Wednesday, February 16, 2011

Imam Muda Pun Ada Blog...


semalam masa aku online FB kejap..terbacalah kat wall IM Asyraf sal blog dia...terus aku p terjah....wahhh...tak sangka ustaz dah ada blog...best...best...leh la baca citer harian ustaz...kan bagus kalu dari dulu ustaz ada blog gini...ustaz memang sempoi...hehehe...

aku suka nengok SOAL ASYRAF kat channel 106 Astro Oasis setiap selasa jam 7:30 Malam tuu...banyak ilmu yang hendak dikongsi bersama...hurmm...

ok, kalu bagi meke yang nak jenguk...ni add blog dia...


naper stokin putih...sebab kata dia...
Stokin putih
Walaupun engkau miliknya dikaki
Selayaknya dipijak.
Jauh sekali dari dimuliakan dengan wangian kasturi.

Namun atas namamu yang bergelar putih.
Atas kehendakku mengidamkan serimu.
Atas mahuku menangkis kedinginan.
Akanku pastikan kau putih.
Terus memutih.
Jauh sekali membiarkanmu menetap ditanah yang merah.
Menangisimu disaat engkau terluka.

Stokin yang putih
Akanku kekalkan kau diatas namamu
yang asal
Biarpun berjalan seakan tempang.
Dek kerana menjaga namamu
Tanpa diubah nasabmu

Bahawa nama dirimu adalah SANG PUTIH.
hurmmm...dalam maksudnya kan...tapi itulah stokin putih...
 
notadijariku: tak sabar nak nengok IMAM MUDA musim ke 2 ni...hurmm...

7 comments

Wednesday, February 16, 2011 10:54:00 AM

dah terjah!!!

Wednesday, February 16, 2011 11:18:00 AM

terjah jugak!

Wednesday, February 16, 2011 11:26:00 AM

aku pon da tgk..kelako gak..ehe

Wednesday, February 16, 2011 11:38:00 AM

wow... mmg dalam maksud dia ek kak..

Wednesday, February 16, 2011 12:29:00 PM

wah menarik nie...sedang lawat

Wednesday, February 16, 2011 12:55:00 PM

aiseh..imam menyanjung tinggi Mawi camana ni..

Wednesday, February 16, 2011 9:03:00 PM

Great!good information to be share with ohters,thanks...

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

Post a Comment