Wednesday, February 9, 2011

Aku Masih Sabar Menanti...Eh Kalu Dah Minat Kan...


hurmm...skang aku tengah demam...demam melayan korean drama SSH yang terbaru la ni...rasa aku tengah rancak bersiaran di KBS World sana...tapi malangnya lum ditayangkan lagi kat saluran 391 lagi...so tiap hari, aku sabar menanti...menanti apa lagi kalu bukan video yang meke² yang baik hati upload kat youtube tu...tapi kalu aku jenis tak sabar, kadang masa tengah fresh diupload aku dah layan...sudahnya memang takde english subtitle la kan...masak aku nak paham...tapi adalah dua tiga patah perkataan yang aku dah paham...oppa tu abang...owhh SSH oppa...tetiba...hahaha...

dan tiap hari bila nak tau dah keluarnya video terbaru ke belum, aku akan intai² web mysoju tu dulu...tapi setelah kajian dibuat...aku wat konklusi sendiri yang mana video terbaru akan diupload setiap hari khamis dan jumaat sahaja...ce nengok tarikh dalam kotak di bawah ni...kan kan...ekseli pada yang lum tahu, aku layan drama ni sebab utama adalah kerana SSH...nama penuh dia SONG SEUNG HEON tu la...adore la aku ngan dia...rugi tak bercinta ngan dia...hahaha...sori bang, nak verangan jap...:p

dan skang, tak sabar nak tunggu esok...nak nengok sambungan episod seterusnya...debar² tau...harap lee seol kata i do la..hehehe...cam aku lak pengarahnya kan kan...owhh, ni video episod 10 part yang terakhir...so sweat tau...tak sabar dah aku ni...rasa nak terbang ke korea malam ni jugak...hahaha...giler sungguh tak sabar kan...so moh la layan video yang ada ni...mana tau, tetiba korang leh terjebak sama cam aku...harharhar....



ritu, adalah seorang member sms aku...kata mertua dia dah beli cd terbaru playful kiss...dah ada dipasaran...owhhh, drama tu memang aku layan jugak...kalu korang nak tau, klik jek kat label di bawah ni...ada 2-3 korean drama pernah aku up kat sini..bagi yang lum tahu la kan...tapi aku kata, aku nengok dah kat internet...so tak tergerak la lagi nak beli tuk wat koleksi...yelah, bukan murah vcd korean drama ni...paling tidak pun regenya RM99 tau...arghhh tak mampu la...lainlah kalu citer tu betul² aku nak simpan wat koleksi...masa tu mang tak pikir lagi la mahal ke murah...bayar pun tutup mata ja...hahaha...

takat ni, deme berdua hero dan heroin yang menjadi pujaan hatiku...hahaha...
KIM TAE HEE DAN SONG SEUNG HEON oppa...:p

sekian, jumpa lagi esok...daaa...

6 comments

Wednesday, February 09, 2011 8:57:00 PM

sy pun tgh gile tgk cerita korea skrg. city hall,kim sam soon,playful kiss,when its at night....byk lagi la. waaa mmmg gile la cerita korea ni.

skrg asyik berangan je hidup jadi mcm cerita korea...hehe

Wednesday, February 09, 2011 9:07:00 PM

serius ker best neh?? nak tgk gak laa...

Wednesday, February 09, 2011 11:01:00 PM

ko mmg addicted ngan citer korea ker? ku dulu addicted dgn winter sonata but skrg dh x dpt layan tv psl anak conquer channel kartun!huhu

Wednesday, February 09, 2011 11:44:00 PM

hero tu kenal.. dalam drama autumn in my heart.. tu je tau sbb drama tu jer saya tgk dr 1st hingga abis.. dr 1st cerita asyik nangis tp best pulak layan

Thursday, February 10, 2011 8:45:00 AM

takut nak mula....

Thursday, February 10, 2011 10:25:00 AM

ko ni sama mcm adik aku form 5
gile nau drama2 korea ni
sket2 "kak..kak enseam tak dia tu.."
pening aku nk jawab..hahaa

Post a Comment