Wednesday, January 19, 2011

Bagi Cuti Hari Khamis...Naper Tak Hari Jumaa Jet...Kalu Tidak Boleh Cuti Lama Kan...Tapi Minggu Depan Nak Cuti Jugak...


jom borak santai...esok cuti..so apa plan korang???

 jom ikea jom...tetiba...hahaha...

tapi hubby baru sms...suh aku wat mihun goreng...ajak p piknik sok...kat langat...lokasi tak tau kat mana...ngan geng² dak opis dia...hurmm...layan jelah...g pun mang tak kemana pung....

notadijariku: matiklamak...boss dah jumpa blog aku ni...tolong tolong......larikkkk....

13 comments

Wednesday, January 19, 2011 3:33:00 PM

hahahah..
bos lya pon tau lya ni ada blog.. blh dia search dlm internet cari apa ntah..last2 jumpa blog lya..adoiii.. malu.sib baik, bos slumber yayayayaya...

Wednesday, January 19, 2011 3:35:00 PM

@LYAfrina
lya, samalah kes kita...
abislah kalu dia baca

Wednesday, January 19, 2011 3:37:00 PM

ayokk...abes la akak diawasi..ngeh3

Wednesday, January 19, 2011 3:37:00 PM

nasiblah bos ku buta it..hahaha

esok cuti per?

Wednesday, January 19, 2011 3:40:00 PM

@eT
tulah tu...aiyayaya...

@Mata Hati
cuti thaipusam jek

Wednesday, January 19, 2011 4:05:00 PM

haaa sana cuti kan .. sini pahang x amikkk .. huhuh say selamat bekerja utk akak huhuh

ps : ngader asal cuti ke ikea hahahah ( ngosekkkk : )

Wednesday, January 19, 2011 4:19:00 PM

sy duk umah je..huhu

Wednesday, January 19, 2011 4:34:00 PM

laki pun sama ....
ajak pi piknik kat PD... hahah

Wednesday, January 19, 2011 4:40:00 PM

nak ikut g piknik leh x? huhu

kak,bersyukur la tu.. ada gak cuti nya.. zue kerja tau.. kerja.. jeles2.. huhu

Wednesday, January 19, 2011 5:49:00 PM

selamat bercoti kak...

;)

Wednesday, January 19, 2011 7:17:00 PM

seronoknya g jln2..izan betapa kat rumah je la nampaknya hubby takde...tqvm bg kata2 semangat kat izan...ni jln2 kt blog akak dan kwn2 ni hibur2kan hati.. =D

Wednesday, January 19, 2011 8:57:00 PM

aku dok umah je la esok
klw rajin wat kek
ada orang oder..hehee

Wednesday, January 19, 2011 10:08:00 PM

salam
hai cik mot
salam perkenalan.
nk mintak tolong ajar..
camner nk wat ada gambar kt footer entry tuh??
tq

Post a Comment