Wednesday, February 23, 2011

Hari Ini, Aku Tak Berada Di Tempat Kejadian...Mungkin Berada Di Luar Kawasan Sana...


pagi semua...apa kabar...harap semenya berada di dalam keadaan yang sehat2 hendaknya...cehh..bapoknya skema ayat greeting aku rini kan...huhu....rini aku tak tau aku berada di opis atau pun tidak...sebab aku akan berada di luar kawasan dalam tempoh yang agak lama...ke mana???hurmm...biarlah rahsia...huhuhu....ada pun entry aku lepas ni dan lepas ni maybe auto published sahaja ATAU tuan blog kedaung yang kedua akan amik alih...tak pun biar jelah...takde saper pedulik pung kan...huhuhu....

so, rini dah rabu...sok khamis...moh ceriakan hari anda dengan hari terakhir sebelum gaji ni...jom makan besar jom...hehehe...tetiba teringin plak makan seafood...kat mana yang beh ek...semalam nengok kat blog LIEYA LATIFF tu meleleh air liur mak tau...dah lama tak makan seafood gitu tau...sob sob...

hurmm, oklah ni sekadar entry pemanas sahaja...sok gaji kita p meronggeng ok...dan esok kan ada jualan puspanita...hurmm....

11 comments

Wednesday, February 23, 2011 8:32:00 AM

kakak cikmot nk g korea ker??
hikhik

Wednesday, February 23, 2011 8:49:00 AM

Akak nak belanja Ammar makan ke? Bestnya...hehehe

Wednesday, February 23, 2011 8:49:00 AM

Akak nak belanja Ammar makan ke? Bestnya...hehehe

Wednesday, February 23, 2011 9:01:00 AM

ko kemane ni kak membawak diri heheeheh.....

yea kak dahnak gaji ni....moh2 pi berseafood....sesekali mkn busat ape salahnye...hihihi

Wednesday, February 23, 2011 9:07:00 AM

cik mot nak kemana tue....??? menghilangkan diri ke???

Wednesday, February 23, 2011 9:11:00 AM

esok dah dpt gaji ekk, akak hari jumaat baru dpt, dah rasa gatal tangan ni, duit tinggal ciput je lagi

Wednesday, February 23, 2011 9:33:00 AM

rindunya sesi menipiskan wallet dgn jualan puspanita.. kat sini nan ado... g pasar malam je lah

Wednesday, February 23, 2011 10:28:00 AM

Cuti2 M'sia lagi ker?

Aku pedulik klo ko tak update blog.

Wednesday, February 23, 2011 10:32:00 AM

izan..mu tak kabo pung mu gi mana ..kabo la..wey yer la kan esok dh gaji..(yg best jabatan aku MARA..baru ja nak bagi elaun tunggakan PA yg nek gred N27 sejak 2010 (Jan) ...alhamdulilah rejeki safiiy n sufiya..

Wednesday, February 23, 2011 10:34:00 AM

ko nk pi mana plak wey??

hahaa esk gaji!! mari perabih ape yg ade :p

Wednesday, February 23, 2011 3:18:00 PM

bagan lalang

tp klu malas pegi ..aku pegi area sg. merab je ...berlambak ...

Post a Comment