Wednesday, February 16, 2011

Mee Maggie...Cepat Dimasak...Sedap Dimakan


ok, malam ni kita makan mee maggie sudah ek...motip???eh biasa, orang malas cam aku, makan ni jadilah...hahaha....


so jemput makan semua...


psst...pstt...korang jangan terpedaya...gambar2 ni aku amik kat google image sana...sebabnya malam ni aku masak mee cap PAMA...bukan cap MAGGIE...hahaha....:p

12 comments

Wednesday, February 16, 2011 9:12:00 PM

ahahaha..dah berenti mkn megi..puah dah mkn megi..hehe
sory lmbt komen CM..dah koje bz skit la..huhu

Wednesday, February 16, 2011 9:13:00 PM

pama???

sodap tuh cikmot!
pedassss...;D

Wednesday, February 16, 2011 9:13:00 PM

eT pon mkn megi jek mlm ni.hehe.

Wednesday, February 16, 2011 9:20:00 PM

megi pon sodap kan izan.. hehe

Wednesday, February 16, 2011 9:22:00 PM

aduiii cik mot...punya la sodap tu megi kari..ehehe

Entri Terkini : Remy mengalami kecederaan di tulang rusuk kanan akibat kena tendang

Wednesday, February 16, 2011 10:05:00 PM

megi pon sodap....

Wednesday, February 16, 2011 10:41:00 PM

pama or ruski sedapp??ce jawab ce jawab??

Thursday, February 17, 2011 12:06:00 AM

makan masa xde sen...;D

Thursday, February 17, 2011 11:11:00 AM

wah layan maggi ke??? best tueeee

Thursday, February 17, 2011 11:55:00 AM

Pregnant kali n i suka makan pama. Tapi tak leh makan selalu la

Thursday, February 17, 2011 11:59:00 AM

maggie pama tu akak pun suke, cuma dia cam pedas ckit, anak2 tak boleh tahan, akak sowang je yg makan

Sunday, February 20, 2011 1:34:00 AM

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

Post a Comment