Saturday, February 12, 2011

Ada Karnival Kat Sini...Tapi Aku Masih Di Rumah...Kesian Kan???


salam semua...selamat pagi sabtu...
apa citer korang ari ni...tak p kemana ke???kalu masih takde planning ini hari, moh la datang ke putrajaya ni...kan ada karnival WOW, Putrajaya...katanya banyak aktiviti yang menarik telah disediakan dan kalu aku tak salah, cam tahun lepas jugak ada hot air ballon....tapi kan cam biasa la...even ada karnival apa ke kat sini, aku tak pernahnya nak p nyibuk...alasang aku senang jek...mak malas nak bersesak di waktu panas cam gini...baik mak dok umah layan tilam...tidoooOOoo...hahaha...bleh tak gitu???

skang dah tengahari...rasa cam nak masak tapi ligat dok mikir nak masak lauk apa tah...takde stok bahan basah langsung ni...ingat baru nak cari kat pasar malam bangi petang ni...huhuHu...tak pat nak nolong...so skang, goreng telur jelah gamaknya...tapi kena tanya bos dulu sama ada dia nak makan tengahari ke dak...hehehe...

hurmmm...ari senin ni korang tak amik cuti ke...selasa kan sure cuti hari Maulidur Rasul...aku plak tak apply cuti pung...just standby ja...kalu irfan masih tak sehat, aku cuti jelah...tak pun p menagih mc ka kat klinik sana...siang kan...ekseli demam irfan dah kebah sikit...cuba dia kena infection kat lam mulut...cam ada nanah apa tah...semalam p cek, doktor kata gusi dia bengkak...tu yang buatkan dia cam sakit \mulut...dan keluar bau yang kurang enak...asyiklah dok merungut sakit2...sian dia...aku tak bleh tul bila nengok anak sakit gini..riso terlebih...walhal sikit ja pung...adehh....

ni skang hubby dok layan filem HANTU KAK LIMAH  BALIK UMAH kat luar...ritu masa balik penang sempat la beli cd cetak rompak punya masa kat pasar malam guar perahu tu...hehehe...aku rasa citer ni baru ja keluar kat astro first kan....kalu aku tak silap la...so far dia rasa citer ni bleh dilayan...tu dia main layan dua tiga kali tu...

eh oklah, malas dah ni....si kakak dok rengek2 nak susu...suh buat sendiri tak reti katanya...hehehe...
daaa...selamat berhujung minggu....tata...

6 comments

Saturday, February 12, 2011 3:04:00 PM

dah g dah WOW tu pagi tadi..g sekejap jer cos dhia x mo jalan..letih mendukung.. sempat la gak snap2 gambar.. banyak org jual tudung tp x beli pun..bajet x de..

*baru layan hantu kak limah balik umah malam td..malam kang nak tengok ngangkung plak...(^__^)

Saturday, February 12, 2011 3:15:00 PM

hm, dengar gak pasal karnival tu, nak ke putrajaya cam jauh jerk dari sentul nie.. cam nak pi tp hubby keje.. huhu

Saturday, February 12, 2011 4:49:00 PM

kita masih tak jumpa cd hantu kaklimah tu, hari tu pergi mencari, boleh beli cd lain pulak.

Saturday, February 12, 2011 5:39:00 PM

hah... mengaku beli CD cetak rompak... salah tau... bole kena tangkap...
baik ko delete ayat tu cik mot ;p

Saturday, February 12, 2011 6:47:00 PM

Nape akak tak pergi karnival tu? Pergilah.... Hantu kak limah balik rumah..best...hehehehe

Saturday, February 12, 2011 8:40:00 PM

ce citer..ce citer.... huhuhu

Reen masukkan dlm thumbdrive jer. bebudak opis ni sedut dari mana tah. so, ulang tu je la..huhu

Post a Comment