Friday, February 11, 2011

Kini Baru Aku Tahu...Eh Dah Lama Tau Dah...


hurmm...selamat sore...hari ni seharian aku tak online secara tegar...ada pun entry aku seme auto published jek...mana de masa nak melayan blog, layan bujang nan sorang ni pun dah haru...merengek jek dia...sakit mulut pun ye...tadi bawa p klinik pastu adalah doktor kasi ubat baru...sekali susah benar nak makan ubat...jalan terakhir aku buh lam susu dia jelah...bis citer...

eh sebenarnya aku nak citer sal tebiat terbaru aku ni...skang tiap petang aku dah terjebak layan sinetron dari seberang...naper tah, kalu dulu memang aku tak layan sebab aku more to slot akasia...tapi sejak nan ado citer yang menarik bagi aku tuk ditonton selepas CHINTA itu hari, aku terus beralih ke channel 104 tu...before ni layan citer BUKAN DIRIKU...sib baik la citer tu 25 episod jek...skang aku terjebak lagi, syok dok melayan citer KEJORA DAN BINTANG...skang baru episod 13...yang tak tahannya episod citer ni sampai 75 kalu tak silap aku...perghh...gila panjang...teringat masa aku berpantang lepas salinkan dik irfan tu...dok layan sinetron jek kejenya....tapi  yang tak behnya sampai aku abis pantang pun citer tu tak abis2...last2 aku tak tau endingnya camner...

kekadang aku pelik dan pernah gak terpikir ngaper citer indon ni leh meleret2 dia punya episod kalu satu2 drama tu...tapi sejak aku pernah ikut 2-3 drama tu, baru aku tau ngaper...mana taknya citer banyak tak logik dari logik...pastu meleret2...lum ditambah dengan iklan yang kejap kejap..dalam 10 minit sekali ar iklan dia...hehehe...kiranya dalam sehari ada 2-3 episod jugak lah...

klah, aku nak p lepak kat SB jap...jom korang, meriahkan sana...skang tengah berjalannya kontest...adiahnya agak menarik...jumpa di sana...daaa....

10 comments

Friday, February 11, 2011 9:06:00 PM

ahaha..sebelum ni tengok alisa,benci bilang cinta ngan cinta kirana..bru t'pk byk mse terbuang..hahaha..
sy da join kontest sb..peserta ke3..haha

Friday, February 11, 2011 9:18:00 PM

mak n nenek sy peminat tegar...

;D

Friday, February 11, 2011 9:18:00 PM

tak layan sgt cite indon cuma perasan 1 jer.. kalau drama dorang mesti banyak scene cakap dalam hati.. kekeekekekeke

Friday, February 11, 2011 9:36:00 PM

ala... tak leh masuk la ngan cite indon... :(

Friday, February 11, 2011 11:19:00 PM

Bhahaha..cerita indon memang meleret pun..tapi da jugak yang best

Friday, February 11, 2011 11:44:00 PM

adoiii indon nie .. huhuh
dah x daya nak jadi tegar dikk lepas tgk cahaya huhuhu

Saturday, February 12, 2011 4:20:00 AM

INGIN TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA?
SERTAILAH KAMI DI "MALAYSIAN BLOGGERS COMMUNITY"
PING BLOG ANDA DISINI.

CLICK TO JOIN "MALAYSIAN BLOGGERS COMMUNITY"

Saturday, February 12, 2011 9:50:00 AM

citer indon mmg melimoah ruah skrg ni kan..tapi non ado masa nak layan, lgpun en suami cukup tak suka citer indon..so, takde can nak layan..

Saturday, February 12, 2011 10:37:00 AM

akak memang tak berpeluang tgk sinetron, en. abah tak suke, anak2 pun tak suka. nak tgk citer tiramisu pun slalu tak penah habis, asik separuh jln ja

Saturday, February 12, 2011 3:06:00 PM

layan gak kejora dan bintang tu..disebabkan oleh baim wong ..tp suke lg die dalam bukan diriku..

*rase2 cam nak beralih ke sinetron KOREA plak la..cam best plak..

Post a Comment