Saturday, January 15, 2011

Semangat Yang Hilang


takde mud...malas...penat...letih...sudahnya takde apa yang nak diciter kan...
tunggulah bila semangat itu datang...

mud berblog pun tetiba jadi merundum giler...arghh...malasnya...
rasa cam nak berhenti berblog dalam 2-3 hari...
eh boleh ke???
tah la...boleh kut...aku dah tingtong...
momentum seme lari...
takpelah, aku menyepi pun tak siapa yang peduli...
dah takde siapa yang cari....

hurmmm....ok semua

cauuuuuuuu....

^_______^


notadijariku: kalu aku tak update blog macam biasa tu, maknya jadilah aku menyepi tuu...huhuhu....

9 comments

Saturday, January 15, 2011 9:10:00 PM

ke manakah mud anda???

Saturday, January 15, 2011 9:12:00 PM

@Cikbelog
tertinggal kat ikea siang tadi...adehhhh

Saturday, January 15, 2011 9:20:00 PM

sama mcm akak lah nieee huhuhu

Saturday, January 15, 2011 9:31:00 PM

mesti byk shopping nie.hehehe

Saturday, January 15, 2011 11:47:00 PM

dapatkan kembali mood tu kak ;)

Sunday, January 16, 2011 11:24:00 AM

Satu hari satu entry pun dah cukup... mesti ade yg menarik setiap hari tuu kan?...semoga mud kamu kembali (^^,)

My recent post ►Filem - Lie To Me

Sunday, January 16, 2011 2:43:00 PM

bole caye ke akak akan menyepi??? hihihi.. na mungkinnn.. esok mesti ada enty punye la.. bukan cikmot kalau menyepi 2,3 hari.. eh!

Sunday, January 16, 2011 4:20:00 PM

period ke kak?

Sunday, January 16, 2011 9:41:00 PM

tgh ada BE tu..kena rajin update ye..hehe..

sila kembalikan mood anda di talian yg betul...kui3..

Post a Comment