

tapi kalo blog tutup, memang rasanya cam 'separuh nyawaku pergi...'... hehe

Post a Comment