Wednesday, February 16, 2011

Bila Bosan Apa Korang Buat???


hurmm...entry aku rini tak abis2 sal bosan...eh ada ke sebelum ni aku mention kat sini aku bosan...takde kan kan kan...hahaha...aku sendiri pelupa...ngok ngek betul...tapi siyes la aku bosan tahap dewa naga ke 7 dah ni...sisa kejaan seme dah siap...nunggu bos keempat sign jek..dan sudahnya aku melangut takde keje skang...sebab tulah kalu aku kata aku bz, nampak sangat aku tipu kan...arghh...kalu tak tadi cam gini bosannya, sure aku cuti cuti dan cuti lagi...ceh, tadi bising sebab cuti dah makin ciput...tapi ada hati nak cuti lagi tu...arghhh....plis la...bosan weii....

so, tuk mencari konklusi mengisi masa yang banyak terluang ni...aku nengok video #%!%! bleh...hahaha...giler kan, cam takde video lain yang nak nengok...aler, sekali sekala nengok wajah cantik maria ozawa pe salahnya...hahaha...ni aku tak tipu ni....:p

siyes la, sampai satu tahap aku dah tak tahu nak wat per ni..nak makan, dah kenyang...nak p jejalan, duit makin menipis...nak balik kang, ada yang mencari plak...haihh...sungguh2 tak tau ni...fb dah jenguk, blog dah jenguk...sb dah jenguk...twitter pun aku jenguk..pendek kata semelah aku dah jenguk...bistu skang aku nak jenguk per weii...tolong tolong...

hurm...baik aku layan citer AUTUMN IN MY HEART buat kali ke 100...tak pung aku ulang tayang balik cite MY PRINCESS...sampai bleh hapal la korean language tu...hahaha...janji dapat nengok SSH...kann kan....eh babai la...daaa...

8 comments

Wednesday, February 16, 2011 12:55:00 PM

mmg teserlah kebosanan ko
kalo ak la, mmg aku gi jalan2
window soping ke :p

Wednesday, February 16, 2011 12:58:00 PM

@SyaNa
ha, tau tak per...jom teman aku meronggeng weii...siyes, ada jugak aku mati kebosanan ni kang..arghhh

Wednesday, February 16, 2011 1:12:00 PM

kalo ena..
ena tido kot zan.. ahahahha..

Wednesday, February 16, 2011 1:22:00 PM

cikmot...buat xtau jer....

hehe..:D

Wednesday, February 16, 2011 1:32:00 PM

kalau bosan, kita tengok laman web shopping2, dah kekadang boleh tershopping skali, hahaaa.

Wednesday, February 16, 2011 2:10:00 PM

apa lagi kak, lepak la kat forum syoknyerblogging :)
AMARAN BUAT ADIK IPAR

Wednesday, February 16, 2011 2:17:00 PM

bosan kaco orang...hehehe
akak..eT dah pos FM tgh tadik..
sok lusa sampai la kot tuh...

Wednesday, February 16, 2011 2:46:00 PM

bila rasa bosan tepuk tangann!!

Post a Comment