Tuesday, January 11, 2011

Wahhh...Ini Sudah Bagus...Tersenarai Dalam Enjin Carian Google Lagi...


yeye...memang bagus...hehehe...pe yang bagus, sila baca dulu sebelum aku mengarut barang sebarang dua...:p
cam biasa tiap kali online, sure aku akan buka blog, buka nuffnang...dan akhir sekali fb...jenguk kebun...
aku besenya lama kat nuffnang page la...cam yb, melawat kawasan sana sini...dan sekali nengok  kat kata kekunci paling hangat orang dok cari dan terus ke blog aku adalah JEJ 41...

tak caya...try p page google, korang taip JEJ 41...akan kuar cam page dibawah...walaweii...on da seken top tuu...ni lah jadinya kalu kita punya entry menggunakan tajuk yang orang akan search kat google...
see...aku rasa ni kali kedua yang terjadi...pertama ritu masa kes penceraian terhangat di abad ini...
so kredit tuk blog sendiri...hahaha...

nengok...dalam kotak merah tu....eh blog aku tuu...ehehehe....dibawah page Oh!artis lagi...agagaga.....

so nasihat aku, kalu korang up topik hangat...yang orang akan search kat google or memana....jangan lupa buh tajuk yang senang orang nak taip dan google....nanti korang akan rasa kesannya...hehehe...

notadijariku: nampaknya takdelah rezeki aku nak p KK ni..takpelah...aku terima dengan redha...dah takde teman katanya...sob sob...

18 comments

Tuesday, January 11, 2011 2:26:00 PM

cayalah cikmot! :)

Tuesday, January 11, 2011 2:29:00 PM

Cayalah larling..:D

Tuesday, January 11, 2011 2:30:00 PM

segan la blog dia di ranking ke dua..i likeee

Tuesday, January 11, 2011 2:32:00 PM

@Ieda Al-Habsyi
clap clap clap...
gif me tennn....

@Gieyana
percayalah...hahaha

@eLYies
cehh..shegan la sangat

Tuesday, January 11, 2011 2:39:00 PM

mantop la SEO akak...hehe

Tuesday, January 11, 2011 2:43:00 PM

perrggghh gile arrrrr.. huhu

Tuesday, January 11, 2011 2:53:00 PM

Betul tu.. sangat lar betul.. tajuk yg senang org nak google..

Tuesday, January 11, 2011 2:57:00 PM

bijak...bijak..

dah post result test kat shout. hehehe

Tuesday, January 11, 2011 3:06:00 PM

@eT
hehehe...psstt...psst...SEO tu apa ek???:p

@CCI
ko yang giler ni...:P

@aiDieNa
kan kan kak...

@CWM Safari
hehehe...mekasih...

Tuesday, January 11, 2011 3:10:00 PM

guwa caya sama lu la beb...

Tuesday, January 11, 2011 3:26:00 PM

dh bagus tu...mantops..!

tapi kita segan kalau org yg tak dikenali dtg baca apa yg ditulis...abis cmna..hehe kalau boleh tanak org bukak pon...ekekek

Tuesday, January 11, 2011 3:50:00 PM

@hyazz
ishhh segan ar gua gini..hahaha...

@Fieza79
hehehe...dah tersenarai nak wat camner kak...:P

Tuesday, January 11, 2011 3:57:00 PM

hai cik mot!

Tuesday, January 11, 2011 3:58:00 PM

@@xiM\
hai azim...hehehe

Tuesday, January 11, 2011 4:20:00 PM

tahniah2!

Tuesday, January 11, 2011 4:46:00 PM

wahhh pas ni dah layak bg tips blogging dah ni ... cara nk up trafik kan....

Tuesday, January 11, 2011 5:35:00 PM

tahniah!! best kan kalu tersenarai, glamour cam artis jerk rase.. huhu

Tuesday, January 11, 2011 7:14:00 PM

wow dikkk ... mabelesss :)
huhuhu banyak entry akak tertiggal nie huwaaaaaaa

Post a Comment