Monday, February 28, 2011

Love Bite Buat Yang Tersayang


kejadian berlaku pada petang semalam...semenya di luar kawalan aku...haih...tak tahulah saper yang harus dipersalahkan...tapi yang pasti ada MANGSA dan PEMANGSA nya...

ok, ni love bite yang aku maksudkan itu...

telah dicop mohor di belakang badan si anak dara...

ok, ni gambaran yang lebih jelas...sob, sob...dah la badan anak dara ni sekeping jek...
melalak si anak dara bila love bite itu singgah di belakangnya...

yang PEMANGSA hanya mampu tersenyum puas...haihh...geram tul kalu dua beradik ni bermanja...sure salah sorang akan jadi mangsa punya...tah dari mana tah dia belajar gigit menggigit ni...haihh...

so, kesimpulannya, AWASI ANAK ANDA dirumah...walaupun mereka sedang bermain sesama sendiri...huhuhu...ni baru 2 orang anak...kalu 3 orang sok gimana...sure salah sorang akan jadi pengadil...ekekeke....

28 comments

Monday, February 28, 2011 8:44:00 AM

omak aihh dik irfan...gigitan cinta dia kasi kt kakak..harus awasi 24/7 kalo tak keje..huhu

Monday, February 28, 2011 8:45:00 AM

mak ai. kuat tu adik dok kekoh akak. nasib baik akak x kekoh balik ke adik. kalu tak mau nya haru biru. sabor jer lah

Monday, February 28, 2011 8:50:00 AM

1. gatal gigi + gusi si adik ni kot.
2. takpun dia geram tgk badan kakak takde isi.
3. eh slim nye kakak. nampak tulang2 tu.
4. ke kakak slim sebab slalu kena buli ngan adik. hehe

Monday, February 28, 2011 8:52:00 AM

kesiannya kakak... sampai hati adik kokak kakak sampai cenggitu. aku mungkin akan mengalami situasi ini suatu hari nnti hehe..

Monday, February 28, 2011 8:55:00 AM

lor....pasai apa boleh jadi cenggitu??

teruk kakak kena gigit tuh...

Monday, February 28, 2011 8:56:00 AM

humangaih...besarnye geget...sian kakak...si kecik sengih puas je...hikhik

Monday, February 28, 2011 9:07:00 AM

Amboi....si kecik yg buat ek? iingatkan kakak yg buat adik

Monday, February 28, 2011 9:21:00 AM

Adik, napa gigit kakak, geram erk ^_^

Muahahahaha...klakar lah tgk muka irfan nih, nampak sgt muka naughty lepas gigit kakak.

Monday, February 28, 2011 9:29:00 AM

adui dak irfan..sian kakak..dah le kurus..kamoo ni..tak sayang kakak ker?? hhuu...

Monday, February 28, 2011 9:30:00 AM

laaa,,, cian nyer kakak... nakal la adik ni...

Monday, February 28, 2011 9:32:00 AM

1 lagi alasan yang kukuh utk tak mo tambah lagi

Monday, February 28, 2011 9:34:00 AM

adoi !!!
sakit tuuu .. huhuhuhuu akak terasa sampai ke belakang akak lakkk huhuh

camner leh jadi camtuu tuuu .. uikk babab adikk tuuu ..

Monday, February 28, 2011 9:45:00 AM

huhuhu

sapa yg ajar keganasan pada dorg ni kak

jgn bukak citer ganas2 dpn dorg

hahaha

Monday, February 28, 2011 9:58:00 AM

Ya Allah
ngeri aku tgk
geram sungguh la tu time menggigit tu

Monday, February 28, 2011 10:12:00 AM

hadoiiiiiii...ngeri lieya tgk kak oiiii...mau sakit tu kak huhuhu....budak2 mmg camtu la kak...kene dtg time die tgh geram...siap laa menggigit penoh perasaan...mcm mia miija suke main cubit2...sampai luke2 kak...geram aku dibuatnyer!

Monday, February 28, 2011 10:32:00 AM

igtkan show op gigitan cinta akak tadi hahahahaah...

dasatnye, rakus sungguh pemangsa itu ye kak.. cian si mangsa.. haih!!

Monday, February 28, 2011 10:40:00 AM

dasatnyer love bite die..sian kakak..

Monday, February 28, 2011 10:43:00 AM

tajuk entry bikin saspen... ingatkan gigitan cinta ape td... hehehe...

bdk2 mmg gitula izan... anak akak yg kecik tuh pon suke sgt menggigit... si kakak dan abg nangis sokmo klu kena... huhu... gerammmm...

Monday, February 28, 2011 10:45:00 AM

adoi...dpt bygkan kesakitan si kakak...

Monday, February 28, 2011 11:05:00 AM

alahai, kesian kakaknye ye..tak pasal² dapat cop mohor kat badan ye, ekeke..

Monday, February 28, 2011 11:28:00 AM

mak aih..sampai mcm tu skali kena geget..heheh..
sure adiknya geram kt kakak tu

Monday, February 28, 2011 11:37:00 AM

adik gigit kakak..sian kakak...yg cousin tisya kakak gigit adik..sbr je la

Monday, February 28, 2011 11:53:00 AM

Gaduh2 adik beradik tu biasa le..tapi yg heran selalu kakak yg jadi mangsa dan si adik selalunya jadi pemangsa.....akak ada 3 princess,tapi perangai ya allah..mengalahkan lelaki....mungkin pengaruh di nursery kot....hari2 bercakar...sekarang ni dah boring..akak bo layan je....hi..hi..hi

Monday, February 28, 2011 12:19:00 PM

huishh bahaya tu kak..tu baru sikit tu huhu

Monday, February 28, 2011 2:53:00 PM

alahai shiaan kat kakak..sabar ya kakak..

Monday, February 28, 2011 4:09:00 PM

aduhai! cian kakak!

best! saya follow cenggini =)

Monday, February 28, 2011 6:04:00 PM

ye.. awasi anak2 anda wlw mereka bermanja bermesra.. ibu bapa jgn terpedaya lakonan SEMINIT anak anda...

Monday, February 28, 2011 11:39:00 PM

dpt akak bygkan, sah2 sikakak tu menjerit sakan, anak akak pun dulu camtu, tapi luv bite tu slalu hinggap kat bahu, buleh menitik air mata dibuatnya

Post a Comment