Tuesday, January 18, 2011

Perghh...Sampai 25 Perkara Ko Nak Tau Sal Aku...Apa Kes??? Segan Sungguh Gini...


mulanya aku malas bangat wat tag ni..sebab aku fikir memang menyiksa jiwa raga tul nak fikir...
tapi dek kerana dua orang yang terlebih rajin tag aku...aku gagah jugak la weii..aku telah ditag oleh KAMU dan DIA...

Once you have been tagged, you a suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habit or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If i tag you, it's because i want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

ok, yang comel itu aku...hahaha....

1. cikmot nama kat blog

2. nama sebenar ramai yang dah tau kut

3. aku anak ketiga dari 6 beradilk...5 pompuan 1 lelaki

4. ada dua orang anak...sepasang sudah

5. paling aku suka kaler merah dan kuning...pernah dulu masa kat itm trademark aku suar trek kaler merah, baju kaler kuning...dan selipar jepun kaler biru...barulah meriah idup...hahaha...

6. aku takde pakwe masa sekolah menengah...(aku tipu ok)

7. mula jatuh cinta masa umur 16 kut...lambat kan...☻

8. dulu cita2 nak jadi pramugari...tetiba jadi seksiteri...salah pilih bidang la ni...ku ingin terbang tinggi di awan...arghhh....

9.  aku teringin p jeju island...agaknya tercapai ke hasrat aku ni????

10. tempat keje skang adalah tempat keje PERTAMA dari mula aku keje sampailah sekarang

11. aku dah kena pakai spek...sebab tetiba jadi rabun...huwaaaa

12. paling tak suka drive kereta masuk jalan kampung...jalan sempit...rela aku drive dari sini ke penang...hahaha....velagak kan

13. tak suka jammed...wat sakit kaki aku jek tekan clutch...kan best kalu bawak auto...

14. somi aku keje kat kl...hari2 dia p keje naik motor...

15. umah mak aku kat jengka...rumah tumpangan aku kat putrajaya

16. dulu aku memang kaki novel...suka baca novel...tu kekadang ayat dalam blog ni cam cerpen...:p
dan kekadang ada gak yang tak semenggah

17. aku suka tanah tinggi...tu yang tak jemu nak p cameron tu...owhh..feeling ala² dok oversea tu...cehhh...

18. dulu aku aktif tul ngan aktiviti luar...skang tah la, banyak aktibiti dalaman jek....aku suka lakukan aktiviti lasak cam panjat gunung, berkayak, merentas hutan belantara...tapi skang, nan ado masa nak wat seme ni...

19. time drive aku berkaki ayam jek...tak konfiden nak drive kai kasut...

20. aku suka benar dengan korean drama...dah jadi kipas susah mati dah...

21. kadang2 aku tak suka bergambar...sebab nampak aku lagi gemuk dalam gambar...tu masa amik gambar kena nengok side angel yang terbaik...lalala...

22. dulu aku cekeding jek...skang aku cekedis...chilllssss

23. masa bercinta dulu, aku suka order nasi ayam ngan air laici bila kuar dating...tapi skang...air sirap jadi pujaan...air kenduri tuuuu...

24. pernah naik court masa kat itm dulu...mencik tul kalu diingatkan kembali...tak suka tak suka...

25. aku bukan anak manja...tapi anak yang lasak...no manja² dalam idup aku...

fuh...berpeluh ketiak mak wat tag yang giler panjang ni...haihh...lepas ni jangan sesapa yang ngengada nak tag aku lagi...aku tak layan...huh...

ok pada cik cahaya dan bro mazin, harap anda berpuas hati...lepas ni tag orang lain plak ok...

notadijariku: mak malas nak tag sesape...takmo korang rasa tercekik nak jawab tag gini...fuhhh....

27 comments

Tuesday, January 18, 2011 1:35:00 PM

diva betul tau tak kasik org tag

wekkkkkk


kak, cer citer al kisah naik court tu kak

ihihihihi

Tuesday, January 18, 2011 1:37:00 PM

@.::WaNiE::.
eh biasa...diva la ni...lalalala...
jeles la tu...
citer naik court ko nak tau...tak bleh tak bleh...resia pohon cemara ijau

Tuesday, January 18, 2011 1:39:00 PM

lama tak main tag2 ni..hehe..

Tuesday, January 18, 2011 1:49:00 PM

Tak suka tag....huhhuhu... comel anak-anak akak tu.....hehehe,,

Tuesday, January 18, 2011 2:06:00 PM

wah, banyak info...hohohooh

Tuesday, January 18, 2011 2:26:00 PM

zaman tag2 ni dh berlalu...bz tk sempt buat...

Tuesday, January 18, 2011 2:27:00 PM

LAMANYER KEJE KAT SITU... LYA KEJE SKARANG NI TEMPAT KE-2

Tuesday, January 18, 2011 2:39:00 PM

pheeewwiittt gleee arrrr..
da siap hehehe... brpeluh ktiak ek ngeeee

Tuesday, January 18, 2011 2:44:00 PM

pjg nye ....gagahkan diri baca ...hahah

enjoy

Tuesday, January 18, 2011 2:53:00 PM

hohoho...go gajet gooo

Tuesday, January 18, 2011 2:53:00 PM

jatuh cinta umur 16 kata lambat?

ehehe aku ni main2 cinta start umur 18 tau...lagi lambat kan?

Tuesday, January 18, 2011 3:04:00 PM

@mamalieyna
samalah kita eyna..kalu ikutkan hati malas benar...
tapi dah ada orang tag,tanda dihargai...hehehe...

@AMMAR YASIR
akak pun tak suka jugak...

@Asrul "iLham" Sany
wat tak tau jelah sal info tu...hahaha...

@mamatisya
tau tak per kak...

@LYAfrina
lama kan...tak pernah tukar lagi ni...

@CahayaCintaIllahi
fuhhh len kali tag orang lain plak ok...

@eima
ko tak yah baca eima...
membazir jek...

@hyazz
nak suh p mana ni kya

@~aSHa~
lambat la...tu aku kawin lambat dari ko weiii

Tuesday, January 18, 2011 3:07:00 PM

25 mana cukup cm. buat lagi 25 ratus juta.hehehe.

banyak ttgl bacaan n3 akak nie. buka2 kejap je belum nie.huhu

Tuesday, January 18, 2011 3:20:00 PM

eT PON KENE TAG 25 MENDE NIH...JENUH NK WAT..HUHU

Tuesday, January 18, 2011 3:42:00 PM

seb bek x tag aku,hahahhaa

Tuesday, January 18, 2011 3:51:00 PM

cekkeddissssss :P

Tuesday, January 18, 2011 3:52:00 PM

eh, ni skit jer nih...
nak tak lagi pasai cik mot...

Tuesday, January 18, 2011 3:53:00 PM

akak pun baru tahu heheheh
jgn mareee :)

Tuesday, January 18, 2011 3:58:00 PM

wahh sgt hot pernah naik court
ce cite ce cite
hahahaa

Tuesday, January 18, 2011 4:10:00 PM

tengah perah otak wat tag ni kak..kene tag jugak ni..

Tuesday, January 18, 2011 4:43:00 PM

ena pun gak tag nie.. huhu.. bila ntah nak buat.. tahun lepas punye rpun tak buat2 lagi.. teruk betul rasanya.. huhu..

Tuesday, January 18, 2011 5:29:00 PM

tak kiralah zan...ko bagi lah alasan aper pun..ko tetap rajin melayan blog..kahkahkahka..

Tuesday, January 18, 2011 5:36:00 PM

fuyooo..terrer2 mgarang psl dirimu ituwww....

Tuesday, January 18, 2011 8:25:00 PM

amboi..selak kain 25 kali..hehe

Tuesday, January 18, 2011 9:09:00 PM

tak cukup lagi cite pasal cikmotni.. hahaha ape2 pun TQ. aku terhau sampai mengalir peluh

Tuesday, January 18, 2011 9:09:00 PM

tak cukup lagi cite pasal cikmotni.. hahaha ape2 pun TQ. aku terhau sampai mengalir peluh

Wednesday, January 19, 2011 9:27:00 AM

hehe.. seb baik cik mot tak tag aibaks.. hehe

Post a Comment