Tuesday, January 11, 2011

Teringin Nak Pergi Jugak...Tapi Takde Kawan Yang Sudi Menemani...Ada Sesiapa Yang Sudi Tak???


tadi pagi...ada orang dari Firefly datang ke opis...pastu borak punya borak...aku pun terkeluar la sal esok punya citer...tanya punya tanya...pastu dia tanya aku plak, eh takmo ikut ke join PROVING FLIGHT esok p Kota Kinabalu...huwaaa...nak ikut...nak ikut...bukan p lama pun...p pagi, balik petang...

dulu tahun 2005 masa aircraft baru AirAsia A320 baru sampai pun, dapat gak invitation cam gini...tapi tu p langkawi...balik hari gak...tapi yang Firefly ni p KK...owhh...nak gak p walau hanya sehari jek penerbangan...aku lum pernah sampai KK lagi...uhukss...

tapi yang sedihnya, takde kawan nak ajak p...tadi jugak dah tanya bos, dia kata ok jek...
wahhh bestnya...in sudah bagus...
so aku dalam dilema ni...ada sesapa yang sudi temani aku???

fakta kes
* p KK balik hari jek...p pagi balik petang...
* tak dikenakan caj pun...bawa diri semata
* dapat lepak kat bandar KK selama 3 jam gitu...jadilah kan, kata FREE...dapat naik aircraft baru jugak...hehehe...
* tapi hampa, takde kawan nak suh teman...sob sob...

mood...FRUSTRATED...eh ada kena mengena ke???hahaha...down sudah...

notadijariku: en saiful, saya nak tiket FREE ke KK la...penerbangan lepas bulan 3 ni boleh...saya dah inboks encik kat fb...huhuhu...

24 comments

Tuesday, January 11, 2011 10:08:00 AM

mmg takde sape ke?best woo 3 jam pun jadik aaaaa heheh ujung bulan ni nk balik yay

Tuesday, January 11, 2011 10:11:00 AM

haihh kalolah sihat mmg gagah jgk p tp mngenangkan urusan dan kesihatan telinga n kpala yg bengang ni..kalo gi jgk takut balik tk dgr langsung lak..nanges!!!

Tuesday, January 11, 2011 10:16:00 AM

nk itut2....bleh x?

Tuesday, January 11, 2011 10:18:00 AM

haa...jom kite g semsame, heheh :)

Tuesday, January 11, 2011 10:20:00 AM

sy pun nak tiket free...sy nak shopping ni..i love shopping...

Tuesday, January 11, 2011 10:25:00 AM

@Hidayah
tulah, tak pernah sampai sana...saya orang semenanjung...sob sob...

@MrS. F!zA
tulah, kalu idak, leh dah poya2 kat sana kan...

@zura@iwan
jom jom...nak tunggu kat mana ni...

@Ieda Al-Habsyi
arghh, tak cayalah kat ieda ni...
tadi ajak sarapan sesama pun tak turun2...huh

@~aSHa
nak???p la minta kat firefly tu...

Tuesday, January 11, 2011 10:29:00 AM

bila tu?
akak sihat je klu gi jejalan nih... jom ;p

Tuesday, January 11, 2011 10:37:00 AM

wei, kalu dari jabatan lain, bole gak ke?
aku nak ikut..serius ni!!

Tuesday, January 11, 2011 10:59:00 AM

ehhhh tak kan tak ada teman... angah bulan 5 nie gi kk bercuti sekeluarga... nak itutttt???

Tuesday, January 11, 2011 11:03:00 AM

errrkk..name naz da taruK lUM?
huhu lalalala

Tuesday, January 11, 2011 11:12:00 AM

nak ikut...nak ikutttt

Tuesday, January 11, 2011 11:19:00 AM

kalau ryna boyot ni bole ikut tak..hehe..

Tuesday, January 11, 2011 11:28:00 AM

bawak aku... boleh skip class 1 hari.. hehehehe

Tuesday, January 11, 2011 11:46:00 AM

wah free eh?? cam best jerk..... bile la boley sampai sane..

Tuesday, January 11, 2011 12:07:00 PM

best tu CM. CM g la ex.pastu bli buah kaki ke sayer ex.hehehe. nak ikut sah2 x leh dah nie. waaaaa....

Tuesday, January 11, 2011 12:09:00 PM

eemmm..apa yg boleh dishopping dlm masa 3 jam ehh..tolak plak sejam masa nk check in flight balik..iskh2..

Tuesday, January 11, 2011 12:31:00 PM

wahhhh...tp ko tak takut ke kak .. tu kapal tebang baru tuh ... kang crash ke ...

Tuesday, January 11, 2011 12:45:00 PM

la.rugi la x de org nak ikut ker?meh la sy teman ..haha

Tuesday, January 11, 2011 12:50:00 PM

wah
beshnyew..
meh2 sy nak teman!

Tuesday, January 11, 2011 1:33:00 PM

bestnyer...nak pg jugak...

Tuesday, January 11, 2011 1:33:00 PM

bestnya...nak pg jugak...hehehe

Tuesday, January 11, 2011 1:42:00 PM

aku nk tiketr free aje,hahaha

Tuesday, January 11, 2011 1:45:00 PM

wow!!

ena mimpi naik flight ker heli tak sure la mcm tadi.. ntah2 kasi hint suh ena yg temankan izan tak??? ;p

Tuesday, January 11, 2011 1:52:00 PM

try la minta taon ni zan...kot kot dapat lak...jgn lupa kengkawan udah ler..heheh

Post a Comment