Tuesday, February 15, 2011

Maulidur Rasul 12 Rabiulawal 1432 Hijrah


hari ni public holiday tuk seme orang...
so di kesempatan yang ada ini, aku ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI MAULIDUR RASUL buat semua umat islam...

teringat masa sekolah dulu, kalu tibanya hari ni, banyak aktiviti yang dibuat...seperti selawat ke atas nabi, perarakan dan macam2 lagi la...skang???nan ado...yang ado hanyalah cuti umum sahaja...hurmm...eh ado ado...tapi perarakan besaran yang mana aku tak mampu nak join...huhuhu...so dok umah jelah kan...

ishh, kecik ati tau, aku wat entry ni autopublished...tapi tak kuar...salah setting kut...mencik tul...bistu aku edit jelah, malas punya pasal nak taip entry baru...hahaha....daaaa

4 comments

Tuesday, February 15, 2011 9:50:00 PM

salam maulidur rasul

Tuesday, February 15, 2011 10:09:00 PM

hehhe camne leh salah setting
patutu la aku rs mcm lmbt je ko wish
maulidur rasul

Wednesday, February 16, 2011 9:31:00 AM

kalo dulu2 lepas berarak, kami g masjid makan nasi minyak

Wednesday, February 16, 2011 10:08:00 AM

salam maulidur rasul gak

Post a Comment