Friday, January 21, 2011

Pulangkan Balik Duit Syiling Aku...


baru dengar radio tadi...pengguna lebuh raya yang mengambil wang syiling yang bertaburan semasa kemalangan di Kilometer 243, Lebuh Raya Utara-Selatan dekat susur keluar Pedas Selasa lalu, diminta pulangkan balik...ha, bagi mereka yang saje² p kutip, kembalikan...kang tetiba 'syiling' tu mengamuk kan...korang gak yang susah...

pastu katanya sesapa yang didapati bersalah, leh dikenakan hukuman 7 tahun penjara kut...sebab kes ni disabitkan sebagai kesalahan mencuri...

Berita Penuh Di SINI

notadijariku: cam maner derang nak cari pencurinya...ramai tul yang dok kutip ritu..cam pesta plak...
PULANGKAN!!!

23 comments

Friday, January 21, 2011 8:08:00 AM

huhuhuhuhu

kalau ko, ko kutip tak kak

Friday, January 21, 2011 8:18:00 AM

nak duit pun, agak2 la kan..

Friday, January 21, 2011 8:20:00 AM

nanti hantu duit syiling dtg...hahahaha

Friday, January 21, 2011 8:22:00 AM

uishh esok sapa yg amek duit tu kembung perut anak beranak..amek duit org tak halal..

Friday, January 21, 2011 8:28:00 AM

ntah pape...spttnya org accident kita tolong...bukannya menyusahkan lagi...hahhahaha

Friday, January 21, 2011 8:37:00 AM

habisla, kang tuan punya duit nyanyi lagu PULANGKAN! tak pun dia pergi mengesan di mana ada syiling di situ ada tuan punya syiling, huiii. takut lak rasa.

Friday, January 21, 2011 8:45:00 AM

hahaha...
mencuri di siang hari... terang-terangan gitu... ;p

Friday, January 21, 2011 8:46:00 AM

@.::WaNiE::.
agak agak ko...hahaha...

@Mama Hanim
dah rezeki ada depan mata kut...tkkan nak tutup mata plak...hehehe

@mama tisya
akak, pulangkannnnn

@Kaseh
huhuhu...takut...kembung cam kucing kaseh ni...

@cik bebel sentiasa
derang tolong la tu...tolong kutip duit...

@ch@
tulah tu...sure syiling tu mencari tuan...hehehe

Friday, January 21, 2011 8:57:00 AM

bertuah lah kalau diaorang pulang kan balik. semua duit tu dah habis buat beli eskrim colek

Friday, January 21, 2011 9:08:00 AM

dalam metro haritu... ada kuarkan gambar orang tengah kutip duit.. siap pegang tupperware lagi.. ha... boleh cari orang yg dalam gambo tu.. hahahahahah

Friday, January 21, 2011 9:12:00 AM

kahkah kah... tu ler... saper suruh korang g kutip... kan dah susah...

Friday, January 21, 2011 9:16:00 AM

lieya mase bace berita tu kat paper mmg malu kak oiiii...dah le yg kutip tu ramai melayu...aduhsssss.... agak2 lakan nak duit pun....dah bukan hak kite jgn laa buat camtu...lain la tlg kutip tuk bagi kan ownernye......

Friday, January 21, 2011 9:53:00 AM

ish ish ish... sapa2 yg amik tu pulangkan je la... tak berkat amik duit orang.. tambah lak tuan punya minta pulangkan duitnya...

Friday, January 21, 2011 10:07:00 AM

aku rasa byk gk gambar dorg tgh kutip duit tersebar

Friday, January 21, 2011 10:12:00 AM

pulangkan.......

Friday, January 21, 2011 10:31:00 AM

hahaha..kena pulangkan balik syiling tu..tu la sape suruh ambik!!!

Friday, January 21, 2011 10:33:00 AM

nnti ada antu syiling mai umah mintak pulangkan...huhu

Friday, January 21, 2011 10:36:00 AM

@Mata Hati
tulah tu...lagi pulak ni wit syilingn kan..kalu wit kertas lain la

@Echa
hahaha...aku pun rasa gitulah...bis ar, mana2 yang muka terpapar tu, sure tak lena tido...

@hyazz
hehehe, kak rezeki depan mata kak..

@lieya latif
haah, ramai orang kita jugak

@Lady Salwa
haah, tuan punya minta la ni kut...

@SyaNa
tulah weii, memang banyak pung

@Lynn
ha, pe lagi, cepatlah pulangkan...

@eLyies
takde sape suruh pung...hahaha

Friday, January 21, 2011 10:47:00 AM

nasib la .. nk pulang cam ne ...
mende dah lepas ... halalkan je la ...

Friday, January 21, 2011 10:53:00 AM

hantar hantu suh kacau dorang heheheh

Friday, January 21, 2011 11:19:00 AM

LOL...lawak btul aku tgk dorang kutip duit. Rasakan...kena pulangkan balik ^_^

Friday, January 21, 2011 12:08:00 PM

tukang kutip tu plak selambe je kutip tak hirau keselamatan diri kat jln raya.. hehe

Sunday, January 23, 2011 4:49:00 PM

Salam kenal.
Dah la mencuri, dapat keluar TV and paper free lagi tu. Polis ni lambat sangat buat keja. tangkap jer semua pencuri tu...

Post a Comment