Thursday, January 27, 2011

Sesungguhnya Aku Tak Suka Dengan Apa Yang Terjadi Sekarang...Hurmm...


hurmm...selamat malam semua...
ari ni kurang aku wat BW sebab kengkangan masa...dah dok umah gini la...tak menang tangan...
banyak hal yang perlu dibereskan...itu nak buat, ini nak buat...lum dicampur dengan anak2 yang buat hal...hahaha...eh lupakan jelah hal tu...citer banyak pun tak de makna pepe pun...kan kan...

ok, berbalik pada tajuk...hurmm...ingat tak sebelum ni aku pernah citer sal iklan merah yang melanda...baca sana sini kat blog lain baru aku tau apa jenis iklan tu...owhh...iklan cpa...jangan ditanya aku cpa tu stand for aper...kalu cpu aku tau la...hahaha...

tapi kan, siyes aku tak suka dengan apa yang sedang terjadi sekarang...rentetan dari kemunculan iklan tu, BE aku yang sedang running ni mengalami kemerosotan...amaun tak ganjak2...dah stuck dah...kalu aku takde BE aku tak kan rasa pepe2...tapi 5 BE skang tengah running...sedih ar bagi blogger picisan cam aku ni...huhuhu...

ekseli aku kurang arif dan kurang memahami lagi, ngaper nuff kasi iklan cpa ni berleluasa???eh ada ke orang yang murah hati nak beli barangan yang dipamerkan melalui iklan yang sedang berjoget2 kat blog seseorang...sebab setahu aku ikut apa yang aku tau la...maaf kalu aku salah, kalu orang tu beli kat iklan blogger tu, blogger tu yang dapat manfaat kan..adehh...persoalannya, naper blog aku terpilih...aku tak perlu iklan cam gini...kembalikan BE aku...huwaaa....aku sedih...dah la sakit perut melanda ni...hahaha....

takpelah, aku sedih tipu2 jek ni...sebab aku tau kalu dah rezeki tak kemana kan...hahaha, ayat menghiburkan hati sendiri...oklah, aku nak mulakan sesi blogwalking sekarang...ada 300 blog yang aku nak jengah ni...seme blog yang aku polo...hahaha...babai semuaa....

notadijariku: walau apa pun, esok adalah harinya...hurmm...
takde adiah ke ni???

8 comments

Thursday, January 27, 2011 8:21:00 PM

xmau sedih2....




salam kenal ^_^

Thursday, January 27, 2011 8:25:00 PM

@JP Nurul
salam Nurul...
takde sedih mana pung...hahaha...
berlakon jek lebih ni...

Thursday, January 27, 2011 8:31:00 PM

salam cik mot..
layan emo kah cik mot..ehehehe
wah!!!byknya tmpt nak blogwalking tu...mama ni tak sampai mcm tu pun..huhu

Thursday, January 27, 2011 8:49:00 PM

isnin BE meningkat:)

Thursday, January 27, 2011 9:03:00 PM

sempat ke nk jengah sampai 300 blog tu kak?hehe
nyway cpu tuh...eh cpa tuh leh disable kan kalo akak xsuke...hehe
rugi tu 5BE ngah running...
eT start new year ari tu seketol BE pon xlekat...huhu

Thursday, January 27, 2011 9:14:00 PM

peeerg 5 Be lagi tu,heheee thniah,pasni bodek lebih nuff skit.mnta banyak2 lagi tau..pastu share ngn sy kat sni..heheee

Friday, January 28, 2011 12:10:00 AM

huu akak nie BE punn x pernah nak rasa .. mcm mana bentuk BE punn akak x tahu .. aduhhhh :(

Friday, January 28, 2011 1:04:00 AM

sabar je le cik kak...

:D

Post a Comment