Wednesday, January 12, 2011

Sampai Bila Nak Berblogging...Sampai Kapankah??? Atau Sampainya Hatimu...


salam semua..dah malam pun...sedar tak sedar kita dah berada di pertengahan bulan Januari...pejam celik pejam tak celik2 cepatnya masa berlalu...rasa baru tadi jek dok sambut tahun baru..weeee....ari ni saje aku rasa ada 5 entry aku up...perghhh...melebihi dari sasaran aku ni...

so far aku target tuk permulaan tahun baru ni, cukuplah aku up sehari dalam 3 entry di waktu siang...dan 1 entry di malam hari...tapi bergantung pada keadaan la...kadang tu banyak entry aku auto published jek...auto pun aku dah set timing yang sama..pes akan kuar dalam jam 8-9 pagi gitu...kedua dalam jam 11-12 tengahari...dan last kuar jam 2-3 petang gitu..cukuplah tu...banyak2 kang, bosan orang dok baca...
tapi dun wori, takdenya aku nak citer menda yang sama jek...aku citer apa yang aku rasa aku nak kongsi...apa yang aku rasa perlu...apa yang aku rasa ia tidak menyakitkan hati mana2 pihak...

kadang2 kan terpikir gak aku ni, sampai bila aku nak berblogging....sampai kapankah??? atau sampainya hati mu...meninggalkan aku....dulu masa aku stat berblog, tak ramai yang ada blog...pi mai pi mai tang tu jek...tapi skang...aku rasa dah beribu blogger yang muncul bila arena blog ni menjadi fofular...sebab disamping berblog gak la kita leh tambah wang saku...

tapi blog cam aku yang agak picisan ni...takdelah aku menaruh harapan yang tinggi..cukuplah sekadar orang datang baca dan datang lagi bebila masa...aku tak saspek yang korang yang jengah blog ni dok baca entry...kadang usyar2 pastu blah...jerit2 sikit kat kotak menjerit aku tu tanda korang ada datang menjengah kan...pe kata korang jadi pilot yang tertinggal lesen kat sini...beh jugak kan...
ingat senang ke nak jadi pilot tu...ehehe...

tuk blogger baru, pepun, teruskan berblog...jangan paksa orang polo anda ek....
tapi korang wat la secara ikhlas, sok2 korang akan berjaya jugak...
ingat, kejayaan tu tak datang dengan bergolek...
kita kena berusaha jugak....adehh...aku kalu dah mula menaip mulalah tak reti nak berhenti...
bajet entry ciput jek ni...tak sangka terlajak plak...
adehh...

klah, anak2 dah tido....aku pun nak join tido...
apaknya pun dah ajak tu...hahaha...giler awal....:p
babai semua...jmpa esok plak kalu umur masih dikandung badan....daaaa...

7 comments

Wednesday, January 12, 2011 8:54:00 PM

yak,,,awalnyer masuk tido. ngeh...ngeh...ngeh

Wednesday, January 12, 2011 9:00:00 PM

@CWM Safari
ngantuk siang tadi dok ilang lagi la der....

Wednesday, January 12, 2011 10:12:00 PM

salam . tq sudi singgah blog kty ye
kdg ada terpk sampai kapan nak berblog..

sampai jemu kot baru stop

Thursday, January 13, 2011 12:08:00 AM

CM, nak tya lagi. napa pic kat komen blog sy ilang ex? kat setting dah klik "show". hehehe
jangan marah ex

Thursday, January 13, 2011 3:12:00 AM

pe salahnya blogging byk2...

akak femes pe? ;)

Thursday, January 13, 2011 8:35:00 AM

hehe.. sampai......................
.........................

bile2 la... tak yah la stop dulu.. hehe..

cikmot ni kan fofular.. aibaks nak tumpang skit leh?

Thursday, January 13, 2011 8:38:00 AM

@atty's
tulah, fikir cam gitu gak kty...
sampai jemu kut...

@CWM Safari
adehh, ambo dok pahang soklan la der..

@Asrul "iLham" Sany
wahh ko dik...femes la sangat...
cehhh

@aibaks
huhuhu...sok2 bila dah tak larat menaip, idea makin tandus, akan berhenti kut...kasi yang muda2 plak berblog...

wahh...mana datang teori fofular tu aibaks???

Post a Comment