Tuesday, February 1, 2011

Bestnya Layan Internet Percuma Cam Gini...


salam semua...
selamat malam...
sehat hari ni???
hope semenya ok..so kepada yang bercuti...p mana ari ni???ke memasing dah balik kampung??aku hari sok baru gerak balik penang...skang masih di cameron highlands...hehehe..

cuaca kat sini cam biasa...sejuk pada waktu malam...tapi siang kejap panas, kejap ujan renyai2...kabus toksah cakaplah tebal giler...gigil rasa...tadi petang ada p pasar kat brinchang tu...beli2 pe yang patut...tapi tak banyak beli pung...ingat sok otw nak balik penang ikut simpang pulai nak singgah kat KEA FARM...nak borong sayuran tuk adik ipar kat sana...sana leh dapat murah sikit...aku mang giler sikit bila nengok sayuran ni, rasa nak borong seme...tapi masalahnya tah bila nak masak tah...hahaha...
dan kat pasar tadi, sempat gak la beli brokoli dan kimchan goreng...sedap..pestime rasa kimchan goreng...manis jek rasa dia...sok leh beli lagi la..tapi yang tak tahannya minyak la...banyak kolesterol tu...camner nak kurus kalu gini..huhuhu...

owhh lupa lak, aku bersiaran secara percuma ni...sib baik sini ada wifi...leh ar bertenet tanpa segan...sesambil ni tengah nengok tb...makin riso lak dengan keadaan pelajar kita yang kat mesir tu kan...haih...moga derang seme selamat la kan...amin...

klah, nak tidokan anak bujang ni dulu...selagi dia tak tido memang KACAUUUU sangat....daaa...

9 comments

Tuesday, February 01, 2011 9:04:00 PM

beznye sejuk2 kekeke
jgn lupe date kita

Tuesday, February 01, 2011 9:15:00 PM

aku mcm suka je inner ko... lallalala

Tuesday, February 01, 2011 9:17:00 PM

wh hepinya kat cameron highlands~ hehehe. x kutipstrawbery ke cik mot? ehehe

Tuesday, February 01, 2011 9:20:00 PM

oit.. ramai org tak? CH tak tutp ker CNY ni?

Tuesday, February 01, 2011 9:26:00 PM

@Nana
bereh bereh...mesti ingat punya...kata fm aku ada ngan ko...hahaha...

@Lynn
ko jangan macam2 lynn...penat aku order tau...hahaha...

@r-5kutip tadi...anak punya pasal...sibuk nak petik stoberi katanya...hehehe

@Lynn
ko ingat ch ni kedai ke main tutup2 musim raya...harharhar...rini tak ramai lagi...sok tak tau la weii...sure sesak...orang cina nak beraya...

Tuesday, February 01, 2011 10:16:00 PM

wah time holiday pn leh update blog...mmg blogger tegar tp best la ada wifi so bole la lyn blog di mn jua...

**kalo nk dating ngan nana..nk pass FM akak kt nana pn tkpe..nanti die bole tlg bg je..cz umh kami kn dekat..jimat kos penganjur...

Wednesday, February 02, 2011 12:55:00 AM

hoho memang best...dah ler kat CH tu, sejuk..sejuk2 cmpur surf internet,hehe best2...

~link back http://kipasmati.blogspot.com ~

Wednesday, February 02, 2011 8:07:00 AM

nak g cameron gak tak terpergi alih2 peknen, lagi x lalu naik atas..lps ada baby insyaAllah..

hujan x sana?

Wednesday, February 02, 2011 9:20:00 AM

sejuukk..sempat lg bertenet..kami smpai sana terus lupa daratan...

Post a Comment