Friday, January 28, 2011

Selamat Pagi Semua...Esok Cuti Yey!!! Tetiba...


salam semua...
selamat pagi...
dah jumaat, esok sabtu, pastu ahad, isnin...yey selasa cuti...hehehe..eh hari rabu amik cuti...nak balik kampung sana...so, korang dah sarapan???awal giler tanya sal sarapan kan...kumbahan semalam pun lum buang lagi...hahaha...
hurm...pagi ni aku lewat lagi...jammed...ai hate dis kind of situation...asyiklah jammed..dan yang paling tak behnya aku rasa punch kad aku banyak giler kaler merah tuk bulan ni...asyiklah sampai lewat sampai ke opis...tak bleh jadi ni...permulaan awal tahun yang tak bagus...sangat² tidak...

so, tuk bulan depan aku dah nekad...aku kena tukar WP aku...skang dari stat aku masuk keje pada 17 Oktober 2003 sampailah skang...aku guna WP1...masuk keje jam 7:30 pagi hingga 4:30 petang...tapi bila nengok keadaan makin parah sejak anak sorang antar sana...sorang antar sini...aku kena cari alternatif lain...dan stat bulan Februari 2011 aku kena masuk WP2..jam 8:00 pagi hingga 5:00 petang...lewat setengah jam jek...hurmm...camnelah agaknya...dah biasa sangat balik TEPAT jam 4:30 ni...huhuhu....nak wat camner kan..takkan hari² nak minta opismate tolong punchkan...hurmm...takmolah gitu...bukan aku dok jauh sangat pun...keadaan lalu lintas yang sesak buat aku sampai lambat...kan best kalu hari² cuti sekolah...kan kan...

so layan jelah gambar anak bujang aku pagi ni...ari ni aku kidnap dia laju²...bawa turun cepat²...kalu tidak takmo nya dia naik kete...sibuk nak naik motor ngan abi...aneh tul, waktu senang cari abi..kalu nak susu ke, nak tido ke, cari ibu jugak...ce cari abi tengah malam bila nak susu...bahagianya rasa, ibu dapat tido lena sepanjang malam...hahaha...

hai, saya irfan...ari ni ari jumaat, so kena pakai baju melayu...

saya mengantuk lagi...tapi ibu paksa saya bangun awal...huarghh...ngantuknya...

sekian, entry pemanas pagi ni...

notadijariku: opismate lain sibuk ke MOT...ada perhimpunan pagi...aku masih disini...nak p toilet pun malas...bistu camner???har har har...☺

12 comments

Friday, January 28, 2011 8:26:00 AM

aik arini irfan ngn ibu kaka ngn abhi plk..ekeeke

Friday, January 28, 2011 8:28:00 AM

Akak,comel boboy akak..bila izan nk dpt boboy ni...

sejuk2 ni mmg mcm mls nk g toilet,tp tu la,mana bley kirim2 dgn org bab2 toilet ni hehehe

Friday, January 28, 2011 8:29:00 AM

pagi cik mot...
perhimpunan?... hahaha... dulu sbb akak ahli koir akak pegi... skrg dah tak join koir... sori la nak sampai... ;p

Friday, January 28, 2011 8:29:00 AM

keh keh keh cian anak bujang akak pagi2 dah kene bangun yeak...gitu la kan.....same laa ngan lieya pun ni hah....pagi2 dah kene kerah mandi huhuhuhu

tu le kan kak, dok jek putrajaya n keje kat putrajaya gak, tapi tetap kene facing jem kan...sakit ati lieya...lieya ni masuk keje wp2 tau, tapi kuar pi keje kul 7 sebab mls nak sesak2.....

Friday, January 28, 2011 8:38:00 AM

@MrS. F!zA
haah, sebab akak kidnap dia lelaju...kalu idak, jangan haraplah...takmonya dia

@mummychacha
heheh, izan...usaha tangga kejayaan...mana tau rezeki izan plak dapat boboi...baru MAKIN meriah rumah izan nanti...

@ejaMaria
akak, saya ni lagi jarang sampai...selagi tak dapat surat suruh p, lambat la saya nak sampai ke perhimpunan tu...harharhar...

@lieya
tulah tu lieya...sakit ati tul...jammed sana sini...kalulah sekolah cuti setahun, kan beh..takdelah jem cam gini...ni idak, ngalahkan keje jauh sangat...walhal dalam satu kawasan jugak...pagi lieya...

Friday, January 28, 2011 8:42:00 AM

maknanya sebelum nie naik ngan abi ke??eh ok la tue.... angah lagi la masuk kul 8-5 tapi kul 5 dah bangun hantar anak kat mak..lepas terus ke d'sara

Friday, January 28, 2011 8:44:00 AM

salam pagi...
setianya akak ngan WP1 yek..
sy ni baru servis 3taun tp dah tukar WP tah baper byk kali...hahahhaa...
dulu amik WP1.pastu camni jugak la..asik la lmbt.pastu WP2 lg sesak jemnya.lg lmbt..kihkih..skrg terus amik WP3.kompem tak lambat..tp boring la sbb balik plg lambat...huhuuu

Friday, January 28, 2011 9:11:00 AM

bulat gile pipi ...
ko bg die mkn pe kak ...
aku pun nk fahim bulat cam tu gak ..

Friday, January 28, 2011 9:59:00 AM

selamat hari jomaat!!

Friday, January 28, 2011 10:03:00 AM

aku pun xpergi perhimpunan..
oit, comel anak teruna ko pakai baju melayu.. mana gambar anak dara ko?

Friday, January 28, 2011 10:05:00 AM

ooo... patut la xdok gambar kakak... hehehhehe

Friday, January 28, 2011 10:20:00 AM

heeheehee...akhirnya akak berubah jugak waktu pejabat...sama la kita..

Post a Comment