Wednesday, February 16, 2011

Kalu Aku Cakap Aku Sibuk...Nampak Sangat Aku Tipu Kan...


pagi...bersiaran cam biasa...tapi dalam pada tu rasa malas menguasai diri...
sedikit rasa hangin di pagi ni...bila mana jammed ada di sana sini...arghh...tensi tensi...rasa nak sewa bas udara jek p keje...dan pemandunya surelah pegawai opis aku ni...bleh...hahaha...verangan skit, camlah aku ni pasha sanda...opss...ada kena mengena ke...

dua tiga hari ni rasa lemau mengcengkam diri...isnin aku cuti sendiri...selasa kerajaan bagi cuti...dan rabu terpaksalah keje...aku rasa banyak hari dah aku cuti tanpa segan ni...tapi sekang dah rasa segan nak cuti bila mana dok mikirkan baperlah baki cuti yang tinggal...sob sob...nak wat camner, anak tak sehat takkanlah aku masih tegar nak bekerja kan...baik aku cuti, kalu kerja sure performance down giler...huhuhu...

ekseli ari ni nak kata aku sibuk, nampak sangatlah aku tipu kan...sebab bos p kursus JUSA kat INTURA selama sebulan...haihh...lamanya...ritu p haji, skang p kursus plak...dan pagi ni dengar hot fm, hotchat sal suara yang korang rindui...ha, aku rindu kat sore bos aku la...bleh???ri senin ritu dia ada kol, tanya keje ke tak???laju jek aku kata cuti...rupanya dia nak suh aku buka dia punya email...hurmm...bleh jek, sib baik kat  umah ada jalur bebas...cehh...bebas la sangat kan...

klah, aku nak wat sisa² keje yang ada ni...walaupun aku dah keje, tapi hati tak berapa nak tenang lagi...pagi ni hubby yang anto irfan p skul dia...dia sibuk nak naik motor...alhamdulillah, ulser dia beransur pulih...cuma bau kurang enak kuar dari mulut dia tak baper nak ilang lagi...ubat masih kena terus kasi la...balik ni la...yelah, sian plak nak suh cekgu dia kasi, sedangkan aku kasi pun jenuh berperang...nikan pula cekgu dia...takpelah....ibu bleh wat sendiri...

eh, ok ok...aku dah nak berhenti menaip ni...daaa...selamat pagi rabu semua...assalamualaikum....daaaa....

17 comments

Wednesday, February 16, 2011 8:43:00 AM

sian kt irfan.. kompom ngis sakan..haihh tk pnh rsa ulser tk thu camne kesakitannya.

Wednesday, February 16, 2011 8:49:00 AM

huhu susah hati kan kalo anak demam?

Wednesday, February 16, 2011 8:56:00 AM

@MrS. F!zA
asyiklah sebut sakit sakit...

Wednesday, February 16, 2011 8:57:00 AM

@Sweet like Strawberry
huhuhu...memang susah hati sangat2 ni...sob sob...

Wednesday, February 16, 2011 9:02:00 AM

waalaikumsalam

Wednesday, February 16, 2011 9:06:00 AM

sabar cm. nanti2 ok la tu irfan. keje mesti byak sebab lama cuti kan. hehehe

Wednesday, February 16, 2011 9:11:00 AM

Irfan ok tu... klu cikgu bagi ubat sure dia makan elok je... dgn ibu je beriye perang... ;p

Wednesday, February 16, 2011 9:16:00 AM

wah kelas ko kak...rindu kat suare bos hihihihihi.....

tu laa lieya pagi ni kuar umah pun jem dpn umah...pelik ape sal ntah jadi gitu......

eh kak same laa kite, lieya semenjak due menjak ni liat jek nak keje.....tak sabar nak cuti bersalin 3 bulan ni huhuhuhuhu

Wednesday, February 16, 2011 9:23:00 AM

akak x cuti .. tapi MC huhuh
ari senin amik EL sbb anak2 x sek cuti ganti sukan ..

perasaan sama mcm adik .. lemauu jer .. nie JJ dlm lemau lah niee huhuh

Wednesday, February 16, 2011 9:26:00 AM

harap irfan dah ok..ala zan..cuti kamoo banyak...walaupun dah pakai banyak..saya ni..tak byk maner pung cuti tahunan..huhuh

Wednesday, February 16, 2011 9:30:00 AM

selamat hari rabu..
kalo nak baik ulse dalam mulut, kasi makan yogurt, ubat paling sedap dan mujarab. insyallah

Wednesday, February 16, 2011 9:56:00 AM

kalau akak sewa bas udara tu,nk tumpang nnt tau =D

betul tu kak,bg yogurt mcm Lynn kata tu kt anak yg ada ulser tu..setakat ni izan buat,Alhamdulillah cepat je pulih...

Wednesday, February 16, 2011 9:57:00 AM

selamat bekerja kak...
kalo leh terbang2 ke sana sini kan best kan3...
sonang citer...huhu

Wednesday, February 16, 2011 10:02:00 AM

aku ni segan nk apply cuti lagi
hahaa ate kan ke br patah blk opis lama..kena sopan2 dulu

best la bos xde lama..kalo aku bleh poya2 hahaa

Wednesday, February 16, 2011 10:06:00 AM

kalau angah jadi cik mot pun sama gak susah hati...

Wednesday, February 16, 2011 10:56:00 AM

INTURA gak ??
nampak nye boss ko ngan boss gegirl aku leh berkenalan la ... boss gegirl aku comey ...even l setahun nk pencen ...hehehe

Wednesday, February 16, 2011 11:17:00 AM

kalo anak2 xsuka makan yogurt, ko kasi makan eskrem berasaskan susu... boleh jugak

Post a Comment