Monday, February 21, 2011

Coklat...Boleh Menggemukkan Ke???


ritu ada sorang kapten datang ke opis aku...ekseli dia nak amik surat dia jek pung...tetiba dia hulurkan satu beg plastik yang berisi barang dibawah...erkk...terkejut gak aku...owhh, ini bukan dikira rasuah ye...aku dah kata tak payah la...sesusah jek...tapi dia berkeras suh amik...katanya ole² biasa jek...hurmm...aku amik jugak la setelah dipaksa...tapi tangan yang memberi lebih dari yang menerima kan...eh tetiba..hahaha....

pastu nengok dalam beg plastik tu ada satu dua tiga....cokelat pelbagai nama...hurmm..aku tak teruja sangatlah...sebab aku bukan antu cokelat ni pung...sudahnya aku hanya layan makan kitkat ja...lelain aku bawa balik...sebab si kakak lagi gemar makan cokelat dari aku...hehehe...kakak gemuk takper...ibu gemuk susah la...hurmm...ye ke cokelat boleh menggemukkan???E.N.T.A.H...

dan ni la rupa cokelat² yang aku dapat tu...

kalu korang nak amiklah...tak pun p minta kat kapten yang kasi aku tadi...banyak lagi tuu...hahaha...
sekian la cerita cokelat aku ari ni...tetiba jadi sakit kepala...tidur tak cukup...arghh....

notadijariku: lapo weii...nak p lunch, boleh aku lupa bawa duit rini...sesen pun takde ni..sob sob...

26 comments

Monday, February 21, 2011 1:48:00 PM

tak gemok la jan...bulat sikit jer...hhehe

Monday, February 21, 2011 1:54:00 PM

xgemuklah sis, coklat ader anti oksidan...

Monday, February 21, 2011 2:01:00 PM

kakak..stok ceklat sy bersepah kt umah...tgk tibi je makan choc...xgemuk pun...hehehe

Monday, February 21, 2011 2:08:00 PM

coklat tak gemuk, ok utk ketenangan cewah..merepek je ieda;p
PING ENTRI DI FACEBOOK - SENARAI PAGE DAN GROUP

Monday, February 21, 2011 2:08:00 PM

yg menggemokkan tu selalu jd kesukaan :D

okey amik satu ya cekelat tu =P

Monday, February 21, 2011 2:14:00 PM

cikmot, sy nak cekelat sket..

Monday, February 21, 2011 2:21:00 PM

habib hantu coklat...tiap2 jam mkn pun xpe...ibu dia? biasa2 ajer..

Monday, February 21, 2011 2:21:00 PM

sekarang cam kurang dah ngan coklat nie. sakit gigi la.hehee

Monday, February 21, 2011 2:22:00 PM

jgn lupa cokelat pun mengandungi kafein.. so jangan sogok kat anak kau banyak sangat.. sket2, should be ok.. :)

Monday, February 21, 2011 2:35:00 PM

akak,coklat menggembirakan la hehe..gembira la sebab tetiba dpt rezeki =D

Monday, February 21, 2011 2:38:00 PM

salam kenalan.....atie suka giler coklat...bagi lah banyak mana pun...sure habis...hehe

Monday, February 21, 2011 3:06:00 PM

ayung nk cokelat..hehe
sedap tuh...:)

alololo, cian cikmot xbawak duit ehh...jom ayung blnje..hihi

Monday, February 21, 2011 3:14:00 PM

dulu ada petua Ammar baca untuk gemuk makan coklat lah...betul kot

Monday, February 21, 2011 3:44:00 PM

Nak sikit ^_^

Monday, February 21, 2011 4:00:00 PM

sedapnyer.. i suka coklet tau!

Monday, February 21, 2011 4:44:00 PM

xde maknanya makan coklat gemok

Monday, February 21, 2011 4:55:00 PM

AKU TAK DULIK
GEMOK PON XPE
AKU SUKE COKLAT
EHHEE

Monday, February 21, 2011 5:01:00 PM

Kak Mot..sy nk cket..Lau mkn coklat 2 selori..bru le gemok?? kn2?? Lau skit2 xpe..

Monday, February 21, 2011 5:02:00 PM

Seday ny kak..mtk cket..Lau mkn selori,bru le gemok..hahahah..takat cket2 je xpe..

Monday, February 21, 2011 5:04:00 PM

aku g amik tempoyak jap agi wei..bagi sekali ngan cokolat ni eh..tetiba teringin..eh?

Monday, February 21, 2011 5:57:00 PM

xkisah gemuk demi coklat2

;D

Monday, February 21, 2011 6:56:00 PM

perut masuk angin makan cekelat... mmg la sakit kepala... ;p

Tuesday, February 22, 2011 3:51:00 AM

sya tiuap2 hari makan coklat tapi maintain jer. tak betullah org ckp coklat mengemukkan

Tuesday, February 22, 2011 9:56:00 AM

wah ! ceklat , ceklat . hehe . manada gemuk . kalau betul , nak makan banyak-banyak ah . takmau kurus . hahaa

Tuesday, February 22, 2011 10:13:00 AM

Teringat masa kna buat rumusan spm tahun lpas .:D

Tuesday, February 22, 2011 12:29:00 PM

Mengikut kajian, cokalat tidak menggemukkan bahkan coklat amat baik untuk kesihatan. Antaranya dapat menenangkan emosi dan mengurangkan tahap tekanan darah. Malah coklat sesuai untuk mereka yang berdiet kerana ia mampu membekalkan tenaga.

Post a Comment