Saturday, February 5, 2011

Kalau Ke Cameron Highlands, Jangan Lupa Singgah Di Big Red Strawbery Farm Makan Wafer


salam...
citer sal cameron lagi...nak citer sal  wafer yang bagi aku agak sedap jugak lah...
kalu p cameron sure nak pekena wafer ni...
aku makan wafer ni kat big red strawbery farm yang terletak kat area brinchang...
sebelah tu ada cactus valley...tapi masa aku nak p tu, cactus valley ni tutup...
tak tau pasai pa...so p makan wafer jelah...

ok, namo cakap banyak...eh taip bebanyak...ni rupa wafer yang aku maksudkan itu...

sampai jek situ, adik bantai lena...adeh, punah harapan nak jejalan ke situ...so dok pangku dia jelah...
aku hanya order, wafer, stoberi milk shake dan root beer float...ada orang tu melugai bila try minum stoberi milkshake tu...hahaha...

jadinya, anak dara jelah yang minum...dia kan penggemar tegar buah stoberi ni...aku pun naik heran..pe yang sedap sangat tah...


memandangkan si adik tido lena, lepas makan terus singgah pasar malam yang terletak berdepan dengan balai polis brinchang tu...sapa yang bese p, sure tau kat mana kan....beli pe yang patut...cuaca pada waktu tu, nak kata hujan, tidak...nak kata ribut pun tidak...cuma turun embun cam renyai2...sebab kabus tebal...hurmm...sejuk kemain...huhuhu...

nantilah, bila ada rezeki, ingat nak bawa mak, pak, adik badik yang lain lak p reramai sini...barulah meriah sikit...hehehe....

oklah sekian cerita tuk hari ni...nanti sambung lagi...rini ada kenduri umah pengantin perempuan...

10 comments

Saturday, February 05, 2011 10:19:00 AM

tetiba rasa lapar.....

Saturday, February 05, 2011 10:43:00 AM

kemain meriah lagi wafer tu izan.. ena tak pernah rasa lagi.. dulu p sana pun anis baru 4 bulan.. tak merasa la nak makan mende sejuk tu semua.. huhu.. oh citer jamang jepung lagikkkk.. wakakakka..

Saturday, February 05, 2011 1:02:00 PM

nice pics :)
and nampak sgt sedap waffle tu (bukan wafer kan?)

me dtg click ur HB!

Saturday, February 05, 2011 1:35:00 PM

choiiiiii,waffle terbaekkk

Saturday, February 05, 2011 4:53:00 PM

sedap nmpk wafer tu..apasal kami tak tahu pun kewujudan menda alah ni kat sana huhu..

huby izan berbakat sbg photog hehee...kalau huby kfieza yg snap gamba makanan..mmg punah ranah..blurr sokmo...hahaa

Saturday, February 05, 2011 7:06:00 PM

sedap ke kak ... strawberi CH masam tp yg import aku beli kat C4 tu manis pelik tul la ...

sejuk tak ari tu ??

Saturday, February 05, 2011 9:54:00 PM

xpenah lak aku try waffle kt situ
lenkali bole try la

Monday, February 07, 2011 9:24:00 AM

yum yum... best nyer... tiba tiba lak teringat sundae strawbery kat mcD..

Monday, February 07, 2011 10:33:00 AM

Perghhhhhhhhhhhh..terliur tgk wafer tu....:)

p/s: klik ur HB

Monday, February 07, 2011 1:38:00 PM

gilaaaaaaaaaaaaaa wafer tu buat aku gila sbb nmpk sedap emncengkam kalbuuuuuuuuuuu

Post a Comment