Friday, January 14, 2011

Tajuk Kali Ni Agak Sopan...Sebab Nak Citer Sal Air Zam Zam Jek


hai korang...hehehe...p mana rehat ni???
aku dok kat depan pc ni...godek² apa yang rasa beh tuk digodek...hehehe...
tadi opismate ada ajak kuar p nengok opismate sorang lagi kat sepital...
dia ada minor operation sebab ada ovarian cyst...sama kes cam aku dulu...
tapi baguslah kan, time bujang dapat detect ada menda ni...sok² dah kawin, takdelah riso sangat kan...
ovarian cyst ni takdelah sebeso fibroid tu...tapi kira bahaya gak la kalu mengandung...takut jadi sama beso ngan baby jek...tapi lain citernya takut susah nak mengandung gak...cam aku dulu...
banyak dah sal ni aku citer kat sini...carik la kalu nak tau pe dia...hehehe...

^________^

ok back to da topik...semalam bos aku ada kasi sebotol air zamzam seperti gambar di bawah ni...
tapi ni bukan tuk aku sorang...nak diagihkan sorang sikit la kat dak opis ni...
aku dah amik sebotol mineral...nak kasi kat anak²...
eh ni bukan bos aku bawa balik dari mekah ye, even dah berminggu dan hampir sebulan dia pulang dari mengerjakan haji tu..TAPI ni pemberian dari orang MAS...
mekasih la ye...tahun depan kasi lah lagi...hehehe...


ha, kalu ngandung bagus minum air zamzam ni...amik berkat...
tapi rasa air ni payau sikit kan...
so saper nak air zamzam ni, meh datang opis aku meh...amik ar...kasi kat anak²...

ritu (maknanya beberapa tahun yang lepas,) aku ada nengok kat mydin subang sana...air zamzam ni dijual sebotol cecah RM60-70 gitu...wahh...bapoknya mahal...ni siap kira kos naik kapalterbang gamaknya...
memang jangan harap la aku beli...kirim jek kat pilot2 sini yang selalu join pilot MAS p mekah tu...hehehe...

notadijariku: aku lemau + bosan + mengantuk = aku nak balik awal...bos takde...nak p pasar cari shawl baru...weeeeeeeeeee.....erkk...naz, tolong punch ek...mekasih...☺

18 comments

Friday, January 14, 2011 2:11:00 PM

salam sis,ada air zam zam ya kat opis sis,kalau dekat nak jugak ngambik nya..banyak khasiat air ni...
nak malumkan sis FM cameron highlands tu dah sampai..terima kasih banyak2..

saya suka sis..

Friday, January 14, 2011 2:12:00 PM

@nadiah
ada...banyak ni...kalu nadiah dekat, akak kasi jek..nak pos susah la..pos laju mahai...hahaha...

ye ke dah sampai...alhamdulillah...ti join lagi ye..

Friday, January 14, 2011 2:17:00 PM

nak nak nak.. hehehe

Friday, January 14, 2011 2:17:00 PM

apa kata esok nko datang rumah akak sambil bawa air zam zam tu? ;p

Friday, January 14, 2011 2:29:00 PM

nak nak nak..air ni la yg mula2 masuk dlm tekak lps je caeser baby ari tu..air masak pun tak bley masuk...bagus air ni...

Friday, January 14, 2011 2:33:00 PM

kak aku nk sebotol bleh ke ???nk bg anak aku minum ..bg lembut hati die die tuh ...

Friday, January 14, 2011 2:40:00 PM

mak oi....mahalnya..hehe

Friday, January 14, 2011 2:48:00 PM

haaaa repot2.. nak balik awal hikhik... kak, yg jual kat mydin tu btl ke air zam2??? musykil disituu

Friday, January 14, 2011 2:49:00 PM

salam..
lama dah tak minum
air berkat dari Makkah ni

Friday, January 14, 2011 2:49:00 PM

beli shwal lebih skit kak :)

Friday, January 14, 2011 3:01:00 PM

mmg bagus klu bg kt anak2 nih... blh wat penerang hati org kata...

Friday, January 14, 2011 3:02:00 PM

best tu ada byk stok air zam-zam.. dh lama x minum..

-- gift tu sgt cute..tq cik mot..hehe..

Friday, January 14, 2011 3:02:00 PM

mak aku mmg ade bekalan air zam2..klu cucu2 die dtg abis die sapu pakse minum sumer,eheheh

Friday, January 14, 2011 3:38:00 PM

cik mot.. kalo orang yg xngandung cam saya ni cane? leh minum gak ke?

Friday, January 14, 2011 3:54:00 PM

ku nk gk...tp cm ne nk gi..jauh arr..hehe..

Friday, January 14, 2011 4:02:00 PM

air zam zam banyak khasiatnya .. tapi payau lah sikit kan rasanya , banyak kelebihan kalau ada lebey leh lah akak nak sikit :))

Friday, January 14, 2011 7:28:00 PM

jadi boss sendirik best ;)

p/s : sayalah bos, sayalah kuli

Friday, January 14, 2011 8:32:00 PM

tau tak kenapa air zam2 bagus?sbb dia berakali..lebih kurang ph atas 10 xsilap...kalau siapa yang pandai, kene buat air berakali jugak...kat malaysia..mesti banyak khasiatnya

Post a Comment