Wednesday, February 9, 2011

KEA FARM Pilihan Terbaik Untuk Membeli Dan Belah...


ok ok...ni entry last sal cameron....lepas ni citer sal penang, penang dan penang lagi...sure korang muak kan...arghh...janganlah muak lagi weii...dah la aku balik penang tu 2 kali jek dalam setahun...nak balik tiap bulan, mang tak pat la kan...lari bajet mak gitu...tunggu turn raya haji la plak dapat balik sana...:p

hurmm...kalu p cameron tu, tak sah kalu tak singgah kat KEA FARM sana kan...eh eh...bukan ni jek tempat nak beli belah...kat pekan tanah rata bleh...kat pasar malam brinchang pun bleh...kat area tringkap pun bleh...tapi yang pasti kea farm gak yang femes amos...harharhar...dan ritu p sana, tak lepaskan peluang p kea farm jugak...hajatnya nak cari sayur mayur tuk adik ipar...aku suka p kedai yang ujung sekali tu...16 peket sayuran rege hanya RM10...amik ko yang mana satu jadi pujaan hati...sampai aku jadi keliru mana satu sayur yang aku nak amik...kang amik sayur yang tak bese makan kang haru nanti...hehehe...

eh takmo lah citer banyak...aku tau, korang lebih suka nengok gambar dari baca apa yang aku tulis ni kan...aku tau la...sebab dari komen yang datang nanti, aku tau mana meke yang baca, mana yang tak baca...hahahaha....so hati2 ye, jangan kantoikan diri sendiri...hehehe....

kelihatan hubby yang kesejukan...dan dak irfan yang beria kononnya sedang memilih barang yang hendak dibeli...sian anak bujang aku kesejukkan...sebab aku kasi pakai suar pendek jek pung...

mana aci, asyik amik gambar hubby dan anak2 jek...aku pun nak nyempit gak...

mereka bertiga lagi...time ni memang sejuk giler...angin bertiup kencang jugak la...takde sepoi2 dah...sejukkkk...gigil ok...

aku tak tau apa kena ngan anak bujang aku ni...kalu tak silap aku la kan, dia mau free kan diri sendiri tu...giler apa nak biar lepas time kat situ...jenuh nak kejar nanti...ilang kang, aku gak yang nangis air mata darah...huhuhu...

gerai2 yang ada...aku main snap2 jek ni..pekerja dia aku tak snap...kebanyakkannya minah indon jek...takmolah biarkan mereka glamer masuk blog aku...hahaha...giler keji punya statement kan???:p

haaa...amik ko..lambakkan FM yang ada...rambang biji mata mak nak pilih...bagi penggemar tegar FM sure tak lepaskan beli sebiji dua...tapi aku rasa, yang free lagi best kut...kan kan...baik ngaku cepat...harharhar...

tak sah kalu tak bergambar depan kedai kan...

dan tak lupa juga beli jagung manis dalam RM10 tuk adik ipar juga...

aku, bujang dan dara...dan hasil tangkapan pada hari itu...hehehe...
arghhh, tak kiralah, walaupun aku tak berapa cantik, aku pun nak bergambar jugak...eh tetiba...hahaha...takde kena mengena pung...:p

gerai dan gerai lagi...

lepas kuar dari kea farm tu, hajatnya nak singgah kat ROSE VALLEY yang kat area tringkap tu...tapi mandangkan deme berdua dah tido, terus kansel...susah nor nak gerak time anak2 tido..sianlah kat meke kan, kalu waktu tido mereka diganggu...hurmm...ritu masa p time aku ngandung dik irfan dulu, pernah gak la ke Rose Centre kat area kea farm tu...tapi takdelah sebest rose valley tuuu...kat rose valley lagiiii banyak bunga ros...aku kan wanita...surelah suka ngan bunga2 ros ni ha...hahaha...

eh, oklah, dah banyak lalut ni...kang sure dan  pasti la, ada yang nengok gambar jek...pasni banyak entry aku takde gambar dah...huhuhu....

oklah, babai semua...daaa....

14 comments

Wednesday, February 09, 2011 1:30:00 PM

oo nama tempat ni KEA FARM ek,dah pegi dulu tp tak tahu pun namanya.kedai hjg skali tu kalau masuk belah kiri ke kak? izan pun penah borong sayur kat kedai hujung sekali tp takde la smpai 16paket RM10.mmg murah btol tu...

Wednesday, February 09, 2011 1:32:00 PM

yaa betoi2...
ari p beli sayuq..
satu bungkus seringgit...

Wednesday, February 09, 2011 2:00:00 PM

aku jarang soping area sini
sebab payah parking
pehtu kt psr mlm brinchang lagi murah kan dari sini

Wednesday, February 09, 2011 2:16:00 PM

ooo.. mau rambang nengoknyer.. byknyer!!

Wednesday, February 09, 2011 2:28:00 PM

kea farm mmg besh shopping..x g psr mlm pun x per...hehe
napela mak pakaikan suar pendek tuk dak irfan tu..sian die... kesejukan..hish.!
p/s:bende free mmg besh...kalu dpt FM tu satu free okeh gak tu..hehe...!

Wednesday, February 09, 2011 2:41:00 PM

bestnya..tak jejak lagi pi CH...biler la nak jejak ni!!

Wednesday, February 09, 2011 2:52:00 PM

perghhh..mmg byk giler sayur2an..ku kalau g sini sure jd biol nk memilih..dn benda yg wajib beli adalah jagung!hihihi

Wednesday, February 09, 2011 2:56:00 PM

nak gi cameron jugak.... strawbery, jagung, sayur-sayuran, teh dll...

Wednesday, February 09, 2011 3:40:00 PM

aku tak bape dah dgn sayur2 cameron ni.... jagung je bleh la nak beli lagi...

sbb sakit badan la makan sayur dari sane....serius..ramai jugak kawan2 sini memberitahu nye begitu..

sbb tu hijau je kan sayur mereka...tak buruk2..

Wednesday, February 09, 2011 3:53:00 PM

Salam...
Kalau pi Cameron, suka beli jagung.
Jagung bakar, jagung rebus dan jagung yg belum di masak, semua sapu habis....


Teratak Usang

Wednesday, February 09, 2011 4:17:00 PM

mmg menarik...kn siap duit la plakk..huhu

Wednesday, February 09, 2011 4:18:00 PM

hahaha aku terbaca part kantoi xbaca abis tu terus aku baca teliti
hahhaaa

Wednesday, February 09, 2011 4:36:00 PM

wah bestnya dpt cuti2.. bila agaknya nak bercuti ni.. huhuhu

Wednesday, February 09, 2011 6:57:00 PM

dikk balik nie buat GA tau !
adiah dier FM CH ekekek

Post a Comment